![]() |
Norwegia 2021
Jeszcze nie Afryką, a poprzednim moto, ale może kogoś zainspiruje.
Przy odrobinie szczęścia z pogodą można trafić na całkiem fajne widoczki ;) A oto krótka filmowa relacja. https://youtu.be/B328MfOi93I |
Bardzo mi się podobało. Fajny montaż. W 2020 corona zepsuł mi plany na Norwegię, ale motywujesz żeby podjąć kolejną próbę.
|
I mnie się ta podróż z Wami bardzo podobała :)
|
Ale widoki, Fajny klimat całej wyprawy. Dobry film ,natchnienie na planowanie następnych podróży.
|
Pięknie zrobiony filmik, jak dla BBC.
|
Fajny film :Thumbs_Up:
|
Cytat:
Co w tym krótkim filmie jest dobrego Twoim zdaniem? |
Przez cały czas trwania filmu nie widać deszczu a to chyba nie takie oczywiste w tamtym rejonie.
|
To samo chciałem napisać - okno pogodowe Wam się albo udało albo film zmontowany tylko z ładnych dni? :D
|
A jak z noclegami na trasie ? ... łatwo było Wam znaleźć dogodną miejscówkę ...?
Mnie się to wcale tak łatwo nie udawało ... albo płot, albo kamienie albo brak możliwości zjazdu z drogi. Niby można na dziko ale nie było to takie proste. |
:Thumbs_Up: Tak , Norwegię chciał bym zobaczyć.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Każdy ma swoją wizję na zrobienie ruchomego obrazu jako pamiątki z wyjazdu. Z mojego doświadczenia jeżeli chcemy podzielić się takim filmem również na forum publicznym i ma to być choć trochę interesujące również dla osób nie związanych ściśle z takim czy innym tematem ciężko byłoby zmontować godzinny film na tyle interesujący, aby ktoś chciał obejrzeć w całości. Poza tym sam wolę obejrzeć taką skróconą, treściwą wersję wspomnień. |
Jestem usatysfakcjonowany obrazem i odpowiedziami.
Tym niemniej nie jest to relacja Dubel. To bardzo miły dla oka pokaz obrazów i umiejętności montażu. Lorsol poszedł krok dalej choć też brakuje mi u niego podkładu Czubówny. Fajnego oczywiście:) |
Nie byłem ale kcem być:)
Ładnie zmontowany film:) Piękna, lekka wycieczka:) Przeoczyłem kiedy, w sensie jakim miesiącu? |
Cytat:
Dobrze ujęte...lekka wycieczka, bo taka właśnie była, wyciszająca, napawanie się widokami i bliskim kontaktem z naturą, polecam Nowegię, bo jak dotąd był to pierwszy mój wyjazd asfaltowy który mogę pod pewnymi względami porównać do wyjazdów offowych, bardzo mało ruch na drogach, dzika niczym nie zakłócona natura. |
Rozmarzyłem się przy tym Waszym ognisku na koniec:) Już wiem.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:48. |