![]() |
Stukanie
Hej,
Zerknijcie pls na ten filmik: http://vimeo.com/28024752 Zamierzam się na ten motocykl, natomiast czy mi się zdaje czy coś stuka i puka w tym silniku? I obroty tak delikatnie falują troszkę jakby. |
ładna, czwórka panie:drif:
Coś tam stuka, może sprzęgło może zawory, detale innymi słowy. Cza by na żywca potwierdzić co dokładnie. A obroty to w każdej falują, mniej lub bardziej:D |
Tylko czemu różoooowaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?????? Skąd oni takie malowanie brali.... Się przemaluje i tyle :)
|
łeno po co? klasyk i tyle, to ma jeżdzić nie wyglądać.
|
Tak, masz rację. Ma jeździć a nie wyglądać. 100% racji. Nawet 120% racji. Tyle że - różowy :)
|
Nie niszcz tych dobrze zachowanych plastików. Dokup za grosze jakieś obdartusy i je "popraw" wedle uznania. Po co niszczyć dobre, Panie, te motocykle są na ostatniej prostej do bycia youngtimerami.
Nie popełniaj czyichś błędów... ;). PS: se lepiej kasę wydaj na pozbycie się tego lewego powietrza co je słyszę na filmie. |
Ależ tak zamierzam właśnie! - oryginały pójdą do szuflady i jak kiedyś przyjdzie sprzedać to się zrobi podmianę.
Tymbardziej że malować zamierzam sam więc szkoda by było. Na wiosnę sprawię sobie za grosze jakiś mały kompresorek i pistolet i będę się wprawiał w lakiernictwie. Znaczy zamierzam - jak wreszcie pogonię intruza to wreszcie zakupiem, ale myślę że to już niebawem bo się dobra aura robi. A na AT się napaliłem jak szczerbaty na suchary więc... dopnę swego :) |
Wieczny, wytłumacz po troszku swoje "słyszenia" lewego powietrza.. O co kaman?:dizzy:
|
witam
ta królowa wygląda i tak lepiej niż moja RD04 :D ja mam kolorki oryginalne, niebiesko-zielono-różowe !! i też się zastanawiam nad malowaniem, ale trochę mi szkoda tego oryginalnego stanu. Mam kilka rysek, wszystko całe, nic nie jest poklejone, naprawiane .... z jednej strony straszna kupa, z drugiej stan z lat '90, oryginał co zrobić ??? sam nie wiem .. ciężkie przemyślenia mnie czekają na zimę |
Jak to co - kupujesz zajechane plastiki, malujesz i podmieniasz. Nie wiem co z bakiem bo w moim zamyśle jest... hmm... czarny mat i logo imperium ze star łorsów :D.
Znaczy znowu - jak wreszcie kuuuupię.. Ale tu miało być o stukaniu tej konkretnej sztuki a nie o sztuce malowania. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:48. |