![]() |
Kufry Tourfella
5 Załącznik(ów)
Słuchajcie przyjaciele. Jest okazja.
Zupełnie przypadkowo będąc za granicą zauważyłem wspaniałe kufry. Rozmawiałem z producentem i jeżeli się zdecydujemy do jutra to komplet kufrów plus stelaże kosztują około 200 zł. Jak myślicie, będą chętni? A może ktoś już chce? |
hej !
czy to jakis primaaprilis? :) |
2 Załącznik(ów)
Hm, jest pierwsza w nocy u nas i poszedlem do toalety. 7 greg wykorzystal te chwile i zdradzil nad czym pracujemy. Sorki, ale na pewno nie bedziemy w stanie zapewnic tej ceny. Po tyle to mozna tu kupic, ale koszta wlasne etc... Greg zjadl dzisiaj krokodyla z przedstawicielem Tourfelli i pozniej okazalo sie ze on wyszedl i musielismy sami zaplacic za to. Niestety musimy wliczyc to w koszty kufrow. Jutro umowilismy sie na dokonczenie negocjacji. Nie wiemy czy cos z tego bedzie, ale walczymy. Jutro dzikie węże.
|
1 Załącznik(ów)
Poniewaz na priva dostalem pytanie czy to zart podsylam moje zdjecie z Tourfella. Uwaga Felkowskiego ze zaskarzy nazwe Tourfella jest nie na miejsca wobec potrzeb forum.
|
Nie pijcie już tej wódki z wężami.... Negocjujcie cenę aż spadnie poniżej 20 zł za komplet ;-)
|
czekam na szczegoly.
moze napisz cos o nich więcej. robią to z puszek po piwie? |
A ja takie coś znalazłem: http://www.moto8.cn/thread-63488-1-1.html
|
Mam już 6 kufrów i 2 sakwy , więc z przyjemnością dokupię jeszcze 4 - 6 kufrów . W proponowanej cenie oczywiście i z uchwytami do montażu .
Gregor - ma zły " chwyt " pałeczek dlatego negocjacje niezbyt owocne ... :mad: zdrowia mutt :p |
Jeśli nie wykazują promieniowania radioaktywnego to za 2 paki biere w ciemno.
|
ja jak najbardziej bym byl zainteresowany takimi kuframi nawet za nieco wieksza cene ;-) czekam na szczegoly...
|
trochę drogo ,ale wezmę jeden komplet;)
|
Oj Panowie, widzę że jeszcze Was trzyma "nalewka babuni" z Galicji :)
Jeżeli nie jest to żart ( z czego oczywiście słyniecie ) to wezmę sobie taki komplecik oczywiście wyłącznie z uchwytami, ale nie do chińczyka tylko do Afryki :) |
A to cena Brutto czy dopiero Netto?;) W sumie też chętnie wezmę
|
ja tez biore drogo ale biore:D
|
w sumie sporo, ale kufry niczego sobie, tez jestem zdecydowany jakby co
|
hehe + koszty wysyłki 500$ ;)
|
Sambor, ile trzeba tego zamówić żeby je mieć za 200,-? Dwa, czy trzy kontenery 40"?:)
|
Robert, wiesz jak to u kitajców. Najmniejsza ilość to 20'.
Bonżur już zgłosił akces na 20 kompletów, holan się waha, ale wiadomo, że pęknie. Dzisiaj też negocjowaliśmy dętki, opony, filtry, klocki i napędy. Wygląda to wszystko dobrze. Pewno z kontener weźmiemy i zobaczymy co dalej. Teraz idziemy na kolację jak wrócimy to zdamy relację. |
ja tyz chetny oczywiscie :)
pozdrawiam |
Pikne kuferki.........czekam na wiecej szczegolow dot, ceny zestawu
|
No to w tym sezonie Afykańców będzie można rozpoznać po marce kufrów...
Greg - Ty sie nie pytaj, Ty kupuj ! |
nabył bym chentnie komplecik:Thumbs_Up:
|
JA tyż
|
Grzegorz, figlarzu ja na nic akcesu nie zgłaszałem. Jak znam życie to z tymi kuframi będzie tak jak z resztą chińskich wyrobów. Pożyjemy zobaczymy.
|
ale ja po 200 to mozna zabierac zapasowy komplet ;)
|
Ładne i tanie. Czekam na ostateczną cenę. Wstępnie wchodzę w to.
|
A co mi tam, też biorę komplet;)
|
po tej cenie biorę komplet :)
|
Wy się napalacie a oni nie wrócą prędko bo lotniska pozamykane :).
Kupcie se po skuterku i wracajcie. Po drodze może miniecie się z Elwoodem na Simsonie ;). |
Cytat:
O ile sie Elwood na jakis lepszy lokalnie sprzet nie przesiadl (ural+kosz) |
Jestem zainteresowany.Czekam na ostateczną cenę.
|
Brzmi zbyt dobrze, aby mogło być prawdziwe. Tym niemniej po w/w cenie wchodzę jak w dym.
Ps. Smacznego |
Jak to jest prowda to jo tyż biera jedyn komplet.
|
Czyli czas na liste spoleczna...
|
Też się dopiszę.
|
też biorę komplet :)
|
Ja też chętnie wezmę. Co prawda mi by pasował stelaż do Viadra ale za taką cenę to się coś pokombinuje.
|
Sambor te stelarze beda do AT?
Masz jakies wymiary skrzynek? |
Hans - 1 komplet
|
To ja tez ja tez :) mnie wybierz mnie wybierz:)
|
Na takiego truffla w dobrej cenie to i ja pewnie bym się skusił :D ale z zapisaniem na listę poczekam na szczegóły oferty by później rakiem się nie wycofywać :haha2:
|
ja bym jednak zapytał jak z trwałością. z czego one tam są robione? czy przejdą podstawowe crash testy (których przecież chińskie limuzyny nie bardzo przechodzą)...
|
No to i ja się wpisuję, mam tylko nadzieję że fajną cenę skalkulujecie i że da się stelaże dopasować do RD 04
|
Jeżeli w takiej ładnej cenie :) to także proszę 1 parę .
|
obawiam sie że zaloguje sie zaraz 100 nowych uzytkowników forum - tylko w celu zanabycia kufrów.... W sumie wierze że w Chinach kufry mogą być w takiej cenie -
- w Auchanie stoją chińskie skutery - całkiem ładne, z 4 suwowym silnikiem po 1300 zł - jak założysz karte Auchan to masz z 20 % rabatem....... |
Jakby jakaś lista chętnych była - to ja też z przyjemnością się dopiszę.
|
no i ja pewnie też.
|
Jako ze listy nikt nie zrobil do tej pory, czynie to we wlasnej osobie;
1.banditos3 |
Jako ze listy nikt nie zrobil do tej pory, czynie to we wlasnej osobie;
1.banditos3 2.Nurek kufry+stelaż |
Przecież jeszcze wczoraj połowa z Was mówiła, że kufry be, tylko sakwy :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:52. |