![]() |
SZUTER PARTY II-podsumowanie
40 Załącznik(ów)
Nie czas to na opowieści z wypiekami na buzi, lecz małe relacje foto i video bendą milem widziane.
Serdecznie dziękuję wam drogie Koleżanki i Koledzy za uczestnictwio w spotkaniu. Za przyjazd po kilkaset kilometrów do Tyrawy Solnej, za klimat i za wspólną jazdę w sobotę. Dziękuję za chwilę ciszy i wspomnienia oraz opowiadania o naszym forumowym koledze IZIm. Mam nadzieję że podobało się wam choć trochę, pomimo miejscowych zmian szutru w błotko a nawet kopalnię błota. Dzięki wielkie Łukaszowi i Maćkowi za tracka a jest za co bo był wyśmienity. Dzięki wielkie ekipie sobotniej (Chinol-ja pierwszy, Maniak, Lepi, wolly i nasz Napoleon :) z poczuciem humoru Dańca)napewno niezapomnę długo tej jazdy i liczę na jakieś mieszanie błotka ponownie. Wielkie dzięki Łukasz-Wolly za prowadzenie jesteś jak ten dobry pasterz:bow: Lena i Wojtek dzięki za pomoc w ukąszeniowej sprawie :) Puntek dzięki za odwiedziny i nocne polaków rozmowy Żonie podziękuj za pomoc w wyrwaniu żądła :). Strasznie miło było was gościć i poznać lepiej. Jarku dzięki za oprawę muzyczną a Felkowskiem za solówki przy ogniu. Chinolku tobie za to że zniosłeś moje gadanie na temat ............. . Cieszę się z lepszego poznania Jarka i Żony pozdrawiam. Reszta tematu jest pozostawiona Wam to znaczy dawać foty ae już :D |
Cytat:
|
Podziękowania dla organizatora i czarnuchów za bardzo fajny weekend.
Trasa prawie 300 km w terenie to jest killernia, impreza powinna nazywać się "rzeźnik party" ostatnie kilometry przed domem to jechałem na prawym półdupku, lewym półdupku, tyłem, siedziałem na plecach, stałem na rękach, siedziałem na szyi,biegłem za motorem , biegłem przed motorem.i jeszcze parę innych ciekawych pozycji ...dupa odpadła. PS.Blobie... pierwszy, zamawiam !!! ale kilka sztuk ci odstąpiłem, nie powiesz :D Myślę laska ze to nie to co myślisz, ze myślisz ;) |
20 Załącznik(ów)
pare fotek z sobotniej traski
Załącznik 13557 Załącznik 13558 Załącznik 13559 Załącznik 13560 Załącznik 13561 Załącznik 13562 Załącznik 13563 Załącznik 13564 Załącznik 13565 Załącznik 13566 Załącznik 13567 Załącznik 13568 Załącznik 13569 Załącznik 13570 Załącznik 13571 Załącznik 13572 Załącznik 13573 Załącznik 13574 Załącznik 13575 Załącznik 13576 |
Wielki Kędzior dziękuje Małemu BLOBOWI za błotny szuter.
|
Darek nie ma więcej fotek ??
|
7 Załącznik(ów)
na moim aparacie nic wiecej nie ma.
Załącznik 13577 Załącznik 13578 Załącznik 13579 Załącznik 13580 Załącznik 13581 Załącznik 13582 Załącznik 13583 Lepi zmartwiony błotem... |
4 Załącznik(ów)
Zmęczeni
Załącznik 13587 Sponiewierani Załącznik 13588 W doborowym towarzystwie Załącznik 13589 Dzięki wszystkim za:at::zdrufko::hehehe: Załącznik 13590 |
|
32 Załącznik(ów)
Zdjęcia ode mnie. Filmy z aparatu wrzucę jak się dowiem jak to zrobić. A na filmy z kamery trzeba poczekać, bo właśnie pojechała na naszą wyprawę Enduro do Rumunii...
|
Z mojej strony dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie do grona afrykańczyków, Lasce i Felkowi za nocne przygody w lesie :) mam nadzieję, że jeszcze nie raz powtórzymy takie spotkania. Miło mi, że gitara na coś się przydała. Już obmyślam co tu zrobić, żeby wrócić do Tyrawy i przejechać reszte nieprzejechanej trasy ;) Takie dzidowanie trzeba powtórzyć. Dziękuję za opony, za pomoc w ich zmianie (dobre rady też się przydały :D ), za atmosfere. Jesteście wielcy!
|
Może post zupełnie nie z tej beczki.
Od czego siedzi przedni przedni zawias w trampku cyklopie z handbarami w stylu rejli? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ma ktoś jeszcze zdjęcia ???
|
mam 3 filmy z aparatu i będę jeszcze miał filmy z kamery przy kasku. Gdzie je "wrzucić", żeby każdy mógł je sobie pobrać? Zupełnie się nie orientuję, a nie chciałbym utrudnić wszystkim pobierania... utrudniałem "na trasie" więc może chociaż ułatwię pobieranie... jakieś sugestie?
|
Może na jakiegoś YouTube albo innego Dailymotion ...
|
Dziekuję organizatorom oraz wszystkim dzidownikom za miłe przyjęcie mnie do grona w Tyrawie. Dziękuje również za pomoc przy zmianie opon,za miło spędzony weekend,za świetne traski,teren,błoto:D i tu ukłon w stronę kierowców z plecaczkami:bow: bo osobiscie nie porwał bym się na taki teren we dwójkę.Dziękuję także naszej grupie zmagającej się z błotem za miłe towarzystwo oraz atmosferę.Czekam na kolejną edycję:D
|
Cytat:
Kubas dla Ciebie to powinien być w nagrodę sprey do tyłka a nie np. do kasku. Jak się zapierniczało 650km na dziku?. A to takie przyjęcie wiesz ze względu na kolegów co na at z tobą przyjechali, a teraz niewierny zejdziesz na prawdziwą jedną i jedyną słuszną drogę wytyczoną przez pana Hunde w stylu Africa Twin. Pozdro dla całego Podlasia tak?? dobrze pamiętam ?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
40 Załącznik(ów)
Fotki wrzucam, a filmy będę motał i próbował wrzucić później :)
|
|
|
Cytat:
|
Film zmotany. Robiłem takie cuś pierwszy raz także proszę o wyrozumiałość :vis:
http://vimeo.com/13974326 |
Nie no kapcie mi spadły ty to pierwszy raz montowałes ?
nie wierzę ! super! a impra tez superowa była !!! |
Cytat:
Impreza była ekstra :at: |
A ja nadal czekam na relacje, zdjęcia i filmiki Felka, który się opieprza i nic nie pisze ;) Impreza boska. Mógłbym co tydzień takie mieć, tylko brakło by kasy na podzespoły :D
|
Kilka fotek które podrzucił mi Tomek
http://picasaweb.google.pl/yasiu711/SzuterParty2# |
Super Puszek, że coś skleciłeś, tylko, że filmik Ci zablokowali...ej chłopaki:vis:
|
10 Załącznik(ów)
Załącznik 14368
Na początku był chaos Załącznik 14369 Potem robiliśmy za autobusy kursowe Załącznik 14370 Jak motury się dowiedziały za co robią to pokładały się ze śmiechu Załącznik 14371 Lepi jeszcze próbował coś ogarnąć, ale sprzęt wierzgał, a on stawał w poprzek Załącznik 14372 Coś tam kombinowaliśmy w kwestii kastarcji. Ponoć wałachy są łatwiejsze do opanowania Załącznik 14373 potym się troszkę posrało Załącznik 14374 Pussy trochę na pokaz pajacował Załącznik 14375 Mały Budda patrzył na to z politowaniem Załącznik 14376 no i usadził troche puszka Załącznik 14377 |
Felek, a gdzie są foty z "latającego" mostu?
|
No i co się stało z nietoperzem :D ?
|
15 Załącznik(ów)
Załącznik 14378
trochę próbowaliśmy oderwać się od codzienności Załącznik 14379 Nie wszystkim szło to bez wysiłku Załącznik 14380 Sprzedam maszynę używaną turystycznie. Zero ekstremy. Tylko w niedziele do kościoła. Tylko cicho o tym jaką mam tą drogę do kościoła Załącznik 14381 Jak się o tym dowiedział Jaro Załącznik 14382 Próbował skoczyć ze skały, ale woda była zimna i odpuścił Załącznik 14383 Trzymaliśmy się ściśle opisu trasy. Chyba za bardzo Załącznik 14384 Jeszcze na chwilkę na nordkapp Załącznik 14385 Potem już prosto do domu. Najszybszą trasą. Tu dwa kilometry do celu Załącznik 14386 Godzinę później, Już czuć skwierczącą karkówkę na grilu. Nadal dwa kilometry Załącznik 14387 Kolejna godzina. Pokonaliśmy ze sto metrów. Chłopaki chcą wracać. Strach pomyśleć co by było gdybyśmy wybrali najkrótszą Załącznik 14388 Dalej wyglądało naprawde nieźle. Nie wiem czemy chcieli wracać Załącznik 14389 Potem, już tylko wino Załącznik 14392 kobiety Załącznik 14390 i śpiew Załącznik 14391 Tylko nie wiem czemu asfalciarze już spali |
Gościu zdjęcia robisz świetne...o narracji nie wspomnę :Thumbs_Up: ale się tam musiało dziać:haha2:
|
Cytat:
|
Oj fajne to były fronty :haha2:
Ich największą zaletą było to, że ilekroć ktoś poległ to miał włączoną nieśmiertelność i mógł jechać dalej ;) |
Cytat:
|
No to rusz dupę i atakuj :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Węgrzyn to i tak są dalej Wasze przechwałki...jakoś nie widzę, aby Wasze plecaczki wychwalały zalety swoich kierowców...:D
|
Cytat:
jest zadowolony :) !!!!!! ajhołpsoł |
Puntek...hihihi ale jakoś do Białej widzę, że sam pomykasz....
|
Cytat:
|
Cytat:
ja tu nowa ale tyle wiem, że na szutry to kostki potrzebne...ale na dziury...;) |
Cytat:
|
Cytat:
ale na rozpoczęcie nowego to już co innego...pewnie się załapię , jeśli wcześniej nie skręcę karku :p |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:27. |