![]() |
czerwiec małolitrazowo
Czerwiec. Druga połowa. 2 tygodnie.
Nie chce się Ktoś poszwędać czymś małolitrazowym? 50cm3. Skurer lub motorower. Przelotowa 35km/h :D 2000km. Namioty i asfalty z dala od zgiełku :) |
Dodałem do ulubionych.
Negocjuję z szefem dwa miesiące wolnego. Czekam na decyzję. Ale mam szybszy sprzęt, osiąga czasem 60 km/h. |
Cytat:
|
A ja zestresowany jestem po zimie:), więc pasuje mi taka jazda.
Silnik simka jeszcze nie gotowy, ale mam jeszcze coś małego, co przy 35 też da radę. Tylko te negocjacje w toku... |
Przy obecnych cenach paliwa to ma sens, natomiast ta prędkość przelotowa by mnie zabiła :dizzy:
Trzymam kciuki z powodzenie projektu. |
Cytat:
Wspominałam o nim na Starym Trampie ::D |
Cytat:
LQuatro w moim przypadku nie wchodzi w grę, ale już trzeci raz pracuję dla tej firmy:dizzy: |
Kibucuję temu wątku!
|
Cytat:
|
Ale mi się ten pomysł podobie 👍👍👍
|
Gdyby późniejszy termin to chyba na szybciora jakiegoś moplika szukałbym na oeliksach.
Tak czy inaczej kibicuje i obserwuje. |
Bocznymi drogami możecie zajechać do mnie nad małe kaszubskie jezioro. Wypróbujemy ruszt z polecenia Emka. Jest gdzie się rozbić a i socjal u mnie też jeśli będzie potrzebny. Można tez serwis zrobić bo podstawowe narzędzia dla Waszych rakiet się znajdą;)
|
Kumple z jednego angielskiego foruma lecą w lipcu małymi jak Super Cub lub Hunter Cub itp na JOGLE czyli John O'Groats - Land's End więc to dość popularna rozrywka jest ;)
|
Kumpel w zeszłym roku pojechał do Rumunii na ogarze 200. Wracając na Pomorze zahaczyli jeszcze o Suwalszczyznę i Mazury żeby było bardziej po drodze. Zabrał do sakwy drugi silnik na wymianę, który o dziwo dopiero przydał się na ostatnie 200km kiedy rozsypał się zapłon i szybciej było zmienić cały piec a nie naprawiać złoma
|
Zrobilismy za dzieciaka trase slask - morze na simku i ogarze, piekne to byly czasy :) Nam tez ogar ostatecznie zaniemogl w trasie, uratowali nas spece w mijanej wiosce. Mocno kibicuje i zycze "zelaznych posladkow" ! ;)
|
Ja odpadam.
Pracuję do lipca i prawie zaraz wyjeżdżam na dawno zaplanowane wakacje... |
a ja już miałem kupować hondę PXR50 ale ktoś mnie ubiegł :D :D
|
Hej Naczelny! I jak tam u Ciebie? Wyruszyłeś?
Przestań się nad nami znęcać i wrzuć chociaż jakieś fotki z trasy :bow: |
Wyruszył. Śmiga po Albanii :)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Cytat:
To jest Gość! Panie i Panowie, czapki z głów :bow: |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
I nawet wrocił :D Załącznik 117158 |
Brawo Filozof. Widać nie trzeba wielkiej filozofii :) wystarczy wyjść z domu i pojechać.
Zimny - może GSa wymień na 50tke! Da się dojechać do Albanii i na dodatek nie będzie Cię już Zły kusić na zmianę! :) |
https://acegif.com/wp-content/upload...ismenti-11.gif
No to teraz dawaj Pan relację. |
Zdecydowanie czapki z glow, i order zelaznego posladka ! :)
|
Szacun Naczelny :Thumbs_Up:
Dajesz jakiś film lub relację! Matjas, w sumie - to taka 50 jak widać robi to samo co 1200. Jest w tym logika :) |
Toż mówię.
Idąc dalej tym tropem... takie 300 to dopiero leczy :D :D :D |
Cytat:
Jadłem obiad gdzieś przed Podgorica w Czarnogórze. Przede mną 40 km zjazdu w dół. Albo pseudo ekspresówka i robić korek albo boczne drogi. Zegarek. Analiza. Najwyżej mnie rozjadą tiry albo będzie mandat. Mp3 do uszu. Podglasniam muzyczkę. I w dół. Płakałem jak dziecko na tym zjeździe... Ze szczęścia. Niesamowite jak ciało reaguje na szczęście. Czasem do szczęścia wystarczy 42km/h. Oderwałem się od kontekstu. Usuwanie moich postów nie wpływa pozytywnie na mnie. Administracja się uspokoji i przemyśli zachowanie :) |
Tez bym poczytał
|
Troszkę zniecierpliwieni, grzecznie czekamy na jakąś, choćby króciutką relację ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:37. |