![]() |
Osłona reflektorów AT RD07
15 Załącznik(ów)
Jest nowa osłona reflektorów modelu RD07.
Do wykonania osłony użyto sprawdzony w deflektorach materiał PET-G oraz chromoniklówkę na mocowania. Nie będę się rozpisywał nad poszczególnymi elementami, bo wszystko widać na zdjęciach. Na wszelki wypadek do osłon reflektorów załączę instrukcję montażu. :) Osłony zostały przetestowane pod każdym kątem: mechanicznie (mała masa i solidne mocowania dają radę w każdych warunkach) i termicznie (dzisiaj kilka godzin w pełnym słońcu +40, na zapalonych wszystkich światłach). Cena: 85 zł + 15zł wysyłka https://www.youtube.com/watch?v=wXfpDBC4OTU Wysyłka po wpłacie na konto: Euro Agencja Waldemar Dobrowolski 47-400 Racibórz, Rybnicka 15/1A ING Bank Śląski 07 1050 1328 1000 0090 7299 8009 Tytułem: Osłona reflektorów, nazwisko i dokładny adres do wysyłki Produkt objęty jest 12 miesięczną gwarancją. |
czekamy na cenę i fotki:)
|
:) mniam
|
wkleję jutro, już dzisiaj, Wczoraj obiecałeś
|
Do tablicy więc.
|
Zgłaszam się na beta testera. Produktem jako takim teoretycznie nie jestem zainteresowany, ale można by sprawdzić jak z przepuszczalnością światła w nocy itd.
|
Ja chętnie przetestuję w "ciężkim" terenie ;) i nabędę drogą kupna, w dowolnej kolejności.
...chabaziory, kamienie, gałęzie, jelenie ... |
A do 03 podejdzie?
|
to czekamy na rd07a
|
Wyglada super WD60. Tylko czy wziales pod uwage ze wygiety deflektor powoduje zalamywanie swiatla i zmienia optyke reflektora? Nie lepiej byloby z prostym deflektorem?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:33. |