![]() |
Klocki nissin
Pany,
mam kontakt z gościem co ma w końcu nissiny do nas na przód do rd07/A do innych pewnie też. Myśle zeby zrobić wieksze zamówienie dla czarnych braci. Wtedy komplet na tarcze wyjdzie 50% mniej niz w hondzie czyli z 75zł. Są chętni. Podajcie mi jakie są klocki dokładnie potrzebne i jaki model NS czy ST a ja gościa pomęcze. Aktualizacja: Koszt zakupu komplety na jedną tarcze dla ST to 125zł a NS 95zł. Zdeklarowani proszeni są o wpłaty bo jest do zapłacenia ponad 5000zł za klocki, i nie bardzo mam jak załozyć. wysyłka pocztą priorytet + koperta to 12zł. w tytule podać nick i na priv adres do wysyłki. Konto: Marcin Malec 50 1020 5558 1111 1144 1200 0095 |
Nissin
Cytat:
Zamawiam komplet czyli przód i tył . |
Dla Tenerowców też mógłbym poprosić?
Przód: lewa tarcza: 2P211 prawa tarcza: 2P212 Tył: 2P271 NIEBIESKIE Dziekuję. |
To ja komplet na przód i tył do RD07 poproszę.:D
|
Wziąłbym komplecik na przód. O jakim terminie mówimy?
|
Rambo wchodzę w to ;)
|
tez wchodzę, do siódemki
|
Pisze sie.kpl przod tyl RD 07.Dzieki pozdro.
|
07 i 07 a czym się różnią klocki?
|
też w to wchodzę RD07
|
ja biorę przody i tył
a jak by była faktura to już w ogóle wypas pozdrawiam |
potrzebuję klocki na tył do Trampka
2P204 NS niebieskie |
Komplecik na przód RDO7. kupie jak najbardziej, i podziekuje organizatorowi tej akcji.
|
Cytat:
|
komplecik przod/tyl miekkie prosze raz!
|
tez bym sie pisal, miekkie, przod rd07
|
Rambo napisz czy możesz zamówić, do trampka RD11 przód złote.
|
kompleci przod tyl,do rd07
|
jest jakies info Ramboszczak poza srrrraaajjj :P
|
Naliczyłem że chcecie w sumie 43 pary. By wynegocjować fajną zniżke (25%) to musimy zamówić min 50 kompletów. Ceny za nissiny ST, fabryczne dla afryki są nie małe bo kole 170zł za tarcze. To nie malo, bo nawet z super zniżka to dalej 130zł za tarcze.
|
ST to złote ?
|
tak, te seryjne. NS za miękkie
|
No to i ja komplet do 07A -ST
|
Ja też przygarnę klocki na tył do Trampka 2P204 ST
|
Dla mnie też komplet przód + tył RD07 ST (seryjne)
|
To ja też komplet przód + tył do 7A ST
|
Dla mnie też komplet na dwie tarcze, przód RD07. Biorę do TA 700 (bez ABS) wg katalogów pasują z RD07. Typ - ST.
|
Witam, i ja się piszę na komplet przód do siódemki.
|
Poproszę komplet na przód do RD07A
|
myśle ze 50% nie realne ale po weekendzie zrobie zamówienie i zobaczymy co z tego wyjdzie i za ile. Narazie z czystym sumieniem polecam doskonały zamiennik nissin czyli brembo. Jest w monster garaż rambo.
|
ja się wypisuję z zamówienia,przepraszam za zamieszanie..
|
biere. Komplet przód i tył do 07a ST.
|
ja tez musze zrezygnować. przepraszam/
|
OK zrobiłem zamówienie. Czekam na info :) :Thumbs_Up:
|
a będzie z faktura?
musi być:D |
Chyba już troche za późno, ale jakby dało radę to przygarnę komplet na tył do trampka (2P204 ST)
|
Mam narazie 4 komplety tylnych NS do AT i TA.
Proszę się zgłaszać w kolejności zamówień |
i jaka wyszła ostateczna cena??
|
Ostatecznie zanabyłem drogą kupna komplecik od 7Grega za całe 200 zeta/2 tarcze - kawę na miejscu zaparzył w gratisie :)
http://allegro.pl/nissin-klocki-hond...248515670.html Ps nie spodziewajcie się że kupicie za 50% wartości bo to niemożliwe jest....żałujcie też, że nie skusiliście się na te z aukcji :) W hondzie kosztują coś koło 150/160 za tarczę i w dodatku ich nie ma...zwykłe niebieskie coś koło 100 i też lipa !!!! Czasami alpejskie kombinacje są zbędne....jak są to brać :) |
wyrażam chęć zakupu tylnych do trampka. Podaj namiary i cenę na PW
|
Cytat:
|
Klocki na tył NS wyszły po 95zł.
Czekamy na ST do AT TA i ST. Myśle że teraz jest po sezonie i nie wiem czy dam rade jeszcze coś zamówić. te cztery komplety idą do: wojtekm72 czoko86 hubert krystek wysyłka pocztą priorytet + koperta to 12zł. Konto: Marcin Malec 50 1020 5558 1111 1144 1200 0095 O tutaj porównanie brembo i nissin. Na tył brembo jeszcze nie zakładałem, wiec się nie wypowiadam. Na tyle nissiny niebieskie miałem i nie byłem specjalnie zadowolony. Co do przednich hamulcy to dalej mam o nissinach ST i brembo bardzo dobre zdanie. Brembo lepiej hamują chyba niż nissiny (99% hamawania używam jednego palca ) ale też chyba nissiny wolniej schodzą. http://img254.imageshack.us/img254/9231/img6164.jpg |
a jak tarcza schodzi przy brembo?
bo ja w prawdzie hamuję pełną garścią, na oryginałach. ... i chciałbym to zmienić;) rozumiesz? |
Tarcza jeszcze jest. Po jednym zestawie klocków ciężko coś powiedzieć.
|
Kasa poszła, czekam jeszcze na złoty przód.
|
Coś już słychać w temacie dalszych zamówień klocków?
|
Wczoraj kupiłem prosto z półki tył Nissin NS w Hondzie Profi w Łodzi 100zeta - bez kombinacji itp.
|
No jutro ma się pojawić całe zamówienie :)
Wyszło po circa 125zł za komplet na tarcze na przód do AT i TA nissin ST. Będe meldował. |
rambo czy to są te same klocki co miały kosztować 75zł?? Czy jakieś inne??
|
To są te same klocki co kosztują 175zł w hondzie.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:18. |