![]() |
ni to zlot , ni to zamek, znaczy biba będzie!
7 Załącznik(ów)
Przeklejam z lokalesowego wątku co by się zainteresowani dowiedzieli :) doklejam także listę zapisów :)
ZAPRASZAMY :) Cześć ZAKTUALIZOWAŁEM WIEŚCI :) Jako że wywołałem sam pewnego razu dyskusję nad kolejnym zlotem w typologi Kłodzkiej - znaczy bez napinki , bez wygód, za to z jajem i radochą tszodowania - znaczy po czarnuchowemu - niniejszym ogłaszam iż: Termin 1-2-3 lipiec Lokalizacja Już poznana :) Objechalim my rózne miejscówki i zamkowe nisze i lochy zostały odrzucone bądź to przez nas bądź to przez właścicieli :( Ale miejsce jest !!! N 50.28861 E 016.81192 tutaj mapka dojazdu: Załącznik 21733 Dojazd pokazany na mapce z Kłodzka - ale wy możecie dojechać z każdej ze stron :) Tutaj parę foto lokalizacji - zdjęcia z telefonów więc jakością nie porażają. Miejscówka ma to do siebie, że na nasze spotkanie jest fantastyczna, i do tego co najważniejsze w pięknej okolicy - doskonała baza na latanie szuterkami po kotlinie - a dwa kilometry od tego miejsca na szczycie - piękne widoki i panoramy :) Biwakować będziemy na terenie opuszczonego kamieniołomu, poniżej około 50 m jest strumyk, z którego w razie potrzeby można skorzystać. Kamieniołom znajduje się w opuszczonej wsi - tzn dojazd jest od miejscowości Konradów gdzie mieszkają jeszcze ludzie, ale zaraz za nią są ruiny paru domów gdzie kiedyś była wieś :) Załącznik 21734 Załącznik 21735 Załącznik 21736 Załącznik 21737 Załącznik 21738 Załącznik 21739 Zmienia się także lista rzeczy, które należy wziąć ze sobą :) - Na prawdziwe czarnuchowskie spotkanie ! :) lista uzupełniona poniżej Co będzie: trzoda, dzida i najebka (wprawdzie nie wszyscy...) świniak na ognichu komary jak popada błoto Co wziąć jakieś mizerne 22,5 PLN, niestety jest to tylko koszt świniaka- a ludzi mało :( nocleg: namiot - dogadajcie się żeby się pogrupować (ja mogę jedną Panią przyjac pod swój daszek :) karimatę śpiwór, lampkę lub jakąś świeczkę do świecenia jedzenie: coś do zapychania - sklepy są w miejscowościach poniżej więc coś można będzie w spożywczym kupić kto ma może wziąć maszynkę do gotowania tak co by arbatę lub kawę rano sobie zrobić - ale też wystraczą ze dwie na cały biwak , co by nie ciągać niepotrzebnie rzeczy Picie procenty i bąbelki Inne dobry nastrój kostki mile widziane Program brak, ale bez napinki pewnie off i pewnie jakiś on się też trafi mamy parę dopowiedzi lokalesów gdzie uderzyć an oglądanie i latanie więc na pewno coś ciekawego się wykluczy, kto będzie chciał tylko po asfaltach też z pewnością znajdą się miłe traski piątek wjazd, sobota tyranie po polach , niedziela zjazd CO do progrmau pojawiła się sugestia i sprawdziłem i jest mozliwość dla tych co chcą spływ pontonem przełomem bardzkim :) http://www.ski-raft.pl/przelom_bardzki.html cyt: "Przełom Bardzki to odcinek Nysy Kłodzkiej, od ujścia Ścinawki do Barda. Rzeka w tym miejscu przeciska się przez Góry Bardzkie, pięcioma meandrami, odkrywając miejscami skały, na wyskokość do kilkunastu metrów i tworzy doline o głębokości ok 150m. Nysa Kłodzka na tym odcinku ma charakter antecydentny, co oznacza że jest starsza niż góry, w ten sam sposób powstawał Wielki Kanion." Kto che może się załapać- kto nie polata sę gdzieś ... cena do zapłacenia na miejscu pod warunkiem że minimum 4 osoby się znajdą - 35 PLN czas trwania 3 godziny są 4 godziny odpływów 10, 11, 15 16 myślę że można skorzystać bo to fajne może być :) A po tym spływie powrót lekkimi ofami :D:drif: Lista do kopiowania : sem ja 1.Brunetka+Diverek 2.Bliźniak 3.kulka 4. Pałeł ? potwierdź proszę 5. Misza ? No ta 6. Hubert ? potwierdź proszę <- on też, 7. Dymekw15 8. Dominator_Przemekr-99,9% 9. RAV ( nie mylić z ravim) jako onanizator musisz mi pomóc 10. Paweł Andrej 81 <-wpisuje informacyjnie, że przyjeżdża |
Lista do kopiowania :
sem ja 1.Brunetka+Diverek 2.Bliźniak 3.kulka 4. Pałeł ? potwierdź proszę 5. Misza ? No ta 6. Hubert ? potwierdź proszę <- on też, 7. Dymekw15 8. Dominator_Przemekr-99,9% 9. RAV ( nie mylić z ravim) jako onanizator musisz mi pomóc 10. Paweł Andrej 81 <-wpisuje informacyjnie, że przyjeżdża 11. Szparag |
Ja tyż nie odpuszczę :at:
1.Brunetka+Diverek 2.Bliźniak 3.kulka 4. Pałeł ? potwierdź proszę 5. Misza ? No ta 6. Hubert ? potwierdź proszę <- on też, 7. Dymekw15 8. Dominator_Przemekr-99,9% 9. RAV ( nie mylić z ravim) jako onanizator musisz mi pomóc 10. Paweł Andrej 81 <-wpisuje informacyjnie, że przyjeżdża 11. Szparag 12. Badiss |
Świniaczek załatwiony, zrobię wyjątek i pozwolę mu zająć miejsce za mną na afrze. Chociaż podnóżków nie zamierzam przykręcać... ;)
|
1.Brunetka+Diverek
2.Bliźniak 3.kulka 4. Pałeł ? potwierdź proszę 5. Misza ? No ta 6. Hubert ? potwierdź proszę <- on też, 7. Dymekw15 8. Dominator_Przemekr-99,9% 9. RAV ( nie mylić z ravim) jako onanizator musisz mi pomóc 10. Paweł Andrej 81 <-wpisuje informacyjnie, że przyjeżdża 11. Szparag 12. Badiss 13.kefir7 |
.....to jest łamanie praw zwierząt !!!!!
|
Dobra dobra tam :)
Ma ktoś jak załatwić tak troche drewna owocowego? Przydałoby się na grzanie prosiaka :) |
Witam.
Warunkiem zapisania sie na zlot jest posiadanie AT ? Czy na innym sprzęcie też można przyjechać ? |
Cytat:
|
Cytat:
i tłumaczyc się nikomu nie musiałem. Wszyscy jadą czym chcą liczy się dobra zabawa:Thumbs_Up: Aaa no i teraz to dobra zabawa i dobry świniak z ognicha:haha2: |
simsony to cienkei bolki (sory chłoapki) ale ta ekipa co ikarusem dotarała normalnie rzeź
ps jesteś mile widziany |
Cytat:
|
1.Brunetka+Diverek
2.Bliźniak 3.kulka 4. Pałeł ? potwierdź proszę 5. Misza ? No ta 6. Hubert ? potwierdź proszę <- on też, 7. Dymekw15 8. Dominator_Przemekr-99,9% 9. RAV ( nie mylić z ravim) jako onanizator musisz mi pomóc 10. Paweł Andrej 81 <-wpisuje informacyjnie, że przyjeżdża 11. Szparag 12. Badiss 13.kefir7 14. i ja!!!! - Stachu __________ |
1.Brunetka+Diverek
2.Bliźniak 3.kulka 4. Pałeł ? potwierdź proszę 5. Misza ? No ta 6. Hubert ? potwierdź proszę <- on też, 7. Dymekw15 8. Dominator_Przemekr-99,9% 9. RAV ( nie mylić z ravim) jako onanizator musisz mi pomóc 10. Paweł Andrej 81 <-wpisuje informacyjnie, że przyjeżdża 11. Szparag 12. Badiss 13.kefir7 14. i ja!!!! - Stachu 15. Paviu |
Cytat:
|
Jak będziecie grzeczni to i ciacho dowiozę :D
|
ciacho powiadasz:)
|
1.Brunetka+Diverek
2.Bliźniak 3.kulka 4. Pałeł ? potwierdź proszę 5. Misza ? No ta 6. Hubert ? potwierdź proszę <- on też, 7. Dymekw15 8. Dominator_Przemekr-99,9% 9. RAV ( nie mylić z ravim) jako onanizator musisz mi pomóc 10. Paweł Andrej 81 <-wpisuje informacyjnie, że przyjeżdża 11. Szparag 12. Badiss 13.kefir7 14. i ja!!!! - Stachu 15. Paviu 16. tropicielka |
Mam do zaproponowania fajne miejsce choc troche daleko dla tych z wroclawia i okolic. A mianowicie Zamek Kliczków http://www.kliczkow.com.pl/
|
1.Brunetka+Diverek
2.Bliźniak 3.kulka 4. Pałeł ? potwierdź proszę 5. Misza ? No ta 6. Hubert ? potwierdź proszę <- on też, 7. Dymekw15 8. Dominator_Przemekr-99,9% 9. RAV ( nie mylić z ravim) jako onanizator musisz mi pomóc 10. Paweł Andrej 81 <-wpisuje informacyjnie, że przyjeżdża 11. Szparag 12. Badiss 13.kefir7 14. i ja!!!! - Stachu 15. Paviu 16. tropicielka 17. Tomek z Bielska <- dzwonił, że wpada kliczków chyba nie podchodzi z racji "budżetowego" charakteru impry :) |
Byliśmy dzisiaj w kotlinie, zjechaliśmy jej całą masę i po wielu odwiedzonych miejscach trafiliśmy na IDEAŁ! :).
Na razie mogę powiedzieć, że jest to w okolicach "trzech drzewek", jak komuś to coś mówi :) Później wkleję zdjęcia, jak tylko dowiem się jak je zgrać z telefonu. |
1.Brunetka+Diverek
2.Bliźniak 3.kulka 4. Pałeł ? potwierdź proszę 5. Misza ? No ta 6. Hubert ? potwierdź proszę <- on też, 7. Dymekw15 8. Dominator_Przemekr-99,9% 9. RAV ( nie mylić z ravim) jako onanizator musisz mi pomóc 10. Paweł Andrej 81 <-wpisuje informacyjnie, że przyjeżdża 11. Szparag 12. Badiss 13.kefir7 14. i ja!!!! - Stachu 15. Paviu 16. tropicielka 17. Tomek z Bielska <- dzwonił, że wpada 18. tomkow - na 90% Cytat:
|
w pierwszym poście dodałem namiary na lokalizację i uzupełniłem listę potrzebnych rzeczy :)
sem ja - namiot 1 miejsce wolne w komforcie - dwa mniej komfortowa, biorę siekierkę do wycinania lasu , 1.Brunetka+Diverek 2.Bliźniak 3.kulka 4. Pałeł ? potwierdź proszę 5. Misza ? No ta 6. Hubert ? potwierdź proszę <- on też, 7. Dymekw15 8. Dominator_Przemekr-99,9% 9. RAV ( nie mylić z ravim) jako onanizator musisz mi pomóc 10. Paweł Andrej 81 <-wpisuje informacyjnie, że przyjeżdża 11. Szparag 12. Badiss 13.kefir7 14. i ja!!!! - Stachu 15. Paviu 16. tropicielka 17. Tomek z Bielska <- dzwonił, że wpada 18. tomkow - na 90% |
Hehe - no to hardkor - trzeba się będzie znieczulić. Oby tylko nie przylało.
|
Oj tam oj tam, przynajmniej jak popada to nie będzie się kurzyć :)
|
1.Brunetka+Diverek
2.Bliźniak 3.kulka 4. Pałeł ? potwierdź proszę 5. Misza ? No ta 6. Hubert ? potwierdź proszę <- on też, 7. Dymekw15 8. Dominator_Przemekr-99,9% 9. RAV ( nie mylić z ravim) jako onanizator musisz mi pomóc 10. Paweł Andrej 81 <-wpisuje informacyjnie, że przyjeżdża 11. Szparag 12. Badiss 13.kefir7 14. i ja!!!! - Stachu 15. Paviu 16. tropicielka 17. Tomek z Bielska <- dzwonił, że wpada 18. tomkow - na 90%[/quote] 19. MaRP - jak znajdę namiot :) ; a jak się wyp... i coś sobie zrobię, albo afri, to organizator też będzie miał wp... |
1.Brunetka+Diverek
2.Bliźniak 3.kulka 4. Pałeł ? potwierdź proszę 5. Misza ? No ta 6. Hubert ? potwierdź proszę <- on też, 7. Dymekw15 8. Dominator_Przemekr-99,9% 9. RAV ( nie mylić z ravim) jako onanizator musisz mi pomóc 10. Paweł Andrej 81 <-wpisuje informacyjnie, że przyjeżdża 11. Szparag 12. Badiss 13.kefir7 14. i ja!!!! - Stachu 15. Paviu 16. tropicielka 17. Tomek z Bielska <- dzwonił, że wpada 18. tomkow - na 90%[/quote] 19. MaRP - jak znajdę namiot :) ; a jak się wyp... i coś sobie zrobię, albo afri, to organizator też będzie miał wp... 20. Sławek - jak bedą lać organizatora to muszę być , a jak porysyje moto to wszyscy mają wp :) |
Dusza towarzystwa zawita :D
Sławcio co tym razem będziesz śpiewać :kumbaya: |
Jak sławek śpiewa to ja wezme gitarre
|
Cytat:
|
Szparag daj znac o której jedziesz to pojedziemy razem z w-ch ai market blisko:)
|
dopisałem dla chcących cóś ...
znaczy niby program na niby zlocie :) |
Puntek , to gdzie to w koncu bedzie ? w kamieniolomie? to ja spie w jaskini na scianie :)
|
Jak jaskiniowcy :D
|
bo tam odstrzxelili jaskinie w czasach kiedy jeszcze kamieniolom dzialal ;)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Jaskinia_Za%C5%82om |
1.Brunetka+Diverek
2.Bliźniak 3.kulka 4. Pałeł ? potwierdź proszę 5. Misza ? No ta 6. Hubert ? potwierdź proszę <- on też, 7. Dymekw15 8. Dominator_Przemekr-99,9% 9. RAV ( nie mylić z ravim) jako onanizator musisz mi pomóc 10. Paweł Andrej 81 <-wpisuje informacyjnie, że przyjeżdża 11. Szparag 12. Badiss 13.kefir7 14. i ja!!!! - Stachu 15. Paviu 16. tropicielka 17. Tomek z Bielska <- dzwonił, że wpada 18. tomkow - na 90%[/quote] 19. MaRP - jak znajdę namiot ; a jak się wyp... i coś sobie zrobię, albo afri, to organizator też będzie miał wp... 20. Sławek - jak bedą lać organizatora to muszę być , a jak porysyje moto to wszyscy mają wp 21. Fabrizio13 (jak nikt w prace nie zmienia mi grafik) |
1.Brunetka+Diverek
2.Bliźniak 3.kulka 4. Pałeł ? potwierdź proszę 5. Misza ? No ta 6. Hubert ? potwierdź proszę <- on też, 7. Dymekw15 8. Dominator_Przemekr-99,9% 9. RAV ( nie mylić z ravim) jako onanizator musisz mi pomóc 10. Paweł Andrej 81 < no jak że by mnie mogło braknąć ??? :-) 11. Szparag 12. Badiss 13.kefir7 14. i ja!!!! - Stachu 15. Paviu 16. tropicielka 17. Tomek z Bielska <- dzwonił, że wpada 18. tomkow - na 90%[/quote] 19. MaRP - jak znajdę namiot ; a jak się wyp... i coś sobie zrobię, albo afri, to organizator też będzie miał wp... 20. Sławek - jak bedą lać organizatora to muszę być , a jak porysyje moto to wszyscy mają wp 21. Fabrizio13 (jak nikt w prace nie zmienia mi grafik) i ja tam też ... |
znam badzo podobne miejsce bardzo blisko nas puntek ;)nawet sztolnia jest na podoredziu :D
|
no nie no Jacek ja ylek kapusty nie upichce to trzeba by taczke albo 2. ostatnio na 5 osob byl garl i znikl...
|
qwa tae prosie to musi jakies wypasione byc :D
na tyle osob :d |
Ja przylecę moim nowym potworem, pogromcą wszystkich psów, kaczek i kur, jedynym słusznym i wiernym przyjacielem wsiowego listonosza. Yamahą XT 350. Fajna jest :):).
|
no nie inaczej
|
mialem cagive350 -fajne sa te pierdzipedy :d
|
1.Brunetka+Diverek
2.Bliźniak 3.kulka 4. Pałeł ? potwierdź proszę 5. Misza ? No ta 6. Hubert ? potwierdź proszę <- on też, 7. Dymekw15 8. Dominator_Przemekr-99,9% 9. RAV ( nie mylić z ravim) jako onanizator musisz mi pomóc 10. Paweł Andrej 81 < no jak że by mnie mogło braknąć ? :-) 11. Szparag 12. Badiss 13.kefir7 14. i ja!!!! - Stachu 15. Paviu 16. tropicielka 17. Tomek z Bielska <- dzwonił, że wpada 18. tomkow - na 90%[/quote] 19. MaRP - jak znajdę namiot ; a jak się wyp... i coś sobie zrobię, albo afri, to organizator też będzie miał wp... 20. Sławek - jak bedą lać organizatora to muszę być , a jak porysyje moto to wszyscy mają wp 21. Fabrizio13 (jak nikt w prace nie zmienia mi grafik) 22. Cynciu - jeżeli przyjmie mnie tak szacowne grono. |
Zacząłem czytać książkę o przedwojennej wyprawie do Szanghaju, która miejscami do złudzenia przypomina mi dolnośląskiego offa.
Pozwolę sobie na cytat: "Stach rusza pełnym gazem, ale koła żłobią ślady coraz głębsze. Biegnę, wołam: - Stój! Wracaj! Stój! Nie słyszy. Stało się, rozpędzony motor grzęźnie po osie w śliskiej glinie. Nie dopadnę, już za późno. Stach pcha co sił, motor dławi się na pierwszym biegu, krztusi i milknie, chyli się na bok niczym tonący okręt i pogrąża coraz głębiej, już tylko głowice cylindrów wystają z mazi. W miejscu gdzie przed chwilą błoto jedynie oblepiało nam buty grzęźniemy po kolana. Klęcząc, pokaleczonymi do krwi rękoma i łopatą [...] odgarniamy glinę. Odpoczywamy, leżąc w błocie, po czym [...] podejmujemy jeszcze jedną próbę wyrwania się na pełnym gazie [...]. Zrzucamy resztki bagażu wprost w błoto. Gaz i pchamy! Drgnął i zachybotał się w głębokim dole. Prędzej! Nie ma chwili do stracenia, wpycham pod koła suche krzewy [...]. Pcham z tyłu, motor pluje spalinami, chlapie lepką mazią w oczy, nogi ślizgają się, uciekają, padam. Całą siłą i własnym ciężarem rzucona naprzód pełznę na kolanach [...]. Jeszcze raz drgnął, jeszcze raz napieramy. Wyskoczył! Stach pędzi uwieszony kierownicy, przeskakuje zdradzieckie bagno, biegnę za nim półprzytomna, gubiąc łzy radości po drodze..." Pozdrawiam czarnuchy, niech wam wódki, paszy, świni z ogniska, potu i łez na tej imprezie co mnie kurwa omija nie zabraknie! |
Cynciu wpadaj, nie wiem kto tam jest szacowny z tego grona ale może ktoś się znajdzie to Cie przyjmie :)
PS. będzie parę plandek i 100m liny to się zrobi jakieś zadaszenie w razie W... :) |
hmm tak łatwo sie mnie nie pozbedziecie wszak trza cos spalic!!!!
|
czekam na kostki - czy zdążą ??? Jak nie to biorę łańcuchy.
|
Calgon tym razem Ciebie rozbiorę , i nie będzie wymówki że się wstydzisz ,przygotuj się :haha2:
|
No i DUPA Wielka :mad: piątek muszę pracować do wieczora :mur::mur: a start w soboty rano nie wchodzi w gry za dużo km do pokonania :mad::mad:
Sorry chłopaki nadrobimy innem razem miłe zabawę :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31. |