![]() |
Kto jezdzi na zawieszeniach z LC4 ?
Hey.
Panowie kto z Was uzytkuje zawieszenia z LC4 przednie i tylnie, prosze o opinie na temat jak sie to sprawdza i co trzeba przerobic i czy ogolnie warto wchodzic w ten interes. Wiem,ze tylne w miare latwo jest dostosowac do wagi AT:dizzy: ale co z przednim i jak sprawdzaja sie hamulce? Dziekuje |
Czyli nikt.
|
Z tylu mam Lc4 sm ze sprezyna ohlinsa 95 .Działa super...zalożyłem na oryginalnych kościach ..poszło moto do góry, ale mi to pasuje...Trzeba zmienić pompę hamulcową , bo dynks od węzyka przeszkadza....
|
Na przykład na pompe od XX-a :at: :)
|
Dzieki,
Wlasnie o wskazowki chodzi co by wiedziec jak sie do tego dobrac, wiecie o innych ktorzy zaadaptowali inne zawieszenia? Wiem, ze sa rozne watki powiazane z tematem ale staram sie dojsc jakie opcje istnieja w kwesti zawieszen wlasnie. |
Ja mam cały przód od LC 4. Napiszę kilka przemyśleń na ten temat, ale dopiero we wtorek, dzień wolny od pracy mi wtedy wypada;).
|
Lc4
Cytat:
Na pewno wszelkie ifnormacje na ten temat przydadza sie wiecej niz jednemu.:at: |
proponuje zajrzeć tu: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=7480
warto cały wątek przeczytać czy warto w to wchodzić? - mam na zbyciu oryginalne zawieszenie (przód i tył) do AT :) |
Ja narazie trzymam seryjny zawias w garazu :)
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:23. |