![]() |
Zamówienie zbiorcze na Owiewki Rejli made by PunteK&BloB
Cześć
Ponieważ zauważyliśmy ostanio duży ruch w ramach owiewek do Afryczek postanowiliśmy stworzyć ofertę super dla zamówienia zbiorczego na nasze owiewki opisane w tym poście: http://africatwin.com.pl/showthread....554#post128554 Łotóż i ona ta oferta wygląda następująco: Jeśli zbierze sie minimum 4 chętnych na zakup i zostanie potwierdzone to bonusem pienięznym ( sposób do uzgodnienia) to cena takowej wraz ze szpejami okreslonymi we wzmiankowanym poście będzie wynosiła 550 PLN . Do tego doliczone zostaną koszty kurierstwa (do uzgodnienia w ramach priv korespondencji). Czas realizacji - do uzgodnienia (ale startujemy po zebraniu listy kandydatów na rejli lataczy). |
1. motormaniak
ODEZWA ! PANOWIE ! Wielu z Was czai się z zakupem takiej owiewki, teraz nadszedł na to czas. Owiewkę widziałem na szuter party i jest przyzwoita a w malowaniu HRC u Bloba - porywającą. Nie każdemu z nas chce sie produkować nowe stelaże, dokupować lampy, montować inne liczniki. Ja na przykład uważam że oryginalne liczniki sa ładne i cenie sobie porządek w kablach kryjący się na oryginalnym stelażu. Z tą owiewką nic nie trzeba rzeźbić ! Wpisywać się na listę i to migiem! |
Motormaniak kolego, moja owiewka nie została pociapana żadnymi farbami :Dbo mogło by to naruszyć moje odczucia estetyczności. Zakupiłem do zestawa naklejki za 15 zł poprosiłem synia lat 7 o pomoc i wyszło jak malowane:bow: .
Teraz mogę zmieniać odrapane jakimiś krzaczorami wzorki. Słuszne podejście do tematu:bow:. Też tak myślałem jak zakładałem swoją. Żeczywiście trąci od Ciebie zresztą jak zwykle racjonalizmem, dlaczego ?? bo gdzie indziej ceny takie: Owiewka min 1000 +lampy 300+uchwyty 200+jakiś zegar elektronik mni 500-700 + robota jak ktoś nie potrafi 100 i to wszystko za jedyne 2000 + koszt pakowania i przesyłki :). co daje 2500:D:D witamy w TV markecie:D:D |
Gdybyście wystrugali taką piękną owiewkę do "troszeczkę gorszego" modelu czyli RD07A to ja pierwszy w kolejce się ustawiam :drif:. Pozostaje żyć nadzieją ;).
Pzdr Michał |
A da sie taka owiewke do rd03 przymocowac..? :D
|
Za zamawiam do rd03 - 3,4 jeden ..uj.
|
Ja też bym chciał, tylko puntek odpisz mi na priv
Co do dopasowania jej do RD03 czy Rd07 to się da na 100%, tylko trzeba będzie troszkę ją dociąć i ewentualnie pobawić się w żywicy. |
Cytat:
|
Cytat:
normalnie koniec świata już blisko.... |
ja ci dam plasticzanym :mad::mad::mad:
:D |
Cytat:
No dobra już nie marudzę :D :Thumbs_Up: |
Jak wystrugacie do RD07a to sie pisze.
|
Tez bym sie zastanowial jesli by sie dalo zrobic to Rd07A, co tam zastanawiał zanabyl bym sobie sztuke jedna!!!!!!!
|
jak z tymi chetnymi bo ja tez bym sie skusil..
|
Cytat:
jeszcze 2 do brydża 1. TOFAKT 2. Rub1n 3. 4. i mamy owiewkę ze szpejami (tak żeby do "pałuka" się wyrobić 29.04) |
No to na tą chwilę jest kpl. puntek możesz się brać za robotę
1. motormaniak 2. TOFAKT 3. Rub1n 4. KML |
Cytat:
:Thumbs_Up: :) :at: :) :Thumbs_Up: "czterech do brydża" mam jeszcze 2 pytanka: 1.czy ewentualnie jest możliwość odbioru osobistego: (przyjazd do Festung Breslau bez starych owiewek i montaż rally) 2. jak wygląda opcja "pałąka" w przypadku tripmastera ;) |
Cytat:
łącznik do stelaża dostajesz od nas... Co by całość nabrała ważności poproszę o wpłatę 100 PLN tyt. zaliczki na konto: Jacek Szpunt ul. Rogowska 16/30 54-440 Wrocław 18 2160 0003 2000 1527 8847 0001 reszta po fakcie zakończenia :) |
puntek podaj termin wykonania owiewek i jakie są koszta wysyłki?
Właśnie zrobiłem przelew ;) |
kasa poszla...jak wyglada kwestia terminow ? :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
JareG to znaczy, że ruszamy w teren??
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |