![]() |
XXVII Rajd Podlaski
Oglaszam, ze odbedzie sie 1-3 kwietnia, nie wiadomo gdzie, wiec nie pytac. Autem moze tylko Kuba z Lublina, a rowerem tylko Cibor.
Goraco zapraszamy. Jakies szczegoly beda zapodane jak zwykle. |
Brawo Wy
|
Zdjęcia z Rajdu do kalendarza FAT będą?:)
|
Zgłaszam sprzeciw. Termin z dupy
|
Cytat:
|
Na Tourance da radę?
|
Cytat:
Potwierdzam:D |
Cytat:
|
''Zgłaszam sprzeciw. Termin z dupy''
- bo wcześniej zeżarł kalendarz. |
Echhhh żebyście dali znać wcześniej albo zmienili termin na późniejszy... :(
|
Co to za marudzenie? Od samego początku chyba tak było że termin i miejscowka w ostatniej chwili. Jakoś nie było marudzenia i frekwencja była nie mała. Ludzie radzili se na lysych anakach ubrani w zielone kalesony brązem do przodu....
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Dwa noclegi na minusie się szykują. |
Nie będzie się kurzyło przynajmniej.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Szkoda, że motoru nie mam tylko skuter, a autem tylko Kuba może, ale cóz zasady to zasady :( |
Cytat:
|
Jak połączycie na mapie czerwoną linią Targonie Wielkie z Rudnikami, to ta kreska przeleci przez las i takie jeziorko, nie jeziorko, może to staw, albo jakieś starorzecze. I tam jest taki piaseczek żółciutki, to tam. Nadjeżdżać cicho i na wysokim biegu
|
To jakiś podstęp jest..za dokładnie podali namiary..nigdy tak nie było..... Uważajcie kto jedzie!!
|
Cytat:
|
Nie ma podstępu. Jesienią była zagadka, to później ATomka z psami po lesie trzeba było szukać.
|
E tam, zwiedzałem po nocy okolicę, mapa była do szczętu wyczytana i los mi zesłał zacną ekipę z Czeremchy i pospołu my dojechali, choć prawda, było późno, bo pora między psem a wilkiem.
Tyle to Twojej prawdy o tych psach...:D |
Pasuje. A baza #2 gdzie? Może tym razem uda mi się (cało) dojechać ;>
|
W porównaniu do poprzednich rajdów, niemrawo dyskusja się toczy, jakby nie było zainteresowania? A może to jakieś przeczucie?
|
Pewnie mało kto się o Rajdzie dowiedział.
|
Cytat:
|
Redzik, czy już wszyscy wiedzą , że tam nic nie będzie i , że to jedna wielka aaaaa...ja ???
Trza zamontować fotopłapki i bezcenne miny kolejnych przyjezdnych ;-) |
Cytat:
No i zupelnie serio: Jezdze od 2 tygodni na skutrze, ale tak jak dzis bylo z rana zimno to jeszcze tak nie bylo. Wyjatkowo zajadly ten front - zimny i wilgotny. Takze zalecam dodatkowe majtki oraz skarpetki. Jak kto ma 2 spiwory to nie wstydzic sie, brac. W nocy bedzie blizej -10 wiec ten tego, no, bedzie zabawa. |
To nie będzie wstydem zabrać kabli do akumulatora ??? :)
|
Chcesz się podłączyć za jajka do 12V i grzać się w nocy ? :D
|
I po co to od razu wszystkim mówić Dżony ? :)
|
Załatwię ci przetwornicę na 220 :)
|
AA i taka akcja jest: Wymiana - czekoladka za grosiki ....... W związku z tym że jeden z kolegow za oddanie rowerka małej Swiacie – uchodźczyni z Ukrainy (za co serdecznie dziękuję) nie wziął czekoladek, zostają one przekazane na kolejną akcję tym razem zbieramy na zakup saperek, nakolanników i rękawic taktycznych, które zostaną zawiezione do konkretnych Ukraińców broniących Kijowa. Zatem ja biore te bomboniere na rajd i chetych na przekazanie dowolnej sumy czestuje tymze wynalazkiem...
|
Patrząc na pogodę to lepiej nagrzewnicę ogarnij i jakiś namiot :)
|
Ciekawe czy uda się "pozyskać" drewno na ognisko :)
Przyda się go sporo co by nie zamarznąć |
Cytat:
|
Cytat:
p.s. właśnie zaczął padać śnieg ... |
U Śluzy ponoć bliźniaki więc wódy będzie w opór i tylko ciepła dziś preferowana!
|
Mnie teściowa już wyprowiantowala w smaczna kiszkę ziemniaczana domowej roboty a wiosenne ptaki przyniosły coś na rozgrzewkę, :)
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Załącznik 115234 |
Cytat:
|
łopatę do śniegu brać ??
|
4 Załącznik(ów)
1 Rajd Elefant Podlaski :D
|
Jednak ktoś jest. Szacunek
|
Czekamy na relację z poranka :) Czuję, że będzie grubo :at:
|
Odtajają ją :)
|
2 Załącznik(ów)
Z cyklu DZIEŁA MALARSTWA POLSKIEGO JÓZEF CHEŁMOŃSKI
Załącznik 115257 Józef Chełmoński Rudniki Załącznik 115259 Józef Chełmoński Targonie Wielkie |
5 Załącznik(ów)
Przynajmniej się nie kurzylo ;)
|
3 Załącznik(ów)
I Ciechanowski sektor.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:51. |