Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Zakończenie sezonu 2009 ? (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=4181)

chomik 11.09.2009 11:21

Zakończenie sezonu 2009 ?

Zakończenie w POZNANIU
http://www.niezamysl.zaniemysl.pl/

cena 180 zł / osobę kwota zaokrąglona w górę, nadwyżkę zwracam do kasy forum..... ale może zwrot potraktować jako składkę....

Co by było:
2 noclegi (domki z ogrzewaniem)

piątek
przyjazd od godziny 18:00

kolacja do 22:00 (załatwię jakieś żarcie dla spóźnialskich)
sobota
sniadanie
czas wolny, chyba, że grupa poznańska lub inna pomoże mi coś więcej zorganizować, jest jezioro sprzęt wodny ale ch.. wie jaka pogoda....
tereny wzdłuż Warty do lekkiego offa zajebiste.... do zwiedzania Zamek w Kórniku 11 km, Zamek i dęby w Rogalinie 25 km, Poznań 35 km...
obiad
kolacja
a pózniej grill
- karkowka
- surowki
- kielbasa
- bigos
- pieczywo, musztarda, ketchup
+ ognisko + 4 browce na głowę LECH + DJ

niedziela

sniadanie

ilość osób tylko do 130.... więcej miejsc brak.

Opcja tylko 180 zł, wpłata do 14.10.
Nie organizuje wyjazdu po okolicy i takich tam, bo sam to nie dam rady tego zrobic i tyle.
Ośrodek jest ładny a załatwiam to przez powiązania rodzinne, więc trzoda nie wchodzi w grę... ( powiedziałem, że spotkanie podróżników... :D )
Mogę załatwić projektor i takie tam, jeśli chodzi o prezentację podróży...

LISTA:
1. HUBERT
2. SŁAWEKK
3. JAREK
4. CHOMIK

Dzieju 11.09.2009 11:38

taaaa, po Wildze, padły deklaracje obietnice...... a tu cisza.
Czyżby rozpoczęcie sezonu "Wilga 2009" miało być jednoczesnie zakończeniem zlotów otwierająco/kończących sezony Afrykańskie?
Może jednak ktoś stanie na wysokości zadania i spróbuje.
Czy WTA ma narobić wstydu i jeszcze raz zrobić ;)

Kuba 11.09.2009 11:39

Cytat:

Napisał Dzieju (Post 74469)
taaaa, po Wildze, padły deklaracje obietnice...... a tu cisza.
Czyżby rozpoczęcie sezonu "Wilga 2009" miało być jednoczesnie zakończeniem zlotów otwierająco/kończących sezony Afrykańskie?
Może jednak ktoś stanie na wysokości zadania i spróbuje.
Czy WTA ma narobić wstydu i jeszcze raz zrobić ;)

w zasadzie.... czemu nie :D

podos 11.09.2009 11:40

to moze Ci co deklarowali coś napiszą?

Dzieju 11.09.2009 11:42

no własnie jak dobrze pamiętam to byłeś ty......a generalnie Kraków

RAFWRO 11.09.2009 17:40

No właśnie - Może Małopolska..
Rafał
[quot
e=Dzieju;74474]no własnie jak dobrze pamiętam to byłeś ty......a generalnie Kraków[/quote]

Sławekk 11.09.2009 18:01

Oooooo....to fajnie , że Kraków zorganizuje zakończenie sezonu.:D

greton 11.09.2009 20:00

a który to czarnuch ośmiela się wogóle zakończyć sezon:Sarcastic:

Izi 11.09.2009 20:15

Do Krakowa nie jadę ja tam nikogo nie lubię

Lewar 11.09.2009 20:47

To bardzo fajnie, że Kraków organizuje zakończenie.
Lubię Kraków choć tambylcy to centusie i zapewne nie będzie wypaśnie.
To bardzo fajnie, że Kraków organizuje zakończenie.
To bardzo fajnie...

Lepi 11.09.2009 21:13

Za Kraków :zdrufko:

JuIo 11.09.2009 21:25

Kurde jak do kraka to będzie cza motór umyć:Sarcastic:

myku 11.09.2009 22:20

Cholera,trzeba bedzie z Podosem wypic:mur:

zbyszek_africa 11.09.2009 22:36

Cytat:

Napisał Izi (Post 74546)
Do Krakowa nie jadę ja tam nikogo nie lubię

A mnie na dodatek też nikt tam nie lubi:(
Ale przyjechał bym, afrycznym sprzętem, godnie odziany (frak i białe rękawiczki) jak przystało na gród wawelski z moją damą adekwatnie odzianą (suknia, peniuary, kapelusz) oczywiście wszystko z logo Africa Twin:)
Posadzić Podosa na tronie niech przyjmuje gości:)

pozdr

Kazmir 11.09.2009 23:12

Wystarczy czasem tylko mały trybik poruszyć i gra muzyka.......:)
http://africatwin.com.pl/showpost.ph...63&postcount=1

Kraków o kurde kiedy to ja tam byłem....:dizzy:

Jarek 12.09.2009 10:56

Cytat:

Napisał Kazmir (Post 74568)
Wystarczy czasem tylko mały trybik poruszyć i gra muzyka.......:)
http://africatwin.com.pl/showpost.ph...63&postcount=1

Kraków o kurde kiedy to ja tam byłem....:dizzy:

Kazmir...nie łudź się...Krawatów tam nie wpuszczają :):):):haha2::D

kajetan 12.09.2009 14:11

Kraków, hmmm niech będzie.
Podos gratuluje odwagi :)
Fajnie, że ci sie chce:at:

wlodar 12.09.2009 14:21

No to pewnie w planie będzie zwiedzanie, muzea, wystawy...
To kulturna impreza będzie... czy krawatka i lakierki bedą obowiązkowe?? bo jak tak to już gadam z Łodziakami o strojach ze ślubu Jojny ;)
Trzymam kciuki za łonanizatorów!! I nie omieszkam przybyć.
pozdro

jaro 12.09.2009 15:54

Imprezka w miescie Kraka?
Zaje-fajnie:)
:at:

chomik 12.09.2009 16:05

A już myślałem, że nic z tego nie będzie a tutaj Podos :) no no :) będzie zajebiście Podos to profesjonalistka :D

BLOB 12.09.2009 20:18

Kraków- to dobre miejsce coby przedstawiając się postawić jakąś ciecz high voltage na stole czy konarku w lesie

myku 12.09.2009 23:56

Doszly mnie sluchy,ze zglosilo sie kilku kolegow z checia pomocy w organizowaniu imprezy.Ale Podos odeslal ich do domu mowiac,ze sobie sam poradzi:D

Robert Movistar 13.09.2009 00:12

Cytat:

Napisał myku (Post 74680)
Doszly mnie sluchy,ze zglosilo sie kilku kolegow z checia pomocy w organizowaniu imprezy.Ale Podos odeslal ich do domu mowiac,ze sobie sam poradzi:D

Myku, siedź cicho bo bana dostaniesz za kablowanie i Podos imprezy na pewno nie zrobi:D

Dzieju 13.09.2009 00:13

Cytat:

Napisał Dzieju (Post 74474)
no własnie jak dobrze pamiętam to byłeś ty......a generalnie Kraków

się narobiło:dizzy: , mam nadzieję że dobrze pamietałem Podosie :haha2: ;)
a nawet jak nie :) to czy to ma teraz jakieś znaczenie skoro akceptacja
miejsca nastąpiła.....
no cóż czekamy na konkrety :Thumbs_Up:

Kazmir 13.09.2009 00:28

Cytat:

Napisał Dzieju (Post 74684)
się narobiło:dizzy: , mam nadzieję że dobrze pamietałem Podosie :haha2: ;)
a nawet jak nie :) to czy to ma teraz jakieś znaczenie skoro akceptacja
miejsca nastąpiła.....
no cóż czekamy na konkrety :Thumbs_Up:

Podos tak ładnie grał (gitara) nam na rozpoczęciu - zastanawiam się Dzieju, czy nie poświęcić się i pomuc mu w DJ- waniu:)

Dzieju 13.09.2009 00:34

Hmmm, póki co poczekajmy, dajmy mu chwilkę do namysłu...
brak odzewu może oznaczać że wyrwie gdzies po Mongolię i na zlota się nie"załapie" ;)

Sławekk 13.09.2009 11:14

Cytat:

Napisał Kazmir (Post 74692)
Podos tak ładnie grał (gitara) nam na rozpoczęciu - zastanawiam się Dzieju, czy nie poświęcić się i pomuc mu w DJ- waniu:)

I ja...i ja..:)

Chciałem jeszcze zapytać szymka czy zakończył już druk śpiewnika afrikańskiego :umowa:;)

chomik 14.09.2009 17:25

Chyba "G" z tego będzie..... no cóż pozostają lokalne najepki.... :D

7Greg 14.09.2009 20:44

Podos, chłopie. No bądź mężczyzną i nie ukrywaj dłużej terminu. Do Krakowa mam kawałek drogi i muszę trochę poplanować :D

zbyszek_africa 14.09.2009 20:51

Nie no q.. nie ma takiej możliwości, znowu się powtórzy sytuacja z przed roku, gdzie Ramires się szarpał, potem większość jęczała bo to ,bo tamto,a szlaki nie te, oznaczenie słabe, kiełbasa nie taka:D, wódy za dużo...

Królu dawaj, dawaj jeszcze mamy trochę czasu.. da radę:)

pozdr.

wieczny 14.09.2009 20:57

Kraków...?

chomik 18.09.2009 10:02

Chuj szelki i bąbelki...:vis:

7Greg 18.09.2009 10:07

Cytat:

Napisał chomik (Post 75488)
Chuj szelki i bąbelki...:vis:

Wiesz coś czego my nie wiemy?

Jak znam Krakowszczaków ;), to dorosłe, słowne i odpowiedzialne chłopaki. Na pewno nie zawiodą. Po prostu nie jest łatwo znaleźć kwaterę i żarcie za małe pieniążki.
Ja przynajmniej trzymam kciuki ;) :Thumbs_Up:

podos 18.09.2009 10:12

to ja może też podbiję wątek, może ktoś z Krakowa zauważy...

AnubisXRV 18.09.2009 10:13

Ok. 25km od Krakowa, ale miejsce jak najbardziej polecam !

http://www.czerna.com.pl/

Pożyjemy zobaczymy :)

chomik 18.09.2009 10:20

Cytat:

Napisał 7greg (Post 75490)
Wiesz coś czego my nie wiemy?

A co tutaj wiedzieć, jak nic się nie dzieje w sprawie.... Jakem Chomik Holmes wydawaje mi się, że nic chłopaki nie robią... no chyba, że robimy Elefantowe zakończenie....

Lepi 18.09.2009 10:53

Cytat:

Napisał podos (Post 75491)

Jak potrzebujesz pomocy przy organizacji to pisz śmiało. Na pewno ktoś się zgłosi :D

7Greg 18.09.2009 10:55

Cytat:

YES YES YES. Zauważyli ;)
Jednak dobrze, że trzymałem kciuki. :D

michnpio 18.09.2009 11:50

Niech Kraków coś zorganizuje, będę miał blisko:at:.
Zapowiadam, że tym razem bez %%%%:dizzy::dizzy::mur::mur::vis::vis::bow::bow:

puszek 18.09.2009 12:17

Cytat:

Ja od dzwona jakby mniej widze... :-))0 ale po radocynie moze mi wróci... :-)))

BLOB 18.09.2009 12:47

Kozaki z grupy
Południowy Wshut
Zapraszają.
Więcej info pod linkiem oraz łumnie i pod adresem strony
http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=4059

Sławekk 26.09.2009 21:35

Żarty żartami , ale panowie ...... może warto by było jakiś plan działania ustalić .... Jak euro 2012 :) Coby lokalne grupy mogły się wcześniej przygotować ..... jakieś kolejność .. np. literówka A,B,C,D..., czy tak jak na forum ustawiono z góry na dół.. czy coś..Było by o wiele łatwiej.
......Mają zrobić np. chłopy z regionu X i h..j .Zawsze mogła by się dana grupa wycofać 1.5 miecha przed terminem bo coś tam.... .my być dupa .

Bo tak naprawdę to wcale nie jest do końca fajnie jak wszyscy czekają , czekają , a nóż widelec........a wkońcu może ktoś wyskoczy ... a jak nie to może my by zrobili.
No chyba , że ktoś wie więcej niż pozostali...to sorki:Sarcastic:.
To wyjątkowe forum ludzi , kórzy stać na wiele. A temat dalece dyskusyjny .

zalej1 27.09.2009 10:43

Dac Koledze Piwa-dobrze Pisze...

BLOB 27.09.2009 11:40

Nie kamam pijesz do nas z team Południowy Wshut. Że niby czekaliśmy na Ludzi z rodu Kraka a jak oni nic to my ??
No niewiem czy masz rację jestem od miesiąca na forum i już przy znacznej pomocy gawiedzi z moich okolic coś robimy, a z tego co wiem to i ja i Borunin wcześniej, zapraszaliśmy głośno i wyraźnie. Tak jest i tym razem wszystko jest jasne papu i ośrodek oraz zaproszenie for all, zmartwienia niema bo ośrodek 100 osób może przyjąć więc??
Niewiem może ja to źle zakamałem.

Sławekk 27.09.2009 12:53

Ostatnio rzadko. W wasze regiony dupsko bym ruszył z miłą chęcią.
Ale z postów które pisałeś wywnioskowałem , że to motocyklowe zakończenie sezonu , a przyznam.... że gdybyś zatytułował Afrykańskie Zakończenie Sezonu 2009 i dodał do tego plan imprezy... i ilość kasy , baaa a nawet nr konta bankowego..odzew byłby większy - A dlaczego wywnioskowałem tak ? ... a dla tego , że motocyklowych zakończeń sezonu w moim regionie było już kilka ( motocyklowych ).A ja wasze mordy bym chciał zobaczyć .... a nie kolesi na ścigaczach mówiących o tym , że np. z włoch leciał tyle a tyle godzin , czy inne gówno mnie interesujące informacje .

Martwi mnie tylko jedno , ale to w następnym odcinku.

BLOB 27.09.2009 13:14

Wydaje mi się, że przesadzasz pisząc o niesprecyzowaniu dla kogo ma być ta impreza, logując się na forum Africa Twin Polska wydawało mi si przynajmniej, że wszyscy tutaj to afrykańczycy i troche frend bujających się na Transalpach, Gs-ach i KTM-ach czy innym turystycznym sprzęcie. Nie gadaj że nie zaprosiłem bo posta przykleiłem o kozakach z naszej grupy co zapraszają, a na planowanie i przelewy już było tu lejt, jak pisałem o tym też.Nawet na box-ie starałem się pisać i informować o zlocie.
Poza tym wydaje mi się że napisanie textu w stylu gdzie kto i o której nie sprawiło by nikomu problemu jak boksowanie się :) teraz na łamach forum.
A teraz to się czuję jak outsaider który nie dość, że z buciorami włazi na czyjś teren to jeszcze wali byk za bykiem pomijając jakieś oficjalne zaproszenia o których niemiałem pojęcia. Sorki jak tak, może nie powinienem nic więcej już na tym forum pisać aby nikogo nie denerwować
Cześć. Pozdrawiam Maciek

PARYS 27.09.2009 13:22

Blob - wyluzuj.
Ja pierwszego posta o imprezie przeczytałem, zrozumiałem i myślę, że każdy inny średniointeligentny mógł wszystko zajarzyć.
Pytań dodatkowych nie stawiałem bo i tak bym nie przyjechał.
O co kaman?

Sławekk 27.09.2009 13:26

Ogromny szacun dla waszego wysiłku . Nie pisz w ten sposób , że z butami ...bo właśnie taskich ludzi tutaj trzeba. Może ja nie zrozumiałem tego tak jak powinienem , ale jeśli nawet to wyjaśniłeś wiele.
Pisząc o formie organizowania imprez nie piłem do nikogo... ot co.
Pozdro.

wlodar 27.09.2009 15:49

Rzeczywiscie zawsze"nasze" imprezy, w tym zakończenia i rozpoczęcia sezonu, były opisywane jako "afrykanskie" i sam tylko na takie zwracam uwagę. Jeżeli nie ma takiego dopisku to zwykle nawet nie otwieram wątku. Tak się przyjęło już od kilku lat.
Organizacja tak dużej imprezynie jest wcale łatwa, wiedza to szczególnie ci którzy już coś organizowali, zwlaszcze ze użytkowników forum przybywa, a co za tym idzie ilość spodziewanych uczestników tez byłaby duża.
W Poznaniu nie raz planowalismy zrobienie imprezy, jednak zawsze czegoś zabrakło... a dziś sam niewiem czy odwazylbym się na robienie spotkania dla 200 czy wiecej osób.
Obawiam się ze duże spotkania, ktorych kiedyś było wiele, odchodzą powoli w przeszłość, na rzecz mniejszych. A to czy w mniejszym gronie i nie tak oficjalne uważam raczej za plus.
Ja osobiście już w jednym spotkaniu konczacym ten sezon brałem udział. W gronie samych czarnuchow z krwi i kości:)
niebawem kolejne;)
Pozdrawiam

Zazigi 27.09.2009 22:41

Jeszcze się nie odbyło a już jakby się skończyło :)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:29.