![]() |
Zna ktos dobrego chirurga? Najlepiej malopolska-swietokrzyskie-mazowiecke ale nie tylko..
Kobiecie zlamal sie obojczyk po przejechaniu krowy, ma zlamanie z przemieszczeniem, zalozyli jej jakas kamizelke i na drugi dzien juz jej wyskoczylo, szukam kogos o kim wiadomo, ze zrobi to dobrze..
Jej nr +48 888.263.411, Agnieszka, mnie nie ma w PL |
Polecam w Warszawie http://www.carolina.pl/aktualnosci robili mi tam nogę (achillesa), jedna z lepszych klinik w Polsce ( nowoczesne , sportowe sposoby leczenia), ale dosyć droga. Ale na zdrowiu się nie oszczędza, powrotu do zdrowia.
|
Miękkie sposoby usztywnień nie zawsze się sprawdzają, znam przypadki które się kiepsko i krzywo zrastały z tego powodu.
Jednakże stałe usztywnienie gipsowe jest uciążliwe ale pewniejsze. Od sposobu usztywnienia sporo zależy , nawet jak dobrze wstępnie poskładane. |
Stocer Konstancin. Trzymam kciuki, będzie git.
|
Dr Rafał Mikusek z Enel Medu (ale operacja na NFZ). Jest naprawdę bardzo dobry :Thumbs_Up:
|
Dzieki wielkie za kontakty, wpakowali ja w jakas ciasniejsza kamizelke 'z pajaczkiem' poki co, wiec moze bedzie dobrze bez operki..
|
Łukasz Antolak. Ortopeda Traumatolog.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:12. |