![]() |
Mocowanie plastików do zbiornika - gdzie dostanę?
1 Załącznik(ów)
Zgubiłem i szukam gdzie mogę nabyć takie śrubki z podkładkami? x3
|
Temat się przewijał kilka lat temu (?).
Poszukaj na forum, wydaje mi się, że wyszło na to, że w meblowych sklepach są bardzo podobne elementy. Zawsze pozostaje Pan Hąda, jeśli chcesz identyczne. |
^Tez tego szukam, troche watpie, zeby w hądzie mieli takie od reki. jak dobrze pojdzie to pewno na grudzien sprofadzom..
|
tylko hąda - takie jak od 4
cena coś koło 30 PLN minus zniżka jaką mogę przedłożyć :) sam się wybieram bo potrzebuję :) ja mam na trzeci dzień :) |
Keiti robi coś takiego, ale są tylko 14mm i 17mm - pakowane po dziesięć sztuk, do wyboru czarne i srebrne.
Nie pamiętam, jakie są potrzebne w Afryce. Jeśli ktoś ma na nie chęć to wiem skąd brać i mogę się złożyć na komplecik. http://powerlink.powerbike.pl/images.../036179/hg.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
|
ja tez w to wchodze. potrzebuje 1 szt, ale chetnie wezme wiecej. W sobote jestem w warszawu
|
A może kto widział śrubki z takim właśnie kawałkiem druta tyle ze z gwintem ,tak by można było w RD07a, bez użycia narzędzi czyścić filtr powietrza.
Natomiast takie jak na foto powyżej to Hein-Gericke, ale niestety nie pasują, bonie dość że za krótkie to nie za bardzo się dało by zamocować tą część nazwijmy to z gwintem |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:53. |