![]() |
Zakończenie Sezonu 2009 W Pyrlandii
Zakończenie w Pyralndii, na ostatnią chwilę, więc niestety super tanio i wodotrysków niet.... Ośrodek położony nad jeziorem w otoczeniu lasu, jest knajpaa wokół ośrodka fajne tereny na dzidowanie po krzaczorach, szczególnie polecam tereny nad Wartą/
kontakt do mnie: 660541643 DATA 16 - 18 . 10 .2009 Ośrodek ten http://www.niezamysl.zaniemysl.pl/ GPS N52.14324 E17.17206 to 35 km od Poznania w kierunku Katowice. cena 180 zł / osobę kwota zaokrąglona w górę, nadwyżkę zwracam do kasy forum..... ale może zwrot potraktować jako składkę.... KASA NA KONTO DO 14.10.2009 później płatność na miejscu.... lecz proszę o wcześniejsze info o przyjeździe, abym mógł dać znać do ośrodka o ilości osób... Numer konta: Witold Chomicz 94 1140 2004 0000 3702 3402 2662 Proszę o wpisanie w tytule przelewu nicku z forum. Co by było: 2 noclegi (domki z ogrzewaniem) Domki 4 i 5 osobowe..... piątek przyjazd od godziny 18:00 - kolacja do 22:00 (załatwię jakieś żarcie dla spóźnialskich) sobota -sniadanie 08:30-09:30 czas wolny, chyba, że grupa poznańska lub inna pomoże mi coś więcej zorganizować, jest jezioro sprzęt wodny ale ch.. wie jaka pogoda.... tereny wzdłuż Warty do lekkiego offa zajebiste.... do zwiedzania Zamek w Kórniku 11 km, Zamek i dęby w Rogalinie 25 km, Poznań 35 km... Będzie trasa off.. 3-4 godziny, Chinol jechał na anakaach i dał radę :) - obiad 14:00 - 15:00 - kolacja grill jak będzie zimno i deszcz sałatki, kiełbaski itp.. -19:00 - karkowka - surowki - kielbasa - bigos - pieczywo, musztarda, ketchup + ognisko + 4 browce na głowę LECH Impreza w knajpie w piątek czynna do 01:00 w sobotę do 03:00-04:00, będzię projektor i rzutnik, jeśli ktoś chce konkret muzę to proszę o zabranie ze sobą... niedziela - sniadanie 09:30-10:30 ilość osób tylko do 130.... więcej miejsc brak. Opcja tylko 180 zł, wpłata do 14.10. Nie organizuje wyjazdu po okolicy i takich tam, bo sam to nie dam rady tego zrobic i tyle. Jest OFF prowadzę ja z Chińskim :D Ośrodek jest ładny a załatwiam to przez powiązania rodzinne, więc trzoda nie wchodzi w grę... ( powiedziałem, że spotkanie podróżników... :D ) Najepka i dzida może być.... :D Mogę załatwić projektor i takie tam, jeśli chodzi o prezentację podróży... LISTA: 1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. CHOMIK 4. szwedzkikucharz + Szwedka 6. bajrasz 6. wlodar +1 7. wojtekm72 + Lena 8. Mucha 9. wojtalski 10. ATomek 11. laska 12. Zagon +1 13. yonec 14. jochen 15. Witek + 2 16.Kudłacz 17.Kici 18. BABA 19. Kotrrin 20. Ferdek 21. Carlos 22. Chinol 23. 7greg 24. myku 25. JarekAT 26. Misiek Na zielono zapłacone. RAZEM =28 |
LISTA:
1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz Chomiku, tylko czy aby napewno dobrze sprawdziłeś terminy i zakończenie w Pyrlandii nie pokryje się z tym krakowskim? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
LISTA:
1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz Chomiku, wydumaj tytuł, to może jakieś naklejki zrobię |
LISTA:
1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz 7. wlodar ino bendem baaaardzo późno w nocy bo z roboty muszem wrócić :) no i bendem w trzech osobach... znaczy dwie ludzkie i jedna Afryczka a w kwestii przygotowania trasy to.... kiszka, bo pojutrze wyjeżdżam w trasę( do roboty) i z jednym tylko dniem wolnego nie będzie mnie w domku aż do piątku 16... pozdro |
Cytat:
Fajny ten pałacyk kurna chata. |
Szkoda by go było doprowadzić do stanu poprzedniegohttp://www.foto.pwsk.pl/fotki/albums...ntyn-zamek.jpg
|
Południowy Wshut się zgłasza :
wojtekm72 + lena Jak zwykle dużo bicia piany i szumu, a jakoś lista krótka.Chomik - dzięki za inwencję i do zobaczenia. Miło byłoby dostać jeszcze nr konta do wpłaty i ostateczny termin. |
LISTA:
1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz 7. wlodar 8. wojtekm72 + lena 9. SzymonBBI Pisze siem na to :D |
Proszę także o wpisywanie osób + przy nickach, jeśli takowe som....
|
Niestety pracuje w sobotę,ale mógłbym przyjechać na kolacje.Czy taka opcja wchodzi w grę?Jeśli tak to ile byto kosztowało?
|
Cytat:
Pisze siem na to piszem ja tez a jak :D |
Cytat:
Te, Gruby, wydaje mnie siem, ze deklaracja: ile ew. zjesz pomoglaby chlopakom w decyzji i szybszej odpowiedzi... :D |
Cytat:
|
Chomiku, wchodzimy w to jak w dym :at:
LISTA: 1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz 7. wlodar 8. wojtekm72 + lena 9. SzymonBBI 10. Mucha 11. wojtalski + dobry duszek |
LISTA:
1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz 7. wlodar 8. wojtekm72 + lena 9. SzymonBBI 10. Mucha 11. wojtalski + dobry duszek 12. ATomek |
LISTA:
1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz 7. wlodar 8. wojtekm72 + lena 9. SzymonBBI 10. Mucha 11. wojtalski + dobry duszek 12. ATomek 13. laska, prawdopodobnie z rodziną :) |
Chętnie przyjadę, ale jako że za 4 dni kończy mi się 5.5 tygodnia urlopowania to nie wiem czy jakiejś trasy nie będę miał.
W poniedziałek/wtorek dam znać. |
Ja podobnie, ale odwrotnie :)
Tzn chetnie bym przyjechał, Ale to jest możliwe tylko jak dostane akurat kursa do Polski, a wtedy nocleg i wyżywienie będę miał swoje ;) Brawo Chomik :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: |
Ej,no ale ja tam pracuje :) tzn.w Zaniemyslu.Taka mała rada, za Kornikiem,skrecajac w lewo na Zaniemysl jest taka wiocha pt Biernatki. uwazajcie na miski,lubia sie chowac w krzakach,albo w samej wiosce. Tam jest 40 a mozna isc nawet 200 :D
|
Bardzo proszę nie zaśmiecać wątku, proszę o dopisywanie nowych osób.... przypominam, że jak się nie uzbiera liczba minimalna, to niestety nic się nie odbędzie....
|
Imprezka
Pytanko czy kolegę z Gdańska przygarniecie?
|
Cytat:
|
Qurva, jeden dzień bez forum, a tu nowinki ;-)
Chomick, masz mój czas w pomocy organizacji itp- nie muszę napierdalać motongiem. 1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz 7. wlodar 8. wojtekm72 + lena 9. SzymonBBI 10. Mucha 11. wojtalski + dobry duszek 12. ATomek 13. laska, prawdopodobnie z rodziną 14. Zagon i jakaś panna (jeszcze nie wiem która :-) :D |
Sie z miłą chęcią pojawię :D:friday::kumbaya:
1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz 7. wlodar 8. wojtekm72 + lena 9. SzymonBBI 10. Mucha 11. wojtalski + dobry duszek 12. ATomek 13. laska, prawdopodobnie z rodziną 14. Zagon i jakaś panna 15. yonec 18+ - to już prawie 50% z 40 osób :) |
Ja też się piszę i na 90% jeden kumpel na GS1200. :)
1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz 7. wlodar 8. wojtekm72 + lena 9. SzymonBBI 10. Mucha 11. wojtalski + dobry duszek 12. ATomek 13. laska, prawdopodobnie z rodziną 14. Zagon i jakaś panna 15. yonec 16. jochen |
Będę jednak sam.
Cytat:
|
jochen, zachowuj sie, Krakow ma zakaz wjazdu.
|
Dopisuje jeszcze kumpla niezarejestrowanego na forum :)
1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz 7. wlodar 8. wojtekm72 + lena 9. SzymonBBI 10. Mucha 11. wojtalski + dobry duszek 12. ATomek 13. laska, prawdopodobnie z rodziną 14. Zagon i jakaś panna 15. yonec 16. jochen 17. Tosiek |
Cytat:
|
Cytat:
|
chyba, że jakąś lawetę zmontują :D
|
Cytat:
|
dobra, to jedz z delegacją.
|
Cytat:
Na ten czas jest tylko 21 osób chętnych, pozostał jeszcze jeden dzień. Nie róbcież obstrukcji bo jak Zakończenie nie dojdzie do skutku to też będzie na Was ;) |
1. HUBERT
2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz 7. wlodar 8. wojtekm72 + lena 9. SzymonBBI 10. Mucha 11. wojtalski + dobry duszek 12. ATomek 13. laska, prawdopodobnie z rodziną 14. Zagon i jakaś panna 15. yonec 16. jochen 17. Tosiek 18. Witek + Bogusia + znajomy (Jacek jezdzacy na Triumph Thunderbird) |
1. HUBERT
2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz 7. wlodar 8. wojtekm72 + lena 9. SzymonBBI 10. Mucha 11. wojtalski + dobry duszek 12. ATomek 13. laska, prawdopodobnie z rodziną 14. Zagon i jakaś panna 15. yonec 16. jochen 17. Tosiek 18. Witek + Bogusia + znajomy (Jacek jezdzacy na Triumph Thunderbird) 19.Kudłacz |
To żeś Chomiku narobił! Krakuff tak się w sobie zbierał żeby zaskoczyć nas wszystkich fajerwerkami a tu sruuuu. No nic, bawcie się dobrze, już więcej nie offtopuję.
|
Kurcze lokalizacja z imprez jak się miało naście lat :)
Chomik - lokalizacja ok. jak się terminy ułożą to jestem. |
Cytat:
:) |
A co to se pozwiedzam pyrlandie
1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz 7. wlodar 8. wojtekm72 + lena 9. SzymonBBI 10. Mucha 11. wojtalski + dobry duszek 12. ATomek 13. laska, prawdopodobnie z rodziną 14. Zagon i jakaś panna 15. yonec 16. jochen 17. Tosiek 18. Witek + Bogusia + znajomy (Jacek jezdzacy na Triumph Thunderbird) 19.Kudłacz 20.Kici |
Hmmm tylu chciało, tylu narzekało, że nie ma zakończenia a teraz tylko tylu się zgłasza ? :( gdzie duch w narodzie ???
|
Chętnie bym wpadł, ale jeszcze nie wiem jak się poukładają inne, prywatne sprawy i pogoda. Na początku tygodniu podejmę ostateczną djecezję. ;)
|
1. HUBERT
2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz 7. wlodar 8. wojtekm72 + lena 9. SzymonBBI 10. Mucha 11. wojtalski + dobry duszek 12. ATomek 13. laska, prawdopodobnie z rodziną 14. Zagon i jakaś panna 15. yonec 16. jochen 17. Tosiek 18. Witek + Bogusia + znajomy (Jacek jezdzacy na Triumph Thunderbird) 19.Kudłacz 20.Kici 21. BABA |
Noooo Baba :)
Dobra nie ma żartów :) pieprzę limit 40 osobowy, bo każdy z Was jest ważny z tej zgłaszającej się ekipy i każdego będzie fajnie znów (1 raz) zobaczyć :) więc.... zarezerwowałem ośrodek docelowo. Jak przyjedzie te 27 osób dobrze, jak przyjedzie 50 też dobrze :D jak przyjedzie 130 to masakra, ale też dobrze :D. W pierwszym poście dane do przelewu :D Proszę o kasę do 14.10. |
Sorry, ale namiary na konto dajesz prywatnie, czy też jest już gdzieś numer konta podany? :confused:
|
1. HUBERT
2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz 7. wlodar 8. wojtekm72 + lena 9. SzymonBBI 10. Mucha 11. wojtalski + dobry duszek 12. ATomek 13. laska, prawdopodobnie z rodziną 14. Zagon i jakaś panna 15. yonec 16. jochen 17. Tosiek 18. Witek + Bogusia + znajomy (Jacek jezdzacy na Triumph Thunderbird) 19. Kudłacz 20. Kici 21. BABA 22. Dzieju ( potwierdzę ostatecznie w pon/wt) __________________ |
Numer konta, podany pierwszym poście, otrzymałem też oficjalną rezerwację ośrodka. Proszę o info na priv czy ktoś przytaszczy ze sobą jakieś zdjęcia czy filmy....
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41. |