![]() |
Jesienny rajd podlaski
witam.
zapraszamy w najbliższy weekend tj. 23-25 października na podlasko- mazurskie dzidowanie po lasach i polach. impreza jak każda ma następujący przebieg: piątek- spotkanie wieczorne gdzieś w okolicy gdzie zakończył się poprzedni rajd tj. gródek, krynki, michałowo- zależy gdzie znajdziemy tani nocleg. piwo wódka wino i inne sobota- od rana do wieczora dzida ile damy rady. znów nocleg z wieczorną integracją. niedziela- da doma. 1. sory że tak późno ale lepiej późno niż wcale; 2. dla wygody szukamy taniego noclegu w granicach 30-50 zł (sranie nadal w krzakach); 3. organizator ma zawsze rację; przybywajcie |
Krowa mać a ja dopiero w niedzielę wieczorem ląduję. Moja strata. Życzę udanego weekendu i ładnej pogody.
|
Nno nie wiem, czy mnie żona puści, nie mam urlopu, motor nie umyty a poza tym to już mnie boli głowa. A najlepiej, to jedźcie, zapodajcie jakiś filmik to ja go obejrzę i powiem Wam jak było..
I wpisywać się, kto jeszcze nie jedzie! |
Ależ wymyślił... Chętny jestem, ale szkoda że tak późno napisałeś. Ja bede na Podlasiu, ale umówiłem sie na piątek i sobotę z majstrem i nie moge go juz odwołać, a przed mrozami musze mieć nowe rury.
:( Nie zmarźnijcie, bo niedaleko polski biegun zimna ;) |
Wasia! No szto Ty!?! Toć to uże zima.Musowo płyny rozgrzewające(wodą rozmowną zwane również)wziąć rozumiem.Tylko jeszcze pytanie mam,jeśli katamaranem pierdopęda na przyczepce przywiozę to czy w dalszej częsci imprezy muszę kaszlaka z przyczepki zdjąć czy nie???
|
Jak nie będzie śniegu to pewnie w sobotę z rana dołączę
|
Dawajta! Nie wstydźcie się ;)
|
dzidaaaa....podlasie....ihaaaaaaa.....!!!!!:at::at ::at: :):)
:zdrufko::chleje::friday::kumbaya::kumbaya::lobby: :rules::beer2: za zimno, za ciemno, za mokro, za daleko...ale jak tylko moduł dojdzie - BĘDĘ:):at: |
będę........ale tydzień później:Sarcastic:....nawet na dłużej niż weekend
|
"idzie ojciec
służba cała patrzą a tu myszka mała......." dużo ryku mało mleka |
ja by sie tesz zapisał na te nwycieczke.moge?
|
Soory Wasilu:(
Mam w piątek proszoną imprezę (okrągła rocznica urodzin) do kumpla motocyklisty którego znam już chyba ze 30 lat, sygnalizował ją pół roku temu, w porządnej knajpie, a jak wiesz ja za kołnierz nie wylewam:) W najlepszym wypadku byłbym tam w sobotnie popołudnie/wieczór. PO CO:) Następny test mojej wątroby?? zdrowia:) |
Cytat:
Slyszalem, ze Wasiliew slabe i wyjatkowo nudne wycieczki robi i wogole, ze to towarzystwo z Podlasia to jakies mamrotne jest... ;):D |
Wasyl,
A jakies konkrety? Bo w sumie to juz jutro!:at: |
witam.
pierwszy nocleg robimy w Michałowie cena 35zł za osobnika link http://http://www.zajazd-michalowo.pl/pl/galeria.php w zakładce jest mapka w piątek na miejscu będziemy czekać i popijać od około 18ej. w sobotę rano lecimy wzdłuż granicy przez wyludnione wsie, wioski tatarskie, następnie puszczą knyszyńską i augustowską, kanał augustowski.nocleg w Serwach 40zł od głowy w ogrzewanym oddzielnym domku- już zamówiony, chłop pali w piecu. do zobaczycha jutro |
Super sprawa taki rajd:Thumbs_Up:
żałuje że nie będe, i poproszę w maju taki :drif: |
A ja zapraszam na następny etap do mnie - nocleg za darmo.
|
łikent majowy na suwalszczyznie już zaklepany :)
|
Ja to chętny 24/7/365 byle pogoda dała radę.
|
Czesc Wasilu. Niestety i ja dopisze sie na liste tych, ktorych nie bedzie, choc najchetniej wskoczyl bym na sprzeta i pognal w tej chwili! Dajcie z garsci i wychylcie kielicha. Ja dzis mam smutna uroczystosc. Pozdro.
|
Wasia a delajesz kakoj nibud spisok ludiej kto się już zadeklarował?
|
Nie dziełał spisoka bo chętnych jest tylu, że wszystkich pamiętam.
Zapowiedziało się kilkanaście osób. Większość to tutejszaki podlaskie ale będą też ludzie z Polski. Informacja dla miejscowych. wyjeżdzamy dziś całą czeredą o 17ej ze Statoil w BP. pogoda iście butelczana |
Cytat:
|
Cytat:
A Ty tam Hubercie nie mąć tylko montuj filmiki z impry Chomika (Zakończenie sezonu) bo tu wypiszę :umowa: jak tam rozrabiałeś ;) pozdro SzweKa |
Jesteśmy niemal w rozpaczy,że nie możemy, ale urlopu brak. Mówimy: do zobaczenia. lena + wojtekm72.
|
A ja byl i wutke pil!
Wasyl i reszta chlopakow Wielkie Dzieki! Impra zajebista, czekam na foty i film. Ja fotek nie robilem bo bylem zajety ratowaniem zycia! ;) |
Wielkie dzięki Wasilowi , bo bez niego ...
Nie wiedziałem,że na podlasiu są takie miejsca.REWELACJA |
Wasia spasiba very macz,oby na zimowym zdrowie i pogoda tak dopisały!!!:Thumbs_Up::D:dizzy:
|
łooojjjjj
my sie właśnie rozeszli. flaszke jeszcze zrobili. dawajcie zdjęcia ale ostrożnie i z cenzurą. dzięki wszystkim za przybycie i za wszystko. a z kasą za domek to wszystko ok - nastąpiła mała pomyłka. kolejny rajd na wiosnę dolina Biebrzy u Cibora ahoj do wiosny. |
Cytat:
|
Cytat:
|
tak sie martwie czy do Rudaków chleb w końcu dowieźli
|
Dandy, Zazigi i Złom szczęśliwie wrócili do domu, ale po drodze zrobili jeszcze sobie DUŻE paplanie w błocie...
|
To był najlepszy rajd na jakim osobiście byłem, jednakże trudny technicznie. Dzięki dla organizatorów i uczestników. Pozdrawiam kwiat trzody polskiej.
|
chće to usunąć
|
pokażcie zdjęcia
|
foty dziś wieczorem
|
http://picasaweb.google.com/maciej.z...eat=directlink
Tak tylko kilka fotek, znacznie więcej jest materiału video. Coś z Zazigim sklecim z tego. Pozdro, Złom |
|
Chryste Panie teraz czekamy na film :)
|
Masz pojęcie?! A gdzie Opel Astra Kład? :D
|
Aaj! Chyba opusciłem cos dobego...
|
Cytat:
|
Dzięki wszystkim uczestnikom za fajny klimat... i mam nadzieję do zoba na kolejnej edycji rajdu...
|
panowie kto tam jeszcze zdjęcia robił ?
mi pozostało jeszcze 100 ale cenzura.może coś jeszcze dodam? |
Dziękuje wszystkim za miło spędzony czas i wspólne taplanie się w błocie .
Piękne jest Podlasie oj piękne ! PS. Kład to już niema chyba amorów po tym jak za nami gonił , a gonił niczym rasowy rumak . |
Ja tez tam bylem, z Trolami po polach jezdzilem :) Dzieki Pawlik za pomysl i organizacje, dzieki Wam Dzidownicy za towarzystwo :)
http://picasaweb.google.com/ArturAlp...laskiCz2400km# |
... nie mam pojecia...
Na zaden rajd z pod laski nigdy juz nie pojade... Motocykl ujebany - to samo ja, odziez i psychika.... do domu nie chce sie wracac.. Nie mniej: dziekuje :) |
Następny rajd "z pod laski" też będzie w znacznej części offowy...zatem będzie okazja znowu utaplać się w błocie... :)
|
Cytat:
jeah, dziękuję za ten i nie mogę się doczekac kolejnego :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:26. |