![]() |
Oryginalne Części Honda zniżka?
Ma ktoś zniżki na ori części hondy.
Potrzebuje przednie klocki hamulcowe do CRF1000 https://www.bike-parts-honda.pl/hond...ts/06455MJPG52 |
Ja potrzebuję napęd kompletny do ATAS '18 oraz NAT '16
:D |
To jest ten sam napęd.
|
Łańcuch nie jest dłuższy w ATAS?
|
Pod tym samym kodem są w katalogu więc zakładam że nie.
|
atas różni się tylko długością amora i lag reszta to samo
|
Dziękuję Koledzy:Thumbs_Up:
|
Ja mam rabat 10%, ale to chyba szału nie robi :)
|
Od 2 listopada do 14 stycznia 2023 jest rabat -20% na olej, części i serwis
|
Dzwoniłem do Dos Toros w Tychach ws. 20% zniżki. Owszem, jest na części ale przy zrobieniu serwisu w salonie, nie na zakup, tak mi wyjaśniono.
Też szukam taniej, wysłałem zapytania do kilku firm na allegro, tych co mają tajle oem Hondy. Najlepsza cena była z Ringroad Rzeszów. |
Cytat:
|
Dostałem dziś jeszcze wycenę na części z MotoOSW, z rabatem wygląda to dobrze.
|
Cytat:
Jak to nie tajemnica to daj info jak to wyglada cenowo. Szukam do CRF 1100 klocki na przód , na aledrogo po 270 cebulonów wiec może by coś taniej wychaczyć. |
Części OEM HONDA
To może ja coś dorzucę - części OEM z Honda Wawa przy Prymasa
1. kpl klocków do CRF 100 na jedną tarczę - 212 pln czyli x 2 2. zębatka zdawcza - 202 pln 3. kpl napęd - 900 pln do załatwienia; możliwa wysyłka za pobraniem itp. Do wnikających /adminów - jestem jedynie ogniwem pośrednim "no profit" !!! = rabat wypracowałem jeszcze z czasów forum HONDA DOMINATOR Czy ceny są OK to sobie sami zbadajcie. BTW kolesie którzy brali udział w temacie dyskusji - najwyraźniej olali info priv. Nikogo nie namawiam ani też nie zmuszam. Miałem czas to się odezwałem. Pozdro Bart |
Ja kiedyś miałem w mcs w wawie zniżkę 15%. Ale na razie nie mam jak tam podjechać :(
|
Napęd do NAT w Honda MCS 903zł beż serwisu z uwzględnieniem zniżki 20%...rok temu płaciłem 670zł w promocji 25%.
Za ile masz w Ringroad ? |
Cześć.
Napisałem w odniesieniu do tytułu wątku, części ogólnie. |
Cześć.
Pytanie żeby nowego tematu nie zakładać. Rozebrałem wahacz i potrzebuję dwóch tulejek - jedna zniszczona przez łożysko (bieżnia wew.) a drugą zgubiłem chyba:confused:: - 52143MY1000 - 52105KM4000 Nie ma tego w Hondzie na Prymasa - system nie przyjmuje zamówień = niedostępne. Pytanie - jak najprościej to załatwić? Zamawiać przez CMSNL czy inaczej? Ktoś próbował? A może ktoś ma i sprzeda w dobrej cenie? Czy dorabiać? Na jedną z nich nie mam wymiarów:) Dwie tulejki będą kosztowały 160 zeta + przesyłka przez net.. |
Sprawdziłem te numery co podałeś na Enduro 7. Dostępność w tydzień - dwa.
|
To są założenia. Też mi się tak świeciło a finalnie części nie było. O ile ta tuleja z kołnierzem to jest do kupienia to ta druga widzę że nie jest produkowana i może być problem. Może warto to po prostu dotoczyć. Mnie tu jeden forumowy kolega wystrugał pięknie taką tulejkę.
|
Emek ma niestety rację - dzwoniłem, niedostępne obie części w enduro 7.
O ile tą prostą tuleję mam, to tej drugiej już nie. Może jakaś dobra dusza mógłby pomierzyć?:) Ktoś może ma na sprzedaż?:) |
Ogarnia ktoś po zniżkach części? Kiedyś wiem że Rambo miał wypracowaną zniżkę w Plazie i jak mi coś zamawiał to się różnica dzieliliśmy na pół. Potrzebowałbym OEM zębatkę zdawczą i zabezpieczenie do RD-07.
|
Biciu, a w zasadzie jego Ojciec dotaczał mi tulejki do Africy. Samo wytoczenie to nie problem, trzeba jeszcze dobrać odpowiedni materiał i jakoś to utwardzić.
Zadzwoń do Bicia, może ogarnie temat. |
Wysłałem dwa kolejne zapytania.
Łukasz podeślesz nr do Bicia? Generalnie nie jest za ciekawie.. |
Jak by Lucky nie pomógł to mam dobrego tokarza.
|
Cytat:
|
Dostałem odpowiedź - nie ma na stanie.
Dotoczyć fajny pomysł i dzięki, na pewno skorzystam:) Ale chyba warto chociaż wzór mieć - nawet używany? |
Cytat:
|
:) Hej. To że w necie z cenami są to wiem. Ale jak zapytasz czy dostaniesz to jest info że niedostępne..Sprawdzałem w kilku miejscach w PL i za granicą.
Nic to - forum działa i czekam na przesyłkę:) Ale już kolejny raz taka refleksja mnie naszła, że te nasze Afry to już takie trochę zabytki.. |
Cytat:
|
To że masz w koszyku nic nie znaczy..uwierz mi.
Ale przekonałeś mnie -> dzwoniłem -> niedostępne:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Siema, czy ma ktoś może dojście do jakiś zniżek na części hondy?
Potrzebuję kupić kilka pierdół typu uszczelki itd... |
Witam. Szukałem nigdzie nie znalazłem. Mam Afrykę 2020 crf, szukam panela który jest w adventure z boku wyświetlacza do którego przykręca się ekstra owiewki oraz braket do telefonu. Orientuje się ktoś gdzie można to zakupić?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:19. |