![]() |
NO NARESZCIE!!! Lejdisy, mamy swój Puchar! :)
:D:D:D
Z nieskrywaną radością donoszę, iż po latach oczekiwania, tęsknego wypatrywania i gryzącej pod wątrobą zazdrostki przy śledzeniu kobiecych zawodów trialowych i MX, wreszcie mamy swój Puchar w WEC :rules::rules: http://www.scigacz.pl/Puchar,Swiata,...010,11299.html Do tego będzie można na żywo podziwiać światowej klasy zawodniczki w Polsce :drif: ps. no dobra, to która jedzie do Kwidzynia??? :D ps2. normalnie Pan ma w mordę, ode mnie i od Emilki, za wykorzystanie foty bez pytania :vis: |
A tak z ciekawości spytam, czy do tej pory kobiety mogły w ogóle startować z mężczyznami??
|
Cytat:
W tak wyczerpujących fizycznie zawodach, jakim jest WEC, utworzenie kobiecego pucharu daje szansę wielu zawodniczkom startującym dotąd w kobiecych mistrzostwach krajowych (Belgia, Francja, Holandia, itd..) na zaistnienie na arenie międzynarodowej. Od kilku lat startuje coraz więcej kobiecych teamów w Sześciodniówkach (kiedyś pamiętam jeden - i to międzynarodowy, w tym roku było już kilka - w tym narodowe! :D), więc bardzo utalentowane endurowe babeczki na świecie bywają ;):D i bardzo się cieszę, że je zobaczę :blues: |
Cytat:
|
Lejdisy, powstał pomysł, by w czerwcu, w czasie polskiej eliminacji w Kwidzyniu, zrobić wesoły i kompletnie zwariowany babski happening endurowy :D:D:D oczywiście celem dopingowania wszystkich zawodniczek :D
Zagrzejemy zawodnicze Lejdisy do walki, jak jeszcze nikt przed nami i już nikt po nas !!! :rules: Która czuje wenę i chciałaby się z nami poprzebierać, powygłupiać na motorkach i porobić trochę sympatycznego zamieszania - bardzo proszę o zaklepanie sobie terminu 12-13.06.2010 i kontakt ze mną. Będzie wesoło :haha2: |
oj na pewno będzie :D :Thumbs_Up::dizzy:... z takim wyprzedzeniem to nie wypada nie zaklepać se terminu ... może w końcu uda się razem coś teges i takie tam inne :at::dizzy:
|
BABA, wiedziałam, że jak chodzi o wygłupy, świętowanie i enduro, to na pewno mogę na Ciebie liczyć :D:D:D
to ja knuję ;) |
Drogie Lejdiski :rules::D
do drugiej eliminacji Kobiecych Mistrzostw Świata Enduro w Kwidzyniu pozostało 6 tyg (pierwsza odbędzie się za 3 tyg we Włoszech i zobaczymy jak się spiszą profi Lejdiski w tych trudnych i bardzo prestiżowych zawodach :)). W związku z tym, chcemy pojechać do Kwidzynia kolorowo i serdecznie dopingować baby naszą babską ekipą, zrobić trochę hałasu, powygłupiać się, uskutecznić pierwszy na polskiej ziemi babski happening endurowy:haha2: a poza tym, standardowo - pobawić się razem, poznać "od podszewki" :p i koniecznie poczochrać po okolicznych krzaczorach, bo bez tego to smutek, żal i zgrzytanie zębami, przy którym PMS, to pan pikuś.. :D:at: (ale ofc latanie może być opcjonalne ;)). Przyjeżdżamy w piątek 11.06, trochę latamy, wieczorem bawimy się w kalambury. W sobotę 12.06 rano obstawiamy start i odcinki specjalne, potem latamy, wieczorem potańcówka przy Mietku Foggu. W niedzielę 13.06 obstawiamy odcinki specjalne, potem latamy, wracamy na dekorowanie zawodniczek i spadamy do domków. Spanie w okolicy Kwidzynia - jak najdalej od tłoku i tłumu. Jedzonko na miejscu. Jest opcja transportu moto - do dogadania szczegóły. Symulacja finansowa jest obecnie w procesie negocjowania i opracowywania. Koszty zależą też od liczebności Lejdisek. Która się pisze?:) |
Ja oczywiście potwierdzam :D I liczę na wspólne szycie enduro-lejdisowych spódniczek z tiulu.
|
Cytat:
:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: Wygłupy:osy:- ja się piszę ... co do latania to jak Ucek z Olą się dobierzecie to pewnie mi przypadnie rola tropiciela śladów ;) :hehehe:ale od czegoś trzeba zaczynać :bow: Czekam na szczegóły :) |
A szkoła makijażu będzie?? pudry za darmo??? bo jak nie to ja nie jadę ;)
|
zaklepuję termin, umawiam fryzjera i manicurzystkę;)czekam na hasło :D
|
oki, super! :)
sprawa się rozwija dynamicznie w nieprzewidywalnym już i kompletnie nieokiełznanym kierunku :friday::rules::fool2::lc8::blues::at::drif: Dogadujemy jeszcze tańszą miejscówkę, zamykamy księgowość jeśli chodzi o kostiumy i "przedmioty czyniące hałas" i daję znaka (niestety będę w tym czasie w Rumunii, wiec mogę mieć sporadyczny kontakt z netem, ale jedziemy na 100%..) No Lejdisy, ale damy czadu! :haha2: i ofc, to się rozumie samo przez się, że będziemy miały swoje 2 sek w międzynarodowych transmisjach telewizjnych z WEC (trwałą pod kask proszę zrobić! i tipsy pod rękawice!) ;):o:p |
ożesz kurna przecież mnie nie może tam nie być:dizzy:
jako świeżo upieczony offroadowy noworodek jestem już różowa jak na noworodka przystało:haha2::haha2::haha2: więc łatwo będzie mi się przebrać. Choć pewnie jak Dona będę musiała tropić wasze ślady:mur: Ps Ucek czy mam Ci się zgłosić po rumuńsku?:lol8: czy tu wystarczy? |
ja póki co wybieram się tam do Was. W piątek rano startuję z Wroca, proszę tylko o dokładny namiar na cel, albo coś w tym stylu, w okolicach wawy bedę pewnie już przed południem.
|
Z 3city też wybiera się kilka Lejdisek na miejscu będziemy pewnie na wieczór. :lc8:
Czy mamy sobie jakieś agro lub pole namiotowe szukać? Czy może jest już wybrane miejsce gdzie się spotkamy i wieczorną integrację :friday:uskutecznimy? Kurcze już się cieszę na to spotkanie ... :D |
Lejdisy kochane, jeszcze nic nie wiem, dopiero wróciliśmy z gór.. :dizzy:
Jeśli Wam nerwy puszczają, to zaklepujcie indywidualnie miejscówkę, ale byłoby najfajniej i najmilej być (za przeproszeniem) w jednej kupie ;):D Ja tam jadę na dniach traskować dla nas krajobrazowy lejdisowski lightowy officzek. Rozumiem, że na 100% jedzie Ola, Elutka, BABA, Roomyanek i Dona. Pakita (z przyległościami :p jeszcze się waha). Dajcie kobitki mi znaka ile osób z Wami się zabiera (typu jakieś gachy, małże i niemałże, ale najlepiej - psiapsiółki :D), to podliczymy dokładnie na ile luda potrzebujemy miejsca. Niestety zawody rozpoczynają się o 8.00, więc w piątek nie możemy zabalować jakoś niemiłosiernie (eee.. paciorek i lulu? :haha2:) - odbijemy sobie za to w sobotę ;) Jutro testujemy surowiec na "kostiumy" i zapuszczamy z Olą maszynę.... ale ciiiii... :D:D:D |
Odpowiadając na telefony "niecierpliwych": Ucek - tak jak wspomniała - na dniach dogada sprawę noclegu. Także na razie nic sobie sami nie rezerwujcie. Jeszcze chwila cierpliwości. Dajcie złapać oddech po rumuńskim maratonie :D. Wiem, że poza wymienionymi Lejdiskami, są jeszcze chętne Czarnuchy na wypad - oczywiście i koniecznie zapraszamy. Proszę się nie krępować, tylko dopisywać się do listy, co byśmy wiedziały na ile osób nocleg szykować, a przede wszytskim ile spódniczek będzie potrzebnych :D.
Zakładam tu ostateczną listę chętnych na wyjazd. Proszę się śmiało dopisywać: 1. ucek 2. Ola 3. elutka 4. Baba 5. Roomyanek 6. Dona (a co z Kiubem????) |
Myślałem, że to czysto lejdisowa impreza.
Po co Wam tam chłopy? :D |
....co za głupie pytanie, jak to po co, żebyście nas podziwiali :lol8:
1. ucek 2. Ola 3. elutka 4. Baba 5. Roomyanek 6. Dona (a co z Kiubem????) 7. Rambo - i jest szansa, że będzie na różowo:haha2: __________________ |
Pakita (z przyległościami :lc8:) się już nie waha :D
1. ucek 2. Ola 3. elutka 4. Baba 5. Roomyanek 6. Dona (a co z Kiubem) 7. Rambo - i jest szansa, że będzie na różowo 8. Pakita 9. Marcin SF |
super! :D
Miejscówka zaklepana - może być jednak ciut drożej, niż 30/dobę bo niestety policzą nas jak w sezonie, a dokładnie jak nas policzą zależy od tego ile nas będzie, więc bardzo ładnie proszę o możliwie szybką decyzję i wpis na listę + dodatkowo zrobimy małą zrzutę na ognicho Puszczę Wam wieczorem na pv orientacyjne koszty + najważniejsze zapytanie :D (prosze się poważnie zastanowić, bo to nie przelewki! ;)), czy chcecie wystąpić w pojechanej koszulce i spódniczce endurowej :drif::dizzy::haha2: - to dodatkowy koszt będzie. Jak sobie nas w tych ciuchach wyobrażam, to UCH!!!.. http://www.pro-motor.pl/forum/images..._set1/w00t.gifhttp://www.pro-motor.pl/forum/images/smilies/flip.gif |
ja wstepnie potwierdzam przybycie :) jak nie bedzie prognoz wiatrowych to melduje sie w loży kibica ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
ale finalnie zdecydowałyśmy się jednak na czarny - zawsze elegancki, dystyngowany, ale dyskretny i do tego dobrze podkreśla sylwetkę.. :D Koszulki za to mają wybitne akcenty emo - różową czaszeczkę z serdszkami i kokardką, do kompletu różowa tiulowa spódniczka baletowa - wchodzisz w to? ;) XXL? :haha2: megi, chcesz zaklepać miejscówkę, czy tylko wpaść pokibicować zawodniczkom/nam, bo nie skumałam.. |
proszę zaklepać miejscówkę spaniową :)
|
Cytat:
;) |
Cytat:
Koszulka jest na pełnym wypasie - z domieszką wiskozy, mięciutka, śliczniutka i tylko miejscami czarna, a miejscami bardzo-baaaardzo różowa :D Będziesz miał naprawdę sexi piżamę na wszystkie zloty i wzloty ;) (do tego na froncie ma gigantyczny napis: "GO Ladies!!!", co można zrozumieć na "ten drugi" z jedynych właściwych sposobów.. :D:D:D) |
aktualizuję:
1. ucek 2. Ola 3. elutka 4. Baba 5. Roomyanek 6. Dona 7. Rambo - i jest szansa, że będzie na różowo 8. Pakita 9. Marcin SF 10. megi |
Cytat:
Pewnie mam wiecej w klacie :p ;) :D (115cm) |
..ja też chcę być "Go ladies":haha2::haha2::haha2:czyli pełny akcept tego co wymyślicie i wyprodukujecie (dotyczy też noclegu i innych odpałów):dizzy:. No i lecę po różową pomadkę, bo do tej pory na off road zawsze miałam krwisto czerwoną:lol8:
|
Cytat:
a ja pomaranczową :haha2: poszły wszystkie priv - czekam na info |
hey lejdiski, ja tez chce na puchar do kwidzyna!!! i te rozowe/czarne stroje koniecznie!!! nie wiem czy bede miala juz do tego czasu motor, ale jak sie nie uda to przyjade kibicować autem, nocleg na pewno z sob na niedz, bo w piatek nie wiem czy dam rade dojechac...
|
Ally, poszedł priv
megi, BABA, Rambo - czekam na Wasze deklaracje wersji i rozmiarów:dizzy: ;) |
Jak wszyscy to i babcia. Ja też kce :)
|
...hej hej, co tak cicho tutaj, ja już zdążyłam w międzyczasie wyhodować dwa długie blond warkocze:lol8:
|
9 Załącznik(ów)
no proszę! :dizzy: człowiek na chwilę (dosłownie!) zniknie po uszy w robocie, a tu już blond warkocze łobuzują :D i bardzo dobrze! :D:D:D
a z konkretów - miejscówka sprawdzona, lightowy on-offik wyznaczony (choć jak popada zdrowo, to się zrobi nieco weselej :vis::D), Kwidzyn uprzedzony o najeździe różowych misjonarek femdurowej rewolty :devil: - reszta jutro na pv, bo muszę natychmiast iść spać... kilka foc z traski: |
Hmmm...właśnie wróciłem z Podkarpacia i widzę, ze wątek się rozwinął. W zasadzie nie mam planów na następny łykend, więc wstępnie mógłbym się karnąć do Kwidzyna. :D Czekam na jakieś szczegóły, może być na priv ;)
|
[QUOTE=
kilka foc z traski:[/QUOTE] no trasa piekna, tak sie zastanawiam co zapakowac na moto kajak czy pontonik do przepraw ;))) |
traska lighcikowa - może być ponton :D
ogólnie okolica jest śliczna i na hard enduro ciekawa, ale nie będziemy przecież małostkowe ;) - polne dróżki, trochę asfaltu, trochę brukowanych traktów, zamek, most, kosciół, młyn (odpada nam kilka fajnych rzeczy po drugiej stronie Wisły, gdyż przeprawa promowa zamknięta na głucho.. :() - bardzo przyjazny, lejdisowski on-offik :at: btw, poszły pilne pv z buchalterią i dodatkowymi informacjami |
Cytat:
|
na ten Babski WEC Enduro Party :D proszę nie zapomnieć zabrać kostiumów kąpielowych (ma byc 30 stopni, a my mamy fajną plażę i czyste jeziorko pod samymi drzwiami domków :):drif:) oraz kompletu dokumentów do moto i koniecznie tablic rejestracyjnych! (jest impreza sportowa, będzie dużo policji, warto mieć w plecaczku blachę..)
|
lista zawodników (baby, kurcze, zawsze na końcu.. :mur:;))
http://www.enduro.kwidzyn.pl/pl/entrylist2010.pdf z nie-lejdisów proponuję zwrócić uwagę na "naszych": fenomenalnego Tadzia Błażusiaka nr 77 KTM, kochanego górala Sebastiana Krywulta (dla znajomych "Bastka" :)) nr 35 KTM, jeżdżącego jak czyste złoto Bartosza Obłuckiego nr 33 Huska, (Łukasz Kurowski podobno nie startuje) innych "naszych" nie znam.. ale co tam - pokibicować można :Thumbs_Up: mamy też sporo krajanów w juniorach z "nie naszych" szczena może opaść gdy dziduje: Juha Salminen (2, BMW) Mikka Ahola (20, Honda) Ivan Servantes (25, KTM) David Knight (35, KTM) Christophe Nambotin (2, Gas Gas) Sebastian Guillame (3, Huska) ech.. Święto Enduro proszę Pań i Panów, prawdziwe Święto! :drif::bow::drif: |
Ucuś, od razu czuć co Ci w duszy gra i że motong we krwi. Entuzjazm bije z ekranu. Uśmiecham się czytając teksty pisane z takim zapałem i "od serca". Niestety nie będzie mnie, ale "wysyłam szpiega", na relację którego liczę zanim jeszcze kurz opadnie.Myślę,że na Twoim sprawozdaniu też się nie zawiedziemy. Życzę wszystkim udanej imprezy i powrotów do domu w "całości"!
|
Lenko, w sprawozdaniach i opowieściach bezkonkurencyjna jest Ola - może nawet uda mi się ją zmolestować.. ;) zobaczymy!
Myślę, że femdurowy skład na Kwidzyn jest duuuużo liczniejszy, niż nam się wydaje - wszystkie Lejdiski towarzyszą nam duchem i bardzo, ale to bardzo nas to cieszy :D:D:D Jeszcze ciepłe info z Kwidzyna: http://eoracing.blogspot.com/2010/06...praca-wre.html A tu nieco o babeczkach (ale przed pierwszą, włoską runda babskiego WEC): http://www.enduro-abc.com/index.php?...t&object_id=83 |
2 Załącznik(ów)
kilka fotek z tajnej narady różowych misjonarek femdurowej rewolty :D:D:D
|
No te buciory z kaskiem na drugim zdjęciu znalazły się w idealnym miejscu :D - i to zupełnie przypadkowo.
Lejdiski Kochane - dziś "przekonałam się na własnej skórze" , że wspólne, drużynowe szycie femdurowych wdzianek to świetna zabawa. Szczególnie jak drużyna taka zgrana ( Ucek - :bow:) i pracuje coś jakby "przodowniczki pracy - 300% normy"... Chyba odkryłyśmy z Uckiem nowe powołanie :D:). Oj, coś czuję, że z tego pewnie jeszcze coś będzie. |
Oj, chyba zaczynam się bać:lol8: tego co ten zdolny duecik wymyślił:haha2::haha2:
.....biedny Rambo....:hehehe::hehehe::hehehe: |
Cytat:
|
Lejdiski - kur...:rules: było .... off-jazdowo,!!!!
Motorki odpoczywają już w garażu (mają po czym), a ja czuję meeeeega pozytywne zmęczenie!!! DZIĘKI !!!! :bow: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42. |