![]() |
Majówka na Suwalszczyźnie
Krótko.
Jedziemy Ja i Mixol. AT na TKC i xt600 tenere na scierakach. Start sobota rano z Wawy i jedziemy na azymut + drogi 3 klasy odśnieżania. Powrót w środe. Dozo na miejscu, a fajnie tam :) |
Ja będę ale stacjonarnie z córką :) Polecam drogę przez Puszczę Augustwoską z Rygola do Gib :) ja będę w okolicy. uwielbiam tamte klimaty. Z resztą na mojej stronie w zakładce Podlasie są fotki z okolicy spozycjonowane na mapie jakbyś chciał.
|
W myśl zasady: cudze chwalicie swojego nie znacie. Jestem tam min dwa razy do roku. Znudziło mi się jeżdżenie daleko za granice Polski, i tu mi się zdecydowanie najbardziej podoba, a mase Polski jeszcze nie widziałem :Thumbs_Up:
|
Rambo wybrałeś Suwalszczyznę, bo dalej od Wrocka już się nie dało?:mur: ;)
|
Suwalszczyzna to genialne miejsce na off road :)
|
Cytat:
|
Tez bym się wybrał tylko nie wiem czy nadążę :mur:
|
Ja jestem przekupny, a w zasadzie moje gardło. Mixajlo też za kołnierz nie wylewa raczej :D
|
Łoj, Rambo popie.dala nawet na łysych anakach. Skubany uciekał przed Olą i Jurkiem na katach.:eek: Na tkc to strach się bać. Bym może i pojechał, ale umiejętności i opony mogą nie nadążyć, a kurzu już się za nim najadłem. :dizzy:
|
Dzięki Majki za odstraszanie Gerarda ;) Co do uciekania przed ktmami, to poprostu są słabsze i tyle :p Jade zaraz zakładać TKC i sam się siebie boje :dizzy:
|
Nie tak łatwo dam się odstraszyć :D w sobotę rano ruszam z Wami a może tylko za Wami :mur:
ps. :umowa: może jakąś orientacyjną mapkę dokąd itp. |
Cytat:
http://lh6.ggpht.com/_YnSfJphfy8g/S9...4%99cie029.jpg http://lh6.ggpht.com/_YnSfJphfy8g/S9...4%99cie045.jpg |
Cytat:
Dawaj wojtalski agituj dalej, może się Roomyanek przekona do arcyciekawego offu na Suwalszczyźnie. Gerard, mapy nima. Wyjazd realizowany jest w myśl zasady "przez łąki i pola pędzi fasola" :D |
Wojtalski, wiedziałem że można na Ciebie liczyć :) I co fajnie tam..? :)
Podaje do ogólnej informacji że jadę z pasażerem i nie mam mowy o łykaniu kurzu za mną :) Majki i Gerard, widzę Was na stracie w sobote :Thumbs_Up: :) |
JA też jadę z pasażerką :)
|
Cytat:
http://lh5.ggpht.com/_YnSfJphfy8g/S9...4%99cie054.jpg Chętnie bym tam wrócił. Szkoda, że tak daleko. |
Wojtalski, ale mnie wkurzyłeś tymi fotkami:D
ale ja to nadrobię:at: (przy następnej okazji) :D |
Cytat:
Cytat:
A jakieś szczegóły: jak spanie (namiot czy pod dachem), jest jakiś plan, poza tym, że tniecie na siagę gdzieś tam i snujecie się po okolicy, coś zwiedzacie, gdzieś chcecie dojechać, coś zobaczyć? O której start? Pod DKF? Dziś wieczorem bym się określił.:) |
Cytat:
|
Czyżby miała być nowa wersja pogoni za lisem o nazwie "pogoń za Dźonem R."? :D
|
|
Cytat:
|
Nie przepadam za słowem plecaczek. Kojarzy mi się z litością jaką wyzwala we mnie widok pasażerek na ścigaczach :D
Czyli robimy pogoń w parach :dizzy: |
W parach - mówisz... Ja w parzem z Katem jadę. No i zawsze mam plecaczek swój własny.
|
Tak chyba będzie najrozsądniej. Po co pasażera pakować w takie bagno jak ostatnio :D Choć konkurs taplania wygrał swoja przewrotką chyba Jurek :D
uroczo bylo :) |
Witaj,
Od wielu miesięcy jestem bacznym obserwatorem forum:) Mam ochotę się z Wami przejechać jeśli szukacie towarzystwa:) Humor oraz dobre chęci posiadam. |
to dawaj nie ma co się zastanawiać ruszamy jutro rano podobno ok 10
ps.Rambo podaj godzinę i miejsce startu :) |
w sobotę kole 15.30 minąłem dwie afryki wyjeżdżające z Mikaszówki w stronę Płaskiej. puszką jechałem :) kto to był przyznać się :)
|
jeśli z pasażerkami,to mogłem to być ja i koliega
|
Teraz to już po ptokach. A trzeba przyznać, że wyjazd był zacny: była dzida, była najepka. Był też prawdziwy adwenczer.
Wprawdzie pogoda nie rozpieszczała, ale najcięższe deszcze przetrwaliśmy dzięki odzieży z najnowszą membraną rozetex :D |
Fajny wyjazd, pogoda dużo lepsza niż pokazywali w TVN :D
|
Rambo, to Szynszyll już nie jest Twoją "pasażerką"? :D
|
Pasażerki zmieniam co weekend :D
|
Jakaś lista jest, bo zapisać bym się chciała, tylko nie wiem czy warunki castingu spełniam?
|
uwaga na tą panią bo oszukuje w rozmiarówce...
|
Wiedziałam Podosie wredny,że nie zmilczysz :D!To miała być tajemnica, zdrajco. Poza tym, to nie było oszustwo, tylko lekkie minięcie się z prawdą. Zresztą Rambo widział mnie -chyba, bo napalony był (czytaj :zielem, a nie jakieś tam)-więc kota w worku nie bierze.
|
Jak mnie Wojtek nie będzie bić po łapach jak ostatnio to OK :D
A weźmiesz mnie znowu za rękę i pójdziemy do mojego pokoju/namiotu/kwatery..? :drif::drif::drif: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wiedziałem że to zbyt pięknie się zaczynało by było prawdziwe, ale smaka mi narobiłaś :dizzy: :)
|
:hehehe::hehehe:
|
Cytat:
|
Dowcipniś :hehehe::hehehe:
|
Halo, halo, czy Wy tutaj o "umawianiu wyjazdów" prawicie - bo już się sama chyba pogubiłam... Proszę tutaj "nie zbaczać" z tematów właściwych dla działu :D
|
Pani moderator :) A fotki bym mógł z wyjazdu zapodać w wątku..? :)
|
dawaj :drif:
|
Cytat:
|
Cytat:
Kto jak kto, ale TY powinnaś widzieć jak ważne w "umawianiu wyjazdów" jest to z kim sie jedzie. I wszystkie aspekty są ważne.:haha2: A nie ktore decydujące... |
Cytat:
Gruchajcie tu sobie dalej gołąbki. Oby wszystkie namowy przerodziły się w kolejny udany, damsko - męski wyjazd. Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:29. |