![]() |
Weekendowy październikowo-zimowy wypad w Bieszczady...
14 Załącznik(ów)
Jak to się mówi: Dla chcącego nic trudnego!
To nic, że pada, zimno a w Bieszczadach leży śnieg. Ruda i Gantel na forum się zgadali i w bieszczadzkie bezdroża pojechali... :-) Było i błotko, i wspólna z moto impreza, była też nauka pływania... A co najważniejsze - było pięknie i zabawnie... Szutramu wzdłuż Sanu... Załącznik 24758 Śnieg trochę nas zaskoczył... Załącznik 24759 Kolorowe Bieszczady... Załącznik 24760 Błooootkooo.... Załącznik 24761 Załącznik 24762 Załącznik 24763 Załącznik 24764 Bieszczadzkie autostrady... Załącznik 24765 Załącznik 24766 Wspólna w knajpie imprezka... Załącznik 24767 Załącznik 24768 Nauka pływania... Załącznik 24769 Załącznik 24770 Załącznik 24771 Powrót w nocy, we mgle, bocznymi drogami... bezcenny... bo za zupę czosnkową zapłacisz kartą MasterCard... :-) Przygodo trwaj! |
Świetne :) Macie jakiegoś tracka z gps'a? W którym miejscu jest ten fragment "autostrady"?
|
Cytat:
Jeśli znasz trochę Bieszczady to kierując się od Cisnej w stronę Wetliny nalezy skręcić w prawo w szutrówkę jakieś 30m przed stacją benzynową w Cisnej... wtedy każda droga Cię tam zaprowadzi... |
Piękne widoki, fajna przejażdzka..ale jedno zdjecie mnie zastanawia....nieśmiało zapytam...Ruda Ty sypiasz z Dominatorem:D
|
Cytat:
Hmmm jakby to powiedziec...? :) Narazie bywa, że sypiamy w jednym pomieszczeniu... ale to chyba tylko kwestia czasu kiedy zaczniemy sypiac razem :D |
Pytam bo wiesz...ja też mam Dominatora...mam nadzieję, że podzielisz się wrażeniami ...:D:D:D
|
Cytat:
To Ty ze swoim jeszcze nie spałaś???? hehehe :D PS Oczywiście, że wiem że masz Dominatora :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:54. |