![]() |
www.miałemtłumikodRedzia.pl
www.miałemtłumikodRedzia.com.pl
Dostosowany do standardów europejskich. (normy EEC 97/24 i EEC 89/235). Głośność 80-82 dbA po wyjeciu dB killera 95 Db :D |
bez dB killera brzmi fajnie :)
|
:drif: no daje nieźle. krótka przejażdżka z centrum do Obi na Radzymińska i z powrotem skończyła sie bólem głowy pasażerki. przy 90kmh szukałem już szóstki ale nie załacza sie na przelotówce :p
|
zabrakło zapewne dopisku rejli i by się załączyła :P
|
Ja właśnie dziś założyłem Leo Vince :D Db killera oczywiście wyjąłem przed montażem he he Dźwięk jest zajebisty, mocno basowy ale nie wkurwiający. Przy jeździe ze stałymi obrotami praktycznie nie słyszę tłumika, dopiero odkręcenie manety wywołuje banana na gębie :D
|
jesli mi matka pieniezna da w miare szybko zakupic ta wybranke o jakiej mysle to tam tez leon wsadzony jest :D
juz mam banana na sama mysl o tym :D |
Leo vince wydech
Ja mam Leo u siebie i musze powiedziec ze jest mega zajebisty. Nie za glosny ale z pazurem... idealny:) A jak sie odkreci minetke to na przystankach widac poruszenie:D
|
Siemka
Cytat:
|
A dzięki, dzięki Tytusie :)
Wczoraj w 2oo integrowałem się z kolegami Tenerowcami bo Afrykańcy dali ciała i pojawił się tylko Dandy służbowozem :) |
Siemka
Cytat:
U nas tez koleszka na nowym wydechu przyjechal i od wczoraj wertuje allegro, ebaye i inne takie :):):) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:42. |