![]() |
Triumph Rocket 2500ccm
Panowie, lazi mi po glowie takie cudenko z 2020/21
Ktos mial stycznosc, jacus znajomi? Wybijcie mi go z głowy :) Jezdiłem nim na jesieni i zakochałem sie. https://image.ceneostatic.pl/data/pr...ocket-3-gt.jpg |
Hej. Nie miałem do czynienia nic. Nie będę też Ci wybijaj z głowy. Jak masz na niego smaka, to bierz i ogień na tłoki. To Ty nam będziesz o nim opowiadał. Jest to bandyta, podoba mi się podobnie jak Diabeł :D
Zdrówka. |
No wlasnie nie mam go nawet gdzie trzymac...dwa auta i afryka i nic sie wiecej nie zmiesci. chyba ze w salonie :)
|
Mały ale gustowny.
|
Ronin, nie pomagasz.
|
Brzydki jak noc, ciężki jak krowa, drogi jak uj.
Kupuj jak cię uszczęśliwi. Mam nadzieję ze pomogłem. 😉 Wolałbym Diavela w tym segmencie. |
Cytat:
|
Cytat:
Trzy cylindry, jak w jakimś Matizie... :Thumbs_Down: A poważnie - skoro "zapałałeś", to musisz sobie sam z tym "pałaniem" poradzić, taki lajf... I opisz wrażenia... |
Dobry sprzęt do zawstydzania młodych gniewnych, bierz .:D
|
Jeździłem starszym modelem. Jedyny, który przeniósł mnie w czasoprzestrzeni. Mówię to na poważnie!
Zmienia światopogląd na motocykle. Łamie schematy.... Jakie masz auta w garażu to może coś do sprzedania? Miejsce musi być na taki sprzęt:) |
Cytat:
jest ciezki to fakt ale ma tak nisko srodek ciezkosci ze jest to jkompletie niezauwazalne. monowachacz z tylu poezja. z garazu nic nie wypchne, najwyzej jakis zewnetrzny garaz a na zime do salonu. |
Jedynego czego się obawiałem w tym moto to masa choć do słabych w minionych czasach nie należałem;) Jak ruszyłem zupełnie o tym zapomniałem. Nie czuć wagi, ale rozwaga i myślenie musi być! To są zacne kilogramy:)
|
Jedno z moich marzeń motocyklowych. Zazdroszczę możliwości;)
|
To może inaczej... Zawsze miałem motocykle, które chciałem mieć. Owszem, czasem fakt zakupu był rozciągnięty w czasie, ale zawsze, wcześniej, czy później sprzęt w garażu. Ty masz przewagę, bo już nim jechałeś. Więc do dzieła.
Pomogę :) Jeśli nie teraz, to kiedy? Jeśli nie ten, to jakiś inny? Jeśli znasz odpowiedzi na powyższe pytania...:dizzy::D |
Rafał jak masz kasę to bierz! Jeździłem i mi nie podpasował, faktycznie tej masy nie czuć, ale ciasne zakręty wymagają sporego skupienia ;) ale to Tobie ma się gęba cieszyć:D:D:D chętnie popaczam jak już kupisz.
PS u mnie póki co klaruje się duża rebelka, ale to na wiosnę. Miłego ! |
To jest moto do spokojnego crusingu, ciasne zakrety nie sa jego domena tak jak szutry nie sa dla plastików. Kasa w tej cwili jest jaka jest, dzis masz 100zl a za miesiac z tej samej kupki zostaje 90... Mysle ze moze taki moto bedzie jakas forma inwestycji i nie straci tak dużo :) A trakcję tylnego koła łatwo na 4 biegu zgubic...
|
|
Chu z Rokietem :)
W tym odcinku ZetJohny mówi do kamery paszczą :) |
|
Jeszcze w starej budzie ale równie piękny.
|
Jeździłem tym starszym. Rewelacja. Jak ta lokomotywa zapierdala.......poezja. Włosy z jajec zrywa. Jak masz ochote to wciągaj go nosem.
Powodzenia. |
Kumpel kupił, a dla "porównania" kupił w tym samym czasie też najnowszą R1. I muszę powiedzieć że miałem strach na to siąść i odkręcić. Ciągnie to jak alaskański pociąg towarowy, praktycznie nie ma to ograniczeń. Hamuje jak na takiego klocka bardzo udanie, a wygląda na żywo jak milion dolarów. Masa smaczków szczególików, podnóżki pasażera -cudo. R1 przy tym to jak mały ratlerek ujadający ale bez szans na sukces. Jeśli mógłbym sobie pozwolić to brałbym bez zastanowienia, oczywiście nie jako jedyny motocykl w garażu.
|
Panowie, czy ktos z Was mial kontakt/ kupował cos od firmy Moto44 z Poznania??
https://moto44poznan.otomoto.pl/ |
Kumpel kupował i serwisuje. Nie narzeka.
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka |
Kumpel parę lat temu kupił tam Versysa i chwalił.
|
No to sie stało...
Kompletnie inny sprzet od Afry Kurtka też musi być kompletnie inna :) https://forum.karawaning.pl/uploads/...bfd6e8be79.jpg https://forum.karawaning.pl/uploads/...c739aa7ef3.jpg |
Gratulacje!!! Fajny, nietuzinkowy sprzęt :Thumbs_Up:
|
Brawooooooo!!! Gratulacje. Piękny..
|
Jak mnie na coś nie stać to najlepiej sobie to obrzydzić. Paskudny zatem :D
|
Brzydki strasznie, a te kapcie to w offie wogole nie beda robic ! ;) gratulacje !
|
Wow. Gratulacje :-)
|
Tak trzeba żyć :D
|
Gratulacje Rafał!!!
|
Yeah bunny… :Thumbs_Up:
|
Elegancja i wytworność, obok Diavela kolejny diabeł. No to diabelskości ;)
Piękny, aż strach :D:dizzy: Niech niuty gniotą! |
no nieźle :D tylko jak Ty do Białego Brzegu tym dojedziesz! :D
|
Powoli :)
|
Gratuluje. Ojjj..tez chodzi mi po glowie. Nspisz jak sie jezdzi. Pozdrawiam
|
Ah ci bogaci wyzyskiwacze niższych klas:) Gratuluję:Thumbs_Up:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:22. |