![]() |
Maroko w kwietniu, 10 dni wypożyczonym skuterem
Lecę do Marakesz i wypożyczam tam skuter 50ccm na 10 dni, chcę objechać Atlas no i trochę dalej. Robiłem to już dwa razy, ale teraz chcę pojechać dalej. Powiem ile to kosztuje jak wrócę, śpię sam w pokoju bo chrapię, ma 75 lat. Może ktoś chce dołączyć ?
|
Cytat:
Pozdrawiam :) |
Kolegi ojciec do końca jeździł motocyklem do 84 roku. Wiek to drugorzędna sprawa.
Ale 50cm to bym nie brał na pojeżdżenie. |
Jakiś czas temu pojechałem kupić motocykl i gdy dostałem dowód osobisty Pana do spisania umowy to myślałem że jestem w programie ukryta kamera:)Rok urodzenia tego Pana to był rok 1939,motocykl miał oklejony hasłem nie przyjmuję starości do wiadomości, a oprócz Gsa Adventure którego kupowałem posiadał w garażu jeszcze YamahaMt07,Triumph Tiger Explorer, Honda Crf 250 a na ścianie wisiała wyczynowa kolarzówka, także wiek to tylko stan umysłu:)
|
Cytat:
Dobra nie zaśmiecam już tematu. |
Cytat:
pozdrawiam trolik |
Dobre :)
Coś jak zaglądanie koniom w zemby :) |
Cytat:
|
Masz już jakieś daty bardziej konkrente?
pozdrawiam trolik |
Cytat:
|
Cześć, a możecie mi napisać jak się zabezpieczyć, delikatnie pisząc, na wypadek sraczki:) Jadę na początku marca i chętnie posłucham tych co już tam byli. Dziękuję.
|
Cytat:
Udanego wyjazdu . |
Ja miałem sraczkę po mleku z wielbłąda.... kupowanym sklepie przydrożnym tu :
26.572718262737315, -12.938844022282646 Mleko dobre i świeże .. ale sraczka gwarantowana hahaha :) Baza wirusów została zaktualizowana :) ... i dodam coś jeszcze .. jak mi się zdarzy być w okolicy to znowu będę to mleko pił ...tylko więcej :) |
Jako doswiadczony sraczkolog (7 kg straty na wadze w Pakistanie:-), podobnie w Kirgistanie) moge powiedziec tak: Maroko jest spoko!:-) Glownie jadlem Tadzin, czyli wszystko pieknie ugotowane. Woda do mycia warzyw oczywiscie! Zadnych problemow nie mialem w Maroku, Mauretanii i Senegalu. A jadalem w roznych miejscach.
Woze ze soba zawsze bron ostatniej szansy: Nifuroksazyd, potem loperamid. Na to wegiel. Duzo wody wymieszanej z elektrolitami. pozdrawiam trolik |
Jedz gotowane albo wcale :-) I zapas mojego alko na wieczór 😀
Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka |
Dzięki Pany za rozjaśnienie sytuacji:)
|
Cytat:
|
przywieź go do nas na zlot w Białym Brzegu :D
|
Cytat:
|
zawsze był koło 10 września. pierwszy weekend?
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdrawiam trolik |
Cytat:
|
Jak macie jeszcze jakieś namiary na wypożyczalnie co by motorek wynająć to wrzućcie.
|
Cytat:
https://lh3.googleusercontent.com/pw...-gm?authuser=0 |
Ja brałem tu:
https://www.tenereriders.com/?fbclid...VQM_f_vYww2UNQ |
Dzięki za info,
O proszę CF moto za mniej niż Spec czy Mondraker za dobę przy wynajmie powyżej 5 dni :haha2:. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:37. |