![]() |
TET Rumunia 2024 by Śluza
Pod koniec maja 2024, w ramach zjednoczenia WiR, odbyliśmy gospodarską wizytę w Rumuni, żeby przekonać się, czy ten TET rumuński to rzeczywiście taki fajny i godny polecenia.
Z wyprawy powstał film, który z racji na ilość materiału, który zebraliśmy w ciągu ośmiu dni jazdy, podzieliłem na 3 odcinki. I właśnie mam przyjemność udostępnić w przestrzeni publicznej odcinek 1, to są pierwsze 3 dni "jazdy". Nie ma co pisać, trzeba obejrzeć Przygód a przygód..... Proszę, ODCINEK 2, dni 4-6. Nic nie napiszę, wszystko sfilmowane Odcinek 3 - ostatnie, siódmy i ósmy dzień jazdy |
Super 'kontent' i zayebista produkcja :bow:
|
Wir, to Wir. Klasa!:Thumbs_Up:
Nawet mój pies się załapał w 0.51 :) |
Ja pierdziu, jak będzie apokalipsa, to ten zespół przeżyje hehe, czekam z wypiekami na ciąg dalszy
|
Zacna produkcja, pełen profesjonalizm, chylę czoła :)
P.S. Czy można wiedzieć jakim narzędziem jest zrobiony lektor? |
Super się oglądało, czekam na więcej.
|
Cytat:
|
Dawaj kolejną część, apetytu tylko narobiłeś ;)
|
Mega produkcja! Taka ekipa to skarb :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: Dobra rzeźnia była na początku :dizzy:
|
Sluza- zajebisty film💪
|
Ja to mam nieodparte wrażenie, że Śluza to w jakimś szoł-biznesie pracuje, bo to hobbysta by tak nie zrobił :p
|
No i tak to trzeba robić :Thumbs_Up:
Obejrzeliśmy wczoraj przy weekendowym winku i moja żona stwierdziła że chce Was poznać. Dzisiaj na trzeźwo mówi to samo. Produkuj spokojnie resztę. Będzie oglądane :lukacz: |
Cytat:
I dziękuję wszystkim, nie spodziewałem się takiego dobrego odbioru. Następny odcinek wjedzie pewnie coś koło następnego weekendu, ale już zapraszam |
Super produkcja.
Trochę zwątpiłem w swoje możliwości... Myślałem, że TET to normalne drogi nieutwardzone, a tu taka jazda! |
Kapitalne!!!
|
Super produkcja.Który kierownik dowiózł jaja na jajecznicę?
|
Klasa jak zwykle. Co roku z niecierpliwością czekam na kolejny film o przygodach ekipy WIR.
Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Załącznik 136803
Wymagania oscarowe spełniacie więc się nalezy Dla przypomnienia wymagania; Co najmniej sześć osób niższego szczebla ekipy powinno reprezentować mniejszość rasową lub etniczną. Przynajmniej 30 proc. członków całej ekipy filmowej powinny stanowić osoby z takich grup jak: kobiety, mniejszości rasowe, osoby LGBTQ+, osoby z niepełnosprawnością fizyczną lub intelektualną, niedosłyszące |
Ekstra, te Twoje filmiki zawsze mi się podobają. Przypomniałeś mi o tej drodze w okolicy Cavnica, nazwaliśmy ją kilkanaście lat temu z Tatą „osraną miedzą maciek”, po burzy czy deszczu był tam niezły wpierdol jadąc Africami, błoto o konsystencji z BN :haha2:.
Czekam na kolejne odcinki . |
Świetny serial. Oglądałem wszystkie sezony. Czekam niecierpliwie na kolejny odcinek.
|
Proszę, ODCINEK 2, dni 4-6. Nic nie napiszę, wszystko sfilmowane
|
Zajebiste! I cóż za oprawa dźwiękowa - muzyka z Mostu nad Sundem, aż dziwne że wszyscy przeżyli ;)
|
... ano - dawno nie obejrzałem tak szybko tak długiego materiału. Normalnie film akcjipanie - gites.
|
Nominacja do Oscara murowana :bow::bow:
|
Super się ogląda szczególnie jak ktoś już tam był. Narrator mega.
|
Lektor świetny!
Poziom Krystyny Czubówny:Thumbs_Up: |
Relacja bardzo oryginalna, super się słucha i ogląda. Już nie mogę się doczekać kolejnego odcinka. Bardzo lubię klimat Twoich produkcji
|
Szacun wielki, za film i za trasę
|
Tu komentarz jest zbędny. Klimat i zgranie ekipy mówi sam za siebie.
Generalnie preferuję jazdę solo ale jakbym umiał jeździć na motorze to chętnie bym się z Wami zabrał. Pięknie! |
Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek!
|
Odcinek 3 - ostatnie, siódmy i ósmy dzień jazdy
|
Akurat sobie kawę zrobiłem, a tu proszę :)
Niezmiennie od lat wspaniała ekipa, chociaż kolor włosów nieco inny się robi. Co do filmów, wysyłam znajomym te Twoje czasami, włącznie z tymi sprzed dobrych kilku lat :) |
Zacna uczta filmowa w wygodnym fotelu. Rewelacyjne zdjęcia, wspaniała muza i genialny głos narratora.
Kiedy odcinek IV? ;) |
Chyba nie będzie, przecie na końcu zapowiedzieli koniec picia ;)
|
Robiliśmy Strategicę od Transalpiny i na tych końcowych koleinach (waszych początkowych) zaczął padać deszcz. Powiedziałem wtedy, że nie chcialbym tu podjeżdżać w takich warunkach :D
Jak mnie ktoś zapyta komu dać Oscara, oddam swój głos na Śluzę :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: |
Nooo chłopakowie, daliście czadu! Pozytywnie zazdraszczam. Szkoda, że zabrakło Was jako ekipy u Tolka, bo było by grrrubo! Robert dawał rade, pod odstrzałem pytań do drugiego odcinka. Trzeci był jeszcze nieznany...
Ekipa lux trompeta, przygody na zawsze Wasze... Mnie położyły na glebe ujęcia z drona w trzecim odcinku...Kosmos... Dziękuje ja Wam :) Zdrów |
Właśnie dziś się dowiedziałem, że trak TET z Rumuni spadł ze strony www z komentarzem:
"Uwaga, motocykliści: TET Romania jest obecnie w trybie konserwacji. GPX jest tymczasowo niedostępny, ponieważ aktualizujemy i poprawiamy trasę. Prosimy o cierpliwość i odradzamy korzystanie ze starej trasy w tym okresie. Jeśli już zaplanowałeś podróż, rozważ zamiast tego trasę ACT Romania." Czyli może byliśmy jedynymi z ostatnich? Będzie coś nowego? |
Śluza chętnie bym przygarnął tego tracka. Podeślesz ?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:34. |