![]() |
uszczelki silnika
uszczelki silnika skąd gdzie po ile i czy są dobre??
|
Larrson rożne ceny zależy co kupujesz czy komplet czy pojedynczo - może być u mnie z rabatem :)
|
potrzebny najlepiej komplet i to dobry bo słyszałem ze koleś założył z allegro uszczelkę pod głowice i się zatarł wałek. jaki koszt kompletu??
|
Aktualnie w Larssonie nie ma kompletu TP End tylko pojedyncze uszczelki koszt około 485 500 PLN w zalezności co trzeba kupić w Hadzie - oststnio kupowałem pod cylinder w Hądzie :(
no i np uszczelniacze w Hądzie 36 szt a larssonie 9 :) się Pan musisz zdecydować |
Mam pytanie.
Czy uszczelki pokryw silnika założone fabrycznie(nie ruszane) są widoczne i koloru zielonego?Czy świadczy to o tym,że było otwierane.Kolega miał Hondę Magnę z 99r.,kupił kilka lat temu i też miała zielone uszczelki pod pokrywami. Miałem wcześniej Suzuki VL 800 i nie było widać tam uszczelek na obrzeżu pokryw.Nie wiem,może inaczej tam jest. Jestem ciekawy jak z tym jest. Może to głupie pytanie ale prosiłbym o jakieś informacje. |
Zielone wystające są seryjne raczej
|
Ja mam nie seryjne, są zielone i wystają więc chyba nie nie ma reguły....
|
dzięki za odpowiedź
Ja sam nie wiem.Trzeba byłoby mieć 100% pewności,że dekle nie były otwierane. |
ja tam u siebie nie widze zadnych wystajacych uszczelek wiec niewiem jakiego sa koloru
|
Więc fabrycznie uszczelki nie wystają?...
Wydaje mi się,że tak jest. Wydaje mi się. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:58. |