![]() |
Kufry Alu
http://www.moto-adv.eu/promocja.html
znalazłem taka ofertę kufrów która się wydaje dość atrakcyjna. Może ktoś posiada owe kuferki i może coś powiedzieć na ich temat. |
he he dobre:
"Firma nastawiona jest na maksymalne zadowolenie klienta, a na wszystkie oferowane produkty udzielana jest 180 dniowa gwarancja" Łaski nie robią. |
847 PLN za dwa kufry boczne (kompletne z mocowaniami) to doskonała cena. Gwarancja wynika z przepisów, więc ich zapis można olać.
|
randal z naszego forum robi kufry
|
Cytat:
Reszta jest milczeniem. Zdrowia :hello: |
Bardzo jestem ciekawy wykonania tych kufrów. W tym roku trzeba się doposażyć a słynny macher Pancernik zawiesił działalność:/
|
Cytat:
Nie jest to jakiś super materiał. Bardzo dobrze że jest napisane wogóle jaki to jest i jest to duży plus dla wytwórcy. Patrząc na różne stopy aluminium to jest to średnia półka. Ale do kufrówto to w zupełności wystarczajacy a powiem że nawet za dobry:) |
Cytat:
Tylko bywa że z czasem z lekka kolor traci ;) Zdrowia :hello: |
Cytat:
|
Koledzy gwarancja to zawsze była jest i będzie tylko dobra wola sprzedawcy, jest odrębną umową zawieraną pomiędzy sprzedającym a kupującym, nie mylić z rękojmią wynikająca z przepisów KC i ustawy o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej :oldman:
|
Jak to wygląda jak na zdjęciach to BRAĆ i jeszcze raz BRAĆ a potem testować bo cena jest.... bardzo.... dostępna
|
Poproś o zdjęcia kufrów - środek zobaczysz jak wyglądają spawy i bliższe zdjęcia z zewnątrz bo z doświadczenia wiem że zdjęcia a rzeczywistość to różne sprawy a jak przyjdą do domu to się okazać może ze nie zwrócisz
|
Cytat:
|
Maher czemu dopierdalasz biednemu Futrzakowi?;)
|
Chcę tylko powiedzieć że zdjęcia nie zawsze odzwierciedlają produkt finalny który przynosi kurier.
|
Cena jest bardzo przystępna nawet zachęcająca. Może mieszka ktoś blisko i może obejrzeć osobiście?
|
a może jak byśmy zrobili jakieś zamówienie zbiorowe to cena będzie jeszcze atrakcyjniejsza... zrobię może małe rozeznanie, to będzie wiadomo na czym stoimy i ewentualnie bedzie można negocjowac.
jest ktos przyajmniej wstępnie zainteresowany takimi kuframi??? |
Ja jestem zainteresowany a jak cena byla by jeszcze lepsza to nawet bardzo zainteresowany.Wiec trzeba zamówienie zbiorcze wykonac.
|
Cytat:
|
:lol8:,Eeech......
|
No ja jak zobaczyłem to zamówiłem radośnie od razu i tyla ;>
Czarne duże z podstawkami.. |
A ja tam czekam cierpliwie na te z Chin, co to miały być za grosze. O te: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=6295
|
Cytat:
coś czuję, że się niedoczekasz... ;-) |
Jak będzie dobra cena to mogłbym być zainteresowany kompletem.
Bonjur nie rozumię Twojej ironii. Kupujesz 10-20-30 sztuk to możesz liczyć na rabat prawda? Ty może nie byłbyś zainteresowany sprzedażą większej ilości z rabatem ale inny producent może być. Prawa rynku są takie a nie inne... |
Cytat:
ja to moze i bym kupil pancerniki gdyby nie to ze kiedys przez ponad 2 miesiace czekalem na zamowiony stelaz i mimo zapewnien go nie dostalem i uslyszalem: ,,nie musi kupowac pan u mnie'' dlatego zeby nie wiem co to pancernikow nie kupie... w koncu mamy wolny rynek... ;-) jutro zadzwonie do tego goscia od tych tanich kufrow i wypytam o mozliwosc negocjacji i zobaczymy co on powie. ;-) |
Cytat:
http://www.bmwmotoklub.pl/forum/viewtopic.php?t=6604 ale jak czytałem ostatnio to im się trochę pozmieniały plany co do zamówień zbiorczych. |
Pytajcie to nic nie kosztuje a jeśli jakość będzie zadowalająca wezmę i ja.
|
Ja nie wiem czy takie tanie kufry będą pasowały do image'u Twojego bajka;).
|
dzwonilem w sprawie kufrow. i generalnie z ceny nie zejda ale wynegocjowalem ze jesli zamowimy minimum 5 kompletow to za ta sama cene dostaniemy jeszcze te uchwyty pod butelki.
kto jest zainteresowany niech sie decyduje bo umowilem sie ze do piatku bede skaladal zamowienie. wiec kto zainteresowany to wpisywac sie na liste (i podawajcie od razu rozmiary kufrow ktore chcecie zamowic): 1.Wójcik 1x duzy, 1x sredni 2. |
Mam pytanie z innej beczki, czy czynnikiem decydujacym o kupnie tych konkretnych kuferkow jest wylacznie cena, a moze ksztalt, funkcjonalnosc, wytrzymalosc itepe?
|
Cytat:
|
i co w koncu nikt nie jest zainteresowany tymi kuframi??? do jutra trzeba zlozyc zamowienie...
|
No i gdzie te 20 szt ? :D
|
Dla mnie dwa duże poproszę.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jako ze nic nie wyszlo z zamowienia zbiorczego to kazdy zamawia sam. i proponuje to zrobic dzisiaj bo po weekendzie majowym bedzie cena 1100zl.
|
No właśnie zamówiłem duże ciorne -ryzyk fizyk zobaczymy. :o
|
Czy ktoś kupił w końcu te kuferki jeśli tak to może skrobnie jakąś opinie.
Jak wyglądają w realu, czy są solidnie wykonane i inne spostrzeżenia.:bow: |
Cytat:
Ja zamówiłem, a odbiór mam na koniec maja. Ale po przemyśleniach i sugestiach Jojny że w czarnych się wszystko gotuje, zmieniłem zamówienie wkońcu na naturalne laluminium. Oczywiście po odbiorze postaram się o obiektywną ocene. |
Ja po przetestowaniu w ostatni weekend /IZI Meeting/ swoich alu kufrów made in Randal stwierdzam, że przy jeżdzie :at: solo to rozpusta :D
dlatego z przyjemnością je upłynnię |
Cytat:
|
Ma ktoś już ten centralny?
Jak wygląda mocowanie, trzeba wiercić otwory pod oryginalny bagażnik czy jest dostępny jakiś stelaż? |
i co z tymi kuframi, jak się sprawują?
Zapodajcie jak to na Afri wygląda. |
No i jak jest z mocowaniem do bagażnika ?
|
No przyjszły mi, dzięki uprzejmości Jorga nota bene.. Spawana większość krawędzi, malowane na czarno, wyglądają przy tym bardzo ładnie.. Jedyna wada to tylne dodatkowe podstawki na kanister/coś, które są zdecydowanie za wąskie (kufer jest 8-kątny, i są szerokości tylnej ścianki po prostu) i może mają za niskie ścianki boczne jeszcze, ale nie mam z tym doświadczenia, to tylko tak na oko. Test praktyczny we Wrześniu ;)
|
Może kiedy uda Ci się wpaść z nimi na Mińską, to chętnie oblukam i pomacam.
|
|
testowałem kufry z pierwszego posta przez ostatnie 2 tygodnie na Ukrainie i Rumunii w każdych możliwych warunkach na dystansie około 4800km. Chyba tylko śniegu zabrakło :-) Bardzo dobre wykonanie, super uszczelki i mocowanie do stelaża. Widać, że przemyślana konstrukcja. Zdecydowanie bardziej sztywne niż "standard" ze względu na blachę*2mm. Jedyne co może przeszkadzać to dosyć wąski otwór po ich otwarciu (boczne krewędzie do których przylega uszczelka z górnego wieka są dosyć*szerokie). Zdecydowanie polecam produkt pomimo faktu, że promocji już*nie ma.
|
Czy kufry pasują do stelaża motostel.pl ?
Które kufry wybrać? http://www.moto-adv.eu/produkty/kufry-wyprawowe.html http://www.alkar-moto.pl/oferta/item...numer-dwa.html |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:11. |