![]() |
IX integracja Podlaska
Na dzień dzisiejszy planujemy w dniach 12-15 sierpien 2022. Odpowiada???
Tak w skrócie . Przyjazd w piątek , o godz 20.00 konkurs na najlepszy napój{ chętni na juror.ów proszę się zgłaszać z poświadczonym dorobkiem w konkursach). Sobota jak zwykle spływ Czarną Hańczą . Niedziela moze jakieś lekkie konkursy sportowe o puchar naczelnika lub zwiedzanie stajni Johnego . Poniedziałek trzeżwienie i rozjazd. Cena za osobę w dniach zlotu wszystkim równo po 35 zeta od osoby ( niewazne czym przybywa i co rozkłada) za jedną noc dla osób wpisanych na listę (dla niezapisanych czyli leniow i obiboków ktorzy zapisać się nie chcą 40 pln). Sniadanie typu szwedzki stół 25 zł za posiłek(sobota, niedziela, poniedziałek). Obiad 35 pln (menu do ustalenia). Dla uczestników planujemy kubek z logiem upamiętniajęcym 9 integrację i brelok ( koszt produkcji okolo 10 +10 pln) Jak będę miał projekty to przedstawię. Teraz prosiłbym wszystkich potencjalnych uczestników o wpisywanie sie na listę : przykład 1) ksywa z forum - ilość śniadań -ilość obiadów- spływ- kubek - brelok przykładowo: jacuś -2 sniadania-2 obiady -spływ ( lub nie) - kubek (tak nie) - brelok (tak nie) W piątek witamy gosci bigosem i czymś tam jeszcze. Ceny spływu jeszcze nie znam. Pytania na forum odpowiem w miarę możliwości. Możliwośc spania pod dachem na łózku +10 zeta. Będą chętni??? a tak na marginesie nie będzie kurzu pod wiata, kostkę połozyli. |
pierszy
|
Rozważam... Jest tam do Was jakaś trasa offem?
;) |
Będzie spływ wpław?
|
Cytat:
|
Podlasie, dobry plan :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A on tez można przyjechać ?
|
Dla mnie się podoba :)
|
Będą, rowerowo
|
Fajna sprawa, tylko ciężko na drugi dzień wyjechać przed wieczorem jak się ma z boku sąsiada który dba o wszystko
|
Wyjedź dnia trzeciego.
|
To ja poproszę miejscówkę pod dachem :D
|
Cytat:
|
Tak w skrócie . Przyjazd w piątek , o godz 20.00 konkurs na najlepszy napój{ chętni na juror.ów proszę się zgłaszać z poświadczonym dorobkiem w konkursach). Sobota jak zwykle spływ Czarną Hańczą . Niedziela moze jakieś lekkie konkursy sportowe o puchar naczelnika lub zwiedzanie stajni Johnego . Poniedziałek trzeżwienie i rozjazd.
Cena za osobę w dniach zlotu wszystkim równo po 35 zeta od osoby ( niewazne czym przybywa i co rozkłada) za jedną noc dla osób wpisanych na listę (dla niezapisanych czyli leniow i obiboków ktorzy zapisać się nie chcą 40 pln). Sniadanie typu szwedzki stół 25 zł za posiłek(sobota, niedziela, poniedziałek). Obiad 35 pln (menu do ustalenia). Dla uczestników planujemy kubek z logiem upamiętniajęcym 9 integrację i brelok ( koszt produkcji okolo 10 +10 pln) Jak będę miał projekty to przedstawię. Teraz prosiłbym wszystkich potencjalnych uczestników o wpisywanie sie na listę : przykład 1) ksywa z forum - ilość śniadań -ilość obiadów- spływ- kubek - brelok przykładowo: jacuś -2 sniadania-2 obiady -spływ ( lub nie) - kubek (tak nie) - brelok (tak nie) W piątek witamy gosci bigosem i czymś tam jeszcze. Ceny spływu jeszcze nie znam. Pytania na forum odpowiem w miarę możliwości. Możliwośc spania pod dachem na łózku +10 zeta. Będą chętni? a tak na marginesie nie będzie kurzu pod wiata, kostkę połozyli. |
Tolecki a gdzie to bo zapomniałem, może w tym roku się uda. :)
|
1. Emek+ Marta - 2 razy pełen zestaw.
|
Tu panje!!!
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
No to ja do Żiri, jak zwykle się kandyduję. Doswiadczenie jest i przybywa z dnia na dzien.
PS: Wnosze tez niniejszym o nieprzyjmowanie do konkursu gotowych "nalewek" od lesnych dystrybutorow. Trza cos samemu zamieszac i przedstawic. Mozna tez zabrac od cioci czy babci. Pamietajcie tez, ze Jury ryzykuje zyciem a nawet zdrowiem. |
2. Zbigniew spływ łóżko pod dachem wszystkie noce |
Tolecki piękna miejscówa ale gdzie to ? :D
Jeszcze nie wiem jak to zrobię ale muszę Was nawiedzić. :) Znalazłem :D |
2. Zbigniew spływ 3. melon + 1- śniadanie 2os.x3, spływ x 2os., kubek+brelok x2 |
Cytat:
Płaska 51 :):) |
2. Zbigniew spływ 3. melon + 1- śniadanie 2os.x3, spływ x 2os., kubek+brelok x2 4. Golab 4osoby, 4xspływ, 2xkubek, 2xbrelok ja chcem do Żyri :) |
Sklep będzie czynny tak jak zawsze?
|
2. Zbigniew spływ 3. melon + 1- śniadanie 2os.x3, spływ x 2os., kubek+brelok x2 4. Golab 4osoby, 4xspływ, 2xkubek, 2xbrelok ja chcem do Żyri 5. Ferdek + Ula + Staś (1,5 roku) 1xspływ wpław, spanie pod dachem na łóżku, śniadanie x6 (2 osoby - sobota, niedziela, poniedziałek), obiad x4 (2 osoby - sobota, niedziela) |
Cytat:
|
Ceny za spływ na dzień dzisiejszy: 50 zeta za osobę(https://www.kajaki-suwalszczyzna.pl/...BoCGxkQAvD_BwE). Dwóch kandydatów do żiri mamy : czyli Red Robo i Gołąb . Są to doświadczeni przedstawiciele gatunku homo sapiens i uważam ze nadają się na proponowane stanowiska. Kto jest przeciw? Nie widzę. Jeszcze 2 przedstawicielki płci żeńskiej i jeden kandydat od ludności tubylczej (tego to juz ja wyszukam a z z braku sam postaram się go godnie zastąpić) i będzie komplet!
|
Chrust na ognisko przywozimy z sobą...
|
Cytat:
|
Chrustu się nie kupuje, chrust się zbiera :)
|
6. Lezan81 i Kasiek, spływ 2 osoby bez jedzenia, spanie w namiocie
|
Cytat:
|
Zlot odbywa się w środku Puszczy augustowskiej, złupimy Lasy Państwowe i nazbieramy chrustu ze i na zimę wystarczy...Kazdy jadac na zlot przywozi chrust własnoręcznie nazbierany a po konkursie bimbrowniczym idziemy / jedziemy zbierać chrust kolektywnie .
|
7. mareksz007 z Kasią
|
A co tam - delegacja z Opola się szykuje ;)
1. Emek+ Marta - 2 razy pełen zestaw. 2. Zbigniew spływ 3. melon + 1- śniadanie 2os.x3, spływ x 2os., kubek+brelok x2 4. Golab 4osoby, 4xspływ, 2xkubek, 2xbrelok ja chcem do Żyri 5. Ferdek + Ula + Staś (1,5 roku) 1xspływ wpław, spanie pod dachem na łóżku, śniadanie x6 (2 osoby - sobota, niedziela, poniedziałek), obiad x4 (2 osoby - sobota, niedziela) 6. Lezan81 i Kasiek, spływ 2 osoby bez jedzenia, spanie w namiocie 7. mareksz007 z Kasią 8. mishieck + 3 (familijnie), śniadanie x4, spływ x2, kubek x1, spanie pod dachem na łóżku 9. Dominik +1, full serwis |
1 Załącznik(ów)
Taki projekt kubka
|
Elegancko, R bliżej rycia niż związkowego ruch...nia
|
2. Zbigniew spływ 3. melon + 1- śniadanie 2os.x3, spływ x 2os., kubek+brelok x2 4. Golab 4osoby, 4xspływ, 2xkubek, 2xbrelok ja chcem do Żyri 5. Ferdek + Ula + Staś (1,5 roku) 1xspływ wpław, spanie pod dachem na łóżku, śniadanie x6 (2 osoby - sobota, niedziela, poniedziałek), obiad x4 (2 osoby - sobota, niedziela) 6. Lezan81 i Kasiek, spływ 2 osoby bez jedzenia, spanie w namiocie 7. mareksz007 z Kasią 8. mishieck + 3 (familijnie), śniadanie x4, spływ x2, kubek x1, spanie pod dachem na łóżku 9. Dominik +1, full serwis 10. Elwood plus Straznik |
Do upilnowania Elwooda jeden strażnik to za mało !!! :)
|
2. Zbigniew spływ 3. melon + 1- śniadanie 2os.x3, spływ x 2os., kubek+brelok x2 4. Golab 4osoby, 4xspływ, 2xkubek, 2xbrelok ja chcem do Żyri 5. Ferdek + Ula + Staś (1,5 roku) 1xspływ wpław, spanie pod dachem na łóżku, śniadanie x6 (2 osoby - sobota, niedziela, poniedziałek), obiad x4 (2 osoby - sobota, niedziela) 6. Lezan81 i Kasiek, spływ 2 osoby bez jedzenia, spanie w namiocie 7. mareksz007 z Kasią 8. mishieck + 3 (familijnie), śniadanie x4, spływ x2, kubek x1, spanie pod dachem na łóżku 9. Dominik +1, full serwis 10. Elwood plus Straznik 11 motormaniak + kobieta , spływ, kubek, |
2. Zbigniew spływ 3. melon + 1- śniadanie 2os.x3, spływ x 2os., kubek+brelok x2 4. Golab 4osoby, 4xspływ, 2xkubek, 2xbrelok ja chcem do Żyri 5. Ferdek + Ula + Staś (1,5 roku) 1xspływ wpław, spanie pod dachem na łóżku, śniadanie x6 (2 osoby - sobota, niedziela, poniedziałek), obiad x4 (2 osoby - sobota, niedziela) 6. Lezan81 i Kasiek, spływ 2 osoby bez jedzenia, spanie w namiocie 7. mareksz007 z Kasią 8. mishieck + 3 (familijnie), śniadanie x4, spływ x2, kubek x1, spanie pod dachem na łóżku 9. Dominik +1, full serwis 10. Elwood plus Straznik 11 motormaniak + kobieta , spływ, kubek, Znaczy się Elwood przyjeżdża ze strażnikiem gniazda domowego ? :) |
Teraz Integracja tylko dla gierojów. Tu na przesmyk suwalski ( najniebezpieczniejsze miejsce na Ziemi tylko bogatyry dojadą.....oprocz tych gierojów z Podlasia (inna kategoria).
|
Co to "bogatyry"?
|
Musi jakieś Gieroje :):) ale pewności nie mam :)
|
https://en.wikipedia.org/wiki/Bogatyr czyli witezie z nad wschodniej granicy!
|
Cytat:
|
Jestem zapisany, ale z "duchem puszczy" trzeba uważać bo mogą pojawić się "błędni rycerze":D
pozdr. |
2. Zbigniew spływ 3. melon + 1- śniadanie 2os.x3, spływ x 2os., kubek+brelok x2 4. Golab 4osoby, 4xspływ, 2xkubek, 2xbrelok ja chcem do Żyri 5. Ferdek + Ula + Staś (1,5 roku) 1xspływ wpław, spanie pod dachem na łóżku, śniadanie x6 (2 osoby - sobota, niedziela, poniedziałek), obiad x4 (2 osoby - sobota, niedziela) 6. Lezan81 i Kasiek, spływ 2 osoby bez jedzenia, spanie w namiocie 7. mareksz007 z Kasią 8. mishieck + 3 (familijnie), śniadanie x4, spływ x2, kubek x1, spanie pod dachem na łóżku 9. Dominik +1, full serwis 10. Elwood plus Straznik 11 motormaniak + kobieta , spływ, kubek, 12 Złoty- 4 os namiot,4 śniadania w niedziele , 4 obiady w niedziele,1 śniadanie w poniedziałek ,1 obiad w poniedziałek , 2x kubek, 2x brelok |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:39. |