![]() |
2 w 1 plecak jak tankbag
Szukam czegoś praktycznego czyli tankbaga który jednocześnie jest plecakiem.
Fajnie by było mieć na zbiorniku tankbag który zabierając ze zbiornika później trafia na plecy przy wyjściu w góry ,na plaże czy po browarek :) Przeszukując forum nie natknąłem się na coś takiego, co polecacie a może już macie coś takiego? |
Oxford takie miał
|
większość tankbagów jakie miałem miała funkcję plecaka lub torebki pedałówki jak ten na NC750 /10l jeno/ więc nie uważam, że należy tu jakoś specjalnie szukać.
|
Torebki pedałówki :haha2: możesz to rozwinąć?
|
rozwijając nieco nadwyrężam forumowy legóramin gdzie, na ile pamiętam, stoi żeby o seksie i rasie nie pisać. jak coś to Twoja wina! :D
no nie kumasz tych torebek co to podobnomężczyźni noszą przewieszone przez ramię? taka nibynerka na pasku ale jak nibytorebka? coś w podobie do etchuji lub pochrowca :D oto mi się rozchodziło o taką niewielką torebkę wielkości niewielkiego tankbaga przewieszonej ukośnie przez szyję i dyndającą na wysokości połowy korpusu. często takiemu widokowi towarzyszą krótkie skarpetki, obuwie sportowe niskie oraz nieco za krótkie spodnie koniecznie opinające wydepilowane łydki. jaśniej już nie mogę. :D |
Kiedyś w afryce miałem oxforda, chyba nazywało sie to first time 38. Była funkcja plecaka, był rozwijany komin. Bardzo duży tankbag, jak nazwa wskazuje 38 litrów :D
Po dwóch latach troszkę zamek od podstawy się uszkodził i było ciężko zapiąć maszynkę. A tak to wszystko git. Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk |
Pewnie czegoś takiego szukasz
https://moskomoto.eu/collections/mot...32670818566223 |
Cytat:
Tańszych opcji ktoś nie kojarzy ? |
Cytat:
Torebki pedałówki co piszesz raczej funkcji plecaka nie mają a jak mają to ilość od 0,5 L do ? to nie za bardzo to jest to co chciałbym widzieć u Siebie na zbiorniku i plecach :) |
To co wysłał @srebrnil miałem w łapach i jest spox. To samo robi Oxford ale to jest ogromne, GIVI XS312 , Kappa czy Shad. Wpisz w szukajkę tankbag+plecak i masz.
|
Cytat:
pisałem tylko o tym w kontekście, że nie szukałem nigdy funkcji plecaka w tankbagu a i tak każdy miał dołączone jakieś paski aby można go było przekształcić w taki, pożal się Boże, plecak. tylko ten najmniejszy wolfman nie ma nic. wszystkie inne miały. m |
Cytat:
|
Cytat:
Poprawię Cię nie z MT 07 a z MT 09 Tracer ;) Acha zaległą wizytę masz u Mnie u Nas !!! |
https://moskomoto.eu/collections/mot...32670818598991
Świetny tankbag, choć ma swoje wady, sporo jest recenzji w sieci - warto spojrzeć, jeśli będzie się rozważało zakup. Ja używam od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Funkcja plecaka jest i nawet uzylem ze dwa razy, działa całkiem fajnie. |
Ostatnio przeglądając zasoby internetowe na coś takiego natrafilem.
Dokładnie to czego szukasz. https://redline.com.pl/pl/398-kriega...ck-us5-cordura Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35. |