![]() |
Branna 2024 14-15.09
Aby nie zaśmiecać innych tematów pozwolę sobie otworzyć nowy.
Tu można się umawiać, dzielić fotami i pisać do woli. https://kolstejnskyokruh.cz/ |
Bede :D
|
Kąpiel w strumyku obowiązkowa!
I nie ma, że daleko... Że woda zimna... |
Rozumiem że będziecie na polu :D jak coś.
|
Ja nie wiem na 100%. Mam cały wrzesien urlop i jeszcze nie mam nic zaklepane. W tym roku raczej busem bym chciał jechać...
Babel na pewno znajdziesz ekipę: bracia Rondell będą na najładniejszych motocyklach, Rava wszyscy znają, ja jw.:cool: Mogę się kręcić w okolicy złotego Dniepra z wózkiem;) Info z zeszłego roku: taniej było wynająć domek kilka km. od Brannej. |
1 Załącznik(ów)
My na rypał przed sama Branną w zeszłym roku znaleźliśmy fajny lokal przy tej ulicy co zjeżdżały moto z głównej pod górę na samym zakręcie i cena była spoko.
Obecnie posypały mi się wszystkie plany wakacyjne, więc może chociaż Branna :D W tym miejscu |
Dzień dobry.
|
Dobry dobry ziom :) - jedziemy :) z kim się widzimy na miejscu :)
|
Dobry.
Planuje być. |
Będę.
D Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Prawdopodobnie będę, na polu namiotowym, od piątku.
|
Ravi, Ty będziesz na pewno?
|
Cześć
Gdzie tam można przyjechać i zaparkować w niedzielę? Raczej samochodem |
Cytat:
Też będę, z racji tego, że moja familia staruje :) |
Black,będę .
Wiesz,rodzince Managi trzeba kibicować :D |
Ravi kiedy planujesz ruszyć? Może bym się podłączył?
|
Łamaga Rally Team?
Gdzie moje zawory??! Będzie wesoło...taki śmiech przez łzy:) CoDo zabierania dzieci: proponuję zatyczki lub słuchawki. Tam naprawdę jest bardzo głośno! Dzieciaki słyszą lepiej od osób starszych. |
Zatyczki to ja też biorę.
Po zeszłej Brannej mój i tak przytępiony słuch dostał mocno w palnik Szczegolnie na tym zakręcie https://photos.app.goo.gl/KoYRHkigUg9qnTZH7 |
|
Majo,ja raczej w sobotę rano będę startował,asfaltami bo założyłem opony szosowe
|
Czy na miejscu jest jakieś pole namiotowe?
W zeszłym roku z tego co pamiętam można było wjechać do Brannej płacąc w PLN, czy to już rytuał czy zaopatrzyć się w Kć |
1 Załącznik(ów)
Obszar zaznaczony na niebiesko to pole namiotowe. Od strony czerwonej jest wjazd. Nic nie płaciłem za pole namiotowe, choć skroić mnie chciała za pilnowanie motocykla jedna laska...zapłaciłem w naturze:)
Ja płaciłem w euro i nie miałem żadnych problemów, choć chwilę im zajmowało przeliczanie waluty. Reszta w koronach. |
Daleko nie mam, więc może bym się wybrał. Autem nie dysponuję więc jakby co to tylko Królową.
|
Kurde zaprosił mnie tam gość co kupił ode mnie TTR. Widze że sporo ludzi będzie. Być może będę miał już zarejestrowanego KTM'a to wpadnę.
|
Będę akurat w Czechach w pracy 2h od Brannej ale nie sądzę abym dał radę dojechać w sobotę - przecież jest zlot. Moooooooże po drodze się uda choć na chwilę wpaść.
za to... 28.09 Zamberk - wielka fiesta maszynerii parowej. Ponoć samo gęste. Nie byłem - chcę pojechać. |
Ja kombinuję, żeby w piątek zameldować się po południu w Brannej. W sobotę koło południa ruszyć do Białej. Wszystko zależy od pogody...i "rodzinki".
|
ARTEK
czekamy w Białym Brzegu:Thumbs_Up::) ciał |
Pole namiotowe jest gratis, nie dajcie się oszukiwać uśmiechającym się laską:)
Z linku w pierwszym poście: Wstęp: dorośli 250 CZK, studenci 200 CZK, dzieci do lat 15 bezpłatnie |
Oj pogoda nie napawa optymizmem.
|
No szału nie ma z pogodą i dlatego pojedzimy puszką ...wkurw mnie trzyma na to od tygodnia :(
ps Widziałem na Facebooku zdjęcia z dzisiaj to Czesi szykują, miasto już poobkładane workami ze słomą (chyba słomą ) |
Miałem imprezę (beer trekking) obok w tym samym terminie i wczoraj odwołali . Wiatr do 110 kmh i jakieś ekstremalne opady mają być.
|
Ja też sobie odpuściłem. Kto będzie napalony na ściganie pojedzie. Jako kibic nie widzę się tam zupełnie...
|
1 Załącznik(ów)
Wczoraj wydali komunika że zawody się odbędą, ale kto wie czy nie będzie inaczej
Mamy wykupioną kwaterę i zapłaconą więc póki co jedziemy najwyżej piwa się popije w knajpie i wróci |
20 litrów wody na m2 ma spaść. Przy takim warunie szczerze wątpię że ktoś tam wyjedzie na moto się ścigać.
|
a nic mi nie mów ...całe lato upał a jak człowiek zaplanował wyjazd to .....
Mam w tym roku jakiś mega pech wyjazdowy :( |
Mam podobnie. Chata zamówiona i zapłacona a 2 dni przed eventem info że odwołane. Kasy oczywiście nie zwrócą tylko przechodzi na kolejny rok. Zaliczka na domek tez przepada. Psu w dupę.
|
1 Załącznik(ów)
Bez płetw ani rusz.
|
Cytat:
Cytat:
|
Myśmy też zrezygnowali, nie ma co jechać przy takich prognozach.
|
Cytat:
Zobaczymy co będzie może jakiś cud pogodowy :) |
U mnie synek ma katar, żonka mnie opierdala, że jestem nie poważny. Zobaczę jak wróci ze szkoły. Kurrrr...
|
Z tą pogodą nie będzie lepiej i dlatego zmieniam kierunek na Podlasie- przed siebie.
Jutro o 6 rano startuję z Pn, co będzie to będzie, a przynajmniej głowa odparuję od codziennych spraw. Pozdrawiam. |
Kurde cały rok człek czeka a tu jakiś niż potrafi narobić kuku -zawodow chyba nie odwołają ale żeby dało się dojechać -droga idzie koło rzeki która ostatniej powodzi narobiła bałaganu.
|
Mieszkam niedaleko i ciągle leje.
Niestety prognozy na cały weekend nie są dobre. Black - Afrykę kupiłeś ? :at::D:haha2: |
UWAGA!!!!! Na podstawie zalecenia personelu kryzysowego gminy Branná, XXVI. rok obwodu Kolštejn odwołany. Ze względu na pogarszające się warunki pogodowe, środki przeciwpowodziowe i zagrożenia bezpieczeństwa dla jeźdźców i widzów. Dziękuję wszystkim za zrozumienie i współpracę
|
Dzięki kol Emek bo właśnie miałem kupować korony . Swoją drogą do końca wierzyłem w jakieś okno pogodowe na treningach jutro nic to trzeba będzie iść jutro do tyry a w niedzielę potaplac się u siebie w błocie
|
1 Załącznik(ów)
Skoro Branna odwołana to może za tydzień
|
Dzięki Kdf za info. Fajne zawody które chciałem zobaczyć na żywo -pojadę . Ktoś jeszcze chętny?
|
Branna zakończona u mnie na chacie.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:27. |