![]() |
Kanapa solo
Czy ktos z Was ma może obcięta kanape w Afryce.
Juz pisze o co mnie sie rozchodzi. Bedac na jakims zlocie w Czechach widziałem goscia co miał obcieta kanape w GS i zamiast miejsca dla pasazera taki sprytny jakby stelaz, który umozliwiał zapakowanie wiekszej ilosci bagazu.Nie zrobiłem kurcze fotek, ale tak sobie mysle czy to nie fajne rozwiazanie jesli lata sie solo(kufry precz).Mam akurat jedna kanape, która bym tak przerobił jesli jest to madre.Pytanie najpierw o opinie zanim cos zepsuje i bede pytał naszym rodzimych kanapotwórców. Dzieki |
Jurek Oli ma takowa kanapę. Krótka, a na miejscu pasażera płyta pod worek. Nie jestem pewien czy to nie był Turateh. ;)
|
Tak to TT
|
z tego co wiem to GS ma dzielone siedzenie i tylnią pufę pasażera można odkręcić. podobnie ma chyba wiadro. jeżeli tak to szukałbym przodu od wiadra i jakoś przymodził do afryki a oryginału nie ruszał.
|
TT
1 Załącznik(ów)
|
Calgon, a gdzie będzie siedzieć Pusia? :)
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
http://moto.allegro.pl/yamaha-tzr-12...8.html#gallery ...plus kawałek skalpu białego misia z krupówek :Thumbs_Up: |
w domu :)
|
Cytat:
|
Calgon,czyzbys rezygnowal z zabierania autostopowiczek:confused:
|
Oj.. Panowie tu nie o kanape chodzi . Calgon chcę nam coś powiedzieć :D
|
ja wiem na tym czeskim zlocie Calgon coś:grass:
|
Mozna to rozumiec,ze calgon nie chce z nami jezdzic.Calgon chce jezdzic SAM :lol8:
|
Solówka z TT jest najwygodniejszą z kanap...
|
Calgon pewnie chce zamontować z tyłu antyradar na "bieszczadzkie anioły" :p
PS. Mam nadzieję że na Tyrawę III nie pojedziesz sam, bo ostatnio wesoło było parami śmigać :) |
za konstruktywne odpowiedzi szczerze dziekuje a na reszte mam focha i zamknalem sie w sobie....
|
Czosnku własnie o cos takiego mnie chodziło tyle ze Touratech robi to zdaje sie tylko do RD07 a ja mam RD04(inne mocowanie kanapy)poza tym koszt 360 eurasów takze hmm.
Myslałem o jakiejs Zetjohnowo-Wasilowej kombinacji. Bede nad tym myslał jak to przeprowadzic. Cytat:
|
Calgonidasie, profile aluminiowe, śrubki, spawarko tigi, blacho/drewnowkręty spax, zszywki i zszywacze, troche noża tu i ówdzie i powinno wyjść:)
|
Misza to u Ciebie podziwiam.... tylko jakos nie widze siebie w tej roli bo obawiam sie ze po tych operacjach w moim wykonaniu ten motor zacznie latac.Nie poddam sie jednak łatwo.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |