![]() |
Chciałbym poznać...
Witam Wszystkich
Mieszkam w niedużym mieście--Ostrowi Mazowieckiej--leżącym równo(100km) po środku trasy Warszawa-Białystok. W mojej miejscowości z tego co mi wiadomo nikt nie ma Africi.Mało tego..nikt nie jeździ w stylu enduro..czyli w moim wyobrażeniu -"po wszystkim". Chciałbym poznać ludzi z Africami (oczywiście nie wykluczam innych motocykli:)),nie tylko w celu porównania i posłuchania sprzętu ale również jakichś wspólnych wypadów. Może jest ktoś z niezbyt dalekiej okolicy,z kim można byłoby pojeździć częściej niż raz w tygodniu. Byłoby fajnie gdyby ktoś się odezwał.Wiadomo--100km to też nie jest jakaś straszna odległość. Dodam jeszcze,że wcześniej miałem różne motocykle ale jak wsiadłem na Africę,to odżyłem.Po prostu"oddycham pełną gębą":at: |
sprawdź na afrimapie, czy jakiegoś czarnucha tam nie ma?
|
hej
dawaj znac czasami do grupy ze stolycy - raz na jakis czas bedzie z kim polatac, okolice masz fajne !! pozdrawiam |
Możemy się ustawić ,ale dopiero we wrześniu,jak ci pasuje to z ochotą się wybiorę w twoją stronę.
:at:Możemy się ustawić ,ale dopiero we wrześniu,jak ci pasuje to z ochotą się wybiorę w twoją stronę.
|
ja zapraszam nad bug
:) |
We wrześniu ,oczywiście.
Stolica też blisko. Dzięki z a odzew. Już się lepiej poczułem:) |
Bywam w okolicach u mamusi (wioska Biel), także kiedyś się spotkamy.
Tym bardziej że potrzebuje się przymierzyć do AT, sam na NTV jeżdze. Pzdr |
:) Biel jest 5 km od Ostrowi.
Nie ma sprawy.Możemy zrobić przymiarkę. Na Afrimapie zauważyłem 2 forumowiczów w okolicy Ostrołęki. W Warszawie jest sporo. Bardzo dobrze. |
Hej,
czasami bywam w okolicach Broku. Jak cos, to dam znac na priv Pozdrawiam, :lc8: |
OK:) Bardzo fajnie:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:51. |