![]() |
Zlot "Zgnitej Pyry" 26.04.2008
1 Załącznik(ów)
Info i zapisy tutaj :devil::devil:
|
Rozumiem że jedziesz:)
ja też dostałem zaproszenie |
Cytat:
|
w zeszłym roku na jesień byłem pierwszy raz i było przednio.
|
z przykrością zawiadamiam ze mnie nie będzie tym razem
|
Cytat:
|
Zapisany:D
|
Cytat:
dacie radę jakoś. szkoda bo lubię ta imprezę |
chyba na tłumiku :D
|
Czy na tą imprezę wskazana jest zmiana opony na bardziej terenową coś ala Mitas E09 czy wystarczy Tourance
|
Cytat:
to fajna impreza klimat zajefajny trasa offowa to szuter |
Nie interesuje mnie inna traska jak OFF-owa, Touranca mam jeszcze w miare dobrego także powinien wytrzymać :)
|
dwie afryki i mały gs-ik jadą napewno z gdanska;)
|
Panowie z gdańska morze jakoś koło człuchowa będziecie lecieć to bym sie przyłączył do was co by rażniej było?
|
Elo Jacek ja też lece na "zgniłą pyre" ruszmy w piątek jeszcze nie wiem o której ;) będzie trza się jakoś ustawić i śmignąć razem:beer2: My lecimy jakoś w cztery moto
A niedaleko Człuchowa to będziemy lecieć, bo przez Chojnice i walimy na Sępólno krajeńskie, Nakło;) znajdziemy się:eek: Pozdro:zdrufko: |
Czyli Panie Kielbasa widzimy sie w piatek wieczorem :convulsion::fool2:
Swoja droga leci ktos z Krk posmakowac "zgnilej pyry"? Ja wracam do korzeni - pochodze z Ostrowa Wlkp. Do zobaczenia!:friday: |
Hey Robert!my bedziemy ruszać na 5 moto lub 10! nie wiem jeszcze dokładnie jak reszta ekipy się zapatruje na te przedsięwzięcie ,ale na 5 mogę liczyć ,godzine jeszcze ustalimy przed wyjazdem!Nie wiem jeszcze jak załatwić sprawe noclegów?ale coś się wymyśli;)fajne grupa więc nam się szykuje z 3miasta!!!!:)pozdrawiam!
|
gdzie dokladnie ta impreza
|
|
Nie no extra, szykuje się zlocik Afryk, naliczyłem 13 sztuk.
Przyjadę w sobotę z rańca. |
Szkoda Chinol że cie nie będzie...ciekawe kto teraz będzie nadawał tempo?
|
Jaceku nocleg, to na łące pod namiotami, tam zaczyna się rajd i kończy:chleje: Będzie tam nocować większość uczestników, więc będzie ognicho i :convulsion: Damy rade :)
A jak dziewuchy będą chciały się odświeżyć :) to gospodarz wynajmie łażnie:) wszystko ustalone z łorganizatorem :beer2: Elo panie WUJA, już nie moge się doczekać, aż zobacze twoją mordke:eek: No to se pogadamy:hello::beer2::zdrufko::chleje::friday::sp ac:a rano:dizzy: :spam::fool2::fool2::fool2::fool2::fool2::fool2: |
to chyba po Wielkopolskich rejestracjach najwiecej bedzie 3miejskich z tego co czytam :lol8:
My tez ruszamy w piatek popoludniu w jakies 5 motocykli i mamy zamiar zostac do niedzieli zeby :friday::dizzy::chleje: takze pewnie oprocz jak zwykle super traski off-wej bedzie niezla jazda nocna :dizzy::D |
Z człuchowa jadą dwa motorki, ma do nas dołączyć koleś ze słupska a potem jeden z sępólna krajeńskiego. jedziemy w piątek na wieczur, morze ktoś jeszcze jedzie z tych okolić? mamy zamiar przespać się w chotelu i im więcej by nas było to wyszło by taniej no i wiadomo weselej:zdrufko:
|
No to może się i ja podłączę , żeby nie było trzynaście , chc to całkiem ładna liczba. Jak mnie przyjmiecie ....
|
rajd
witam kolege, jak by co to napriv
|
Cytat:
he he dasz rade pociągniesz ;) miałem nadzieje ze mi sie uda ale niestety wylot mam O 13.00 i nie zdążę |
Jako że będę pierwszy raz ( namawiam jeszcze kolegę ) mam pytanie do tych co już byli. Jak wyglądają sprawy noclegowe w okolicy, oczywiście oprócz opcji namiotowej. Wiecie starsi panowie dwaj, już szron na głowie, już nie to zdrowie, a głowie a w głowie jeszcze rajd...
|
HEJ!! ''DZIKUSY'' Patrze i widze ze toż zacne towarzystwo sie wybiera,a że lubie z zacnymi ludkami przebywac to ZIEMNIACZKA wpisuje jako cel po WASYLU!!!!!.POZDRAWIAM!!!!!
|
Cytat:
ostatnio było ciepło ale ta pogoda może odstraszać fakt :oldman: |
felkowski sprobujcie tutaj
http://porazyn.lasypanstwowe.poznan.pl/ niewiem czy sa jeszcze wolne miejsca bo my rezerwowalismy z miesiac temu,spimy tam z piatku na sobote fajne miejsce,niedrogo,knajpa otwrta dorana,kiedys to nam portier zostawil caly hotel i klucze a sam poszedl o 9 wpizdu a rano to klucze kazal zostawic na blacie :) |
Na stronie rajdu też jest kilka propozycji noclegu:)
|
dzięki za informacje, zawsze to raźniej posiedzieć ze swoimi...
|
Siema . Potwierdzam obecność. :zdrufko: pozdro:beer2:
|
No to spotkamy się w Porażynie. Dla zainteresowanych: wczoraj rezerwowałem i nie było żadnych problemów czyli miejsca jeszcze są.
|
Kiełbasa, przekonales mnie dzisiejszym telefonem...melduje sie w piatek wieczorem-jeszcze sie zdzwonimy.....tylko zmontuj mi jakies spanie chociazby w przedsionku bo namieta nie mam....niestety bede musial wrocic w sobote HEJ i do milego
|
O co chodzi
Czy możecie mi trochę powiedzieć na czym ten rajd polega, jak przebiega?. Czy coś trzeba przygotować (mapa, kompas, czy takie tam.. ? Czy na trasę off trzeba mieć jakieś ekstra wyposażenie np wodery...itp
|
Cytat:
|
nigdy jeszcze nie byłem, bo dopiero zaczynam zabawę z AT... więc czytam i zastanawiam się czy dałbym rade... ale jeśli powiem TAK to chciałbym liczyć na małą pomoc we własnej organizacji, czyli ... jestem z Inowrocławia i chętnie dołączyłbym się do jakiejś ekipki :) (choć dojazd to najmniejszy problem), a wcześniej chciałbym dowiedzieć się szczegółów od kogoś kto już był... może mógłbym do kogoś zadzwonić po info :) z góry dzięki
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Bynajmniej tak było na innych podobnych rajdach, w których uczestniczyłem. |
ludzie niczym sie nie stresujcie :)
przyda sie mapnik do roadbooka ale ja zawsze mapkę przyczepiam magnesami bo łatwiej ja przekręcać jak sie skończy kartka czy wpisać rozwiązanie zadania. na rajdzie panuje super atmosfera, a organizatorzy to fajne chłopaki. Naprawdę nikt tam nie jedzie po złote kalesony. w zeszłym roku główna nagroda był telewizor ... ale nie będę zdradzał szczegółów jaki :haha2: ze by ostudzić nerwy tych co pierwszy raz linki do fotek z zeszłego roku http://picasaweb.google.pl/chinolchi...ZgnitaPyra2007 http://picasaweb.google.pl/chinolchi.../PyraJesie2007 na zdjęciach trasa i konkurs na końcu na którym zdobywało sie dodatkowe punkty. Powodzenia tez chetnie bym wpadł ale nie mogę :Sarcastic: |
Cytat:
|
Wyglada, że szukuje się 18-20 stopni i słoneczko :drif:
|
Cytat:
http://www.windguru.cz/pl/index.php?sc=2355 |
Czy ekipy przyjezdne mają zamiar integrować się w piątek czy w sobotę i gdzie ? :D bo ja chętnie :friday::chleje::zdrufko::beer::smoking:
|
..ja sie pointegruje w piatek :) w sobote po rajdzie musze zjechac do bazy !!!
bede kolo 18 moze troszke pozniej see you |
Poznaniaki-ci co nie chcą się integrować w piątek:) ,gdzie i kiedy się spotykamy?
Proponuję starym zwyczajem -stacja BP ,koło MC'Donalda wylot z Poznania (Baranowo) sobota godz.9'00 ??? |
Prawdopodobnie zostanę na integracje w sobotę:zdrufko:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:42. |