![]() |
dzień kobiet życzenia
Dla lejdis, które znam
moc życzeń dzisiaj mam dużo zdrowia szczęścia i miłości oraz kwiatów i radości, niechaj się to niesie na cały kraj dziś dla pań wszystko naj.. naj... naj. for all oczywiście:kumbaya: ;) |
Niech nam żyją, niech nam żyją:zdrufko:
|
Kobiety na Traktory
Kobiety na Motory Kobiety do Roboty Kobiety do Dzidy Kobiety do Tżody Kobiety do Najebyyy tu z dedykacją od Wasilczuka dla wszystkich Pięknych Pań piosenka: http://zen11.wrzuta.pl/audio/xvB8LJD...za_zdrowie_pan |
:beer2::beer2: z przyjemnością dołączam się do najlepszych życzeń dla naszych Pań
|
Najlepjsze życzenia nasze moto Waćpanny!!! :zdrufko:
|
panowieeee....macie normalnie dwa tysiące plusów i całósów :)
|
iii jeeeszczeee jedeeen i jeeeszzzcze raaaz lalala
|
nie no pełny szacun :bow::bow: aaaa. eta nasz padljaszskij czaławiek :oldman: pn wiedaju szto dobra i nużna / patrebna dla żyzni
|
Wszystkiego motocyklowego kobitki:):kumbaya::kumbaya::kumbaya::kumbaya::kumb aya::kumbaya::zdrufko: |
Dzięki chłopaki :):):)
Kononowicz, sweterek i goździk :Thumbs_Up:! |
Wszystkiego afrykańskiego Lejdis:)
|
:lol8::lol8::lol8:
Dziękuję :D |
Drogie Lejdis afrykańskie, przez Czanuchów uwielbiane
Dzisiaj kwiaty, czekoladki Wam dajemy nasze Panie Przy okazji chyląc czoła, macie wszystkich nas szacunek Pilotując do łóżeczka, gdy nam głowę zmąci trunek :bow::bow::bow: ;) |
Wszystkiego Najlepszego .
|
Naszym Paniom dużo słońca , zdrowia i słodyczy -ZAJĄC ZYCZY :zdrufko:
|
Goździka i pełnego zbiornika życzę.
|
Wierszem mówią męskie usta?
To jak kawior i kapusta! Nie z ust - z serca me życzenia codziennego uwielbienia !!! |
dzieki chłopcy:rules: tez dołaczam sie do życzen
|
Dziewczyny...kobiety...laski....
Miłości, radości, szczęścia, słońca, uśmiechu, kasiory a przede wszystkim super wypadów z nami facetami :):kumbaya: |
w dniu imienin Kobiet - przyłączam się do życzeń kolegów i kandydata na prezydenta RP
|
To i ode mnie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
|
A ja wam życzę drogie panie tego samego co wszyscy, z ta tylko różnicą ze dwa razy więcej !! :rules:
|
Wszystkiego najlepszego dla naszych pięknych kobitek :)
http://img13.imageshack.us/img13/852/dzienkobiets.jpg |
Dzięki chłopaki za super życzonka i :zdrufko:
|
1 Załącznik(ów)
Wszystkim Paniom zupełnie bez okazji, totalnie przypadkowo w dniu 08 marca 2009 - od ENDRIUZET ze Szczecina |
wszystkiego najlepszego
|
|
U mnie w kościele dziś życzono Paniom, by mogły dążyć do ideału polskiej kobiety i matki......
Cóż, z mojej strony życzenia bardziej postępowe w nawiązaniu do działań sufrażystek i emancypantek. Kobiety na motocykle! Kłaniam się nisko :) |
I odemnie piękny kwiatuszek dla was piękne panie, w dniu waszego święta:):):)
|
Chłopcy, po prostu się wzruszyłam, dziękuję i do zobaczenia niebawem - mam nadzieje,że będziecie równie serdeczni.Buziaczki.
|
Co tu duzo pisac.... bez Was nie mozna zyc... wszystkiego najlepszego w dniu Waszego Swieta :)
|
nie pozostaje nic innego, jak przyłączyć się do w/w życzeń. Najlepszego wszystkiego wszystkim Paniom oczywiście!!!!
|
Kobietki życzę wszystkiego najlepszego :):):)
|
z najlepszymi życzeniami
|
Spóźnione - dziękuję! :beer2:
|
Dzięki Wszystkim za piękne życzenia - dopiero dziś dotarłam do forum i zrobiło mi się naprawdę miło.
|
Wow... pięknie dziękujemy Panowie za pamięć, za dobre słowo, za to że nas wspieracie i czasem się z nami użeracie :p
|
ja podziękuję również raz jeszcze :) bardzo chłopaki miło z Waszej strony :)
|
Dzień Kobiet :)
Naszym wyjatkowym Paniom, z okazji Dnia Kobiet skladam zyczenia wszystkiego najlepszego, najpiekniejszego, najbardziej wymarzonego i oczekiwanego, wielu milych chwil w klimatach motocyklowych :at: (i nie tylko :kumbaya: ;) jak najwiecej promiennego usmiechu oraz wspanialej pogody :)
|
Babeczki i tak wiedzą, że je bardzo kochamy i bez nich świat byłby nudny :)
Wszystkie Najlepszego Nasze Kobietki :) |
Pięknie dziękujemy!!!
|
|
Cóż rzec, drogie Lejdisy... Niech Wam chłopy lekkie będą, samych dobrych rzeczy i oby Was na forum przybywało:Thumbs_Up::D
|
Z całego serca serdecznie pozdrawiam:)
|
Wszelkiej pomyślności, spełnienia marzeń :)
|
:);) buziaki ;):)
|
Dzięki, dzięki, dzięki za wszystkie życzenia w tym i innych wątkach :):dizzy: Dziś na ulicy, w centrum Wawy dostałam "samonośne pończochy" i tulipana (to chyba zamiast nieśmiertelnego gwoździa). Napis na opakowaniu od pończoszek trzyma się w klimacie: "... niech Cię elegancko odziane nogi same niosą ku lepszej przyszłości...".Ale się uśmiałam. Tradycja widać nie umiera, tylko teraz ma bardziej marketingowy wymiar.
Pozdrawiam |
podłączam się do życzeń :D
|
najlepszego drogie PAnie !
szczęścia !!!!!!!!! |
I ja się dołączam drogie panie z bukiecikiem róż dla każdej z osobna i gorącymi życzeniami:D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |