![]() |
Rozpoczęcie sezonu motocyklowego w łódzkim Iron Horse
Witam wszystkich,
Iron Horse Pub w Łodzi serdecznie zaprasza wszystkich motocyklistów na nasze małe otwarcie sezonu motocyklowego, które odbędzie się 1 kwietnia 2011 r., w naszym lokalu. Główną atrakcją wieczoru będzie koncert dobrze wszystkim znanej grupy Andrzeja Nowaka (tego z TSA), o wdzięcznej nazwie - ZŁE PSY. Wstęp na imprezę to 30 zł od osoby. Robimy jednak ukłon w kierunku bikerów i wszyscy którzy przyjadą motocyklami wchodzą za 25 zł. Uwaga! Mimo, iż data jest jednoznaczna nie jest to żart prima-aprilisowy Więcej informacji na: www.ironhorse.lodz.pl lub na facebooku. |
a za dojazd do baru piwo gratis ... :-) ... do zobaczenia w "Koniu"
|
Jeśli knajpa choć z nazwy motocyklowa to ukłon mnie nie dziwi.:bow:
Postaram się być :blues: |
i z nazwy, i z charakteru, i z .... :-)
|
Cytat:
|
Z przyjemnoscia wpadne:)
choc ostatnia wizyta.. hmm to na 100% byla wina pomaranczy co ja jadlem dwa dni wczesniej:) |
będę i nie zjem wcześniej cytrusów :-)
|
Drogi Pawle no jeszcze moze ja i Sołtys.
Choć promocja nie zachęca, powinno byc chyba odwrotnie , bez moto zniżka , wiadomo jakis browar sie kupi , a na moto raczej nie, ale to nie moja knajpa))))))))))) |
Jak wszyscy to wszyscy babcia też !
W takim razie widzimy się w Ironie:chleje: |
może szefowa załatwi jakąś bonifikatę dla Czarnuchów ...
|
A może jakiś stolik byśmy sobie zarezerwowali ?
|
Cytat:
|
jak się zarezerwuje to będzie i na siedząco ...
|
To może by jakąś rezerwację poczynić ?
kto jest chętny na piątek ? 1 Sołtys 2 Padre |
1 Sołtys
2 Padre 3 Michał_P |
Wojtek K, żeby nam się te Afryki jutro przed Ironem nie pomyliły!:P Gratuluję wyboru słusznego koloru:D
|
Jesli mozna sie dosiasc z "Plecaczkiem"
1 Sołtys 2 Padre 3 Michał_P 4 "Plecaczek" - UWAGA napalona na Honde:P 5 Tedix |
Jesli mozna sie dosiasc to ja też bym chciał
1 Sołtys 2 Padre 3 Michał_P 4 "Plecaczek" - UWAGA napalona na Honde:P 5 Tedix 6 piotrek 7 znajomy piotrka:) |
1 Sołtys
2 Padre 3 Michał_P 4 "Plecaczek" - UWAGA napalona na Honde:P 5 Tedix 6 piotrek 7 znajomy piotrka 8 wojtek_K Cytat:
|
Właśnie się dowiedziałem że o wynajęciu stolika możemy zapomnieć bo ponieważ że impreza jest na stojąco i wszystkie stoliki zostały na te imprezę usunięte.
A tak poza tym to kończą się bilety i warto było by je jakoś zarezerwować ewentualnie kupić wcześniej a dzisiaj Iron czynny od 16 |
Jak było ????? żyjecie????
Jakieś fotki może macie ? pozdro |
Żyjemy ale co to za życie:dizzy:
Nocne afrykańczyków rozmowy trwały do późna, chyba nikomu nie zaszkodziły żadne cytrusy a takowe też się wczoraj pojawiły:D A fotki hmm... chyba nie :hehehe: |
Cytrusy nie zaszkodzily, ale Marzanna "zaspala" na pociag ktory miala o 5:45. Udalo sie go dogonic w Kutnie :)
|
nie pamiętam ... :-), dzięki wszystki za uściśnięcie dłoni i polewanie
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:29. |