![]() |
Kto pożyczy 2 ?
Tak naprawdę do używania na RD04 o terminie 1 września do 28 września - stelaże + kufry boczne....
żadnych off, tylko asfalcik... Jak dozbieram kasę to kupię, na razie kombinuję jak się pomieścić.... dzwięczny będę :) |
polecam na allegro torby (worki?) motocykowe. Za 25 zet można mieć nieprzemakalne 50 litrów z Louis'a.
|
myślałem.... kupiłem worek na kufer centralny - ale na bok jeszcze stelaże...
|
Gdyby Ci się nie udało pożyczyć/kupić to polecam sakwy moto-detail. Plastiki oklejasz taśmą malarską PVC (ważne - nie może to być taśma papierowa bo zlezie. A bez taśmy piasek który wlezie pod sakwy zetrze Ci lakier). i przerzucasz przez siodło. Nie jest to tak wygodne jak kufry, ale da sie z tym jechać (do 180km/h wytrzymuja) i kosztuje niewiele.
pozdr newrom |
jak ci stelaż od 03 podejdzie to ci pożyczę ? + kufer centralny
|
Wysłałem właśnie zapytanko do bonjura ile to mnie będzie koszcić ... jak dostanę odpowiedź to może nie dostanę zawału od razu :) ...
Randal a nie wiesz jakie są różnice w mocowaniu między RD03 a RD04 ?, centralny mam :) |
podjedziesz to zobaczymy nie mam jak porównać
zawsze możesz sam zrobić http://www.transalpclub.pl/forum/vie...php?f=14&t=239 |
Cytat:
|
Na oko stelaże Bonjoura różnią sie trochę mocowaniami jeśli chodzi o przełożenie z 04 na 03. Kwestia umocowania ich do zadupka, pod ten bagażniczek, na 4ry śruby. Ale nie jestem pewnie na 100% bo tylko na oko porównywałem, nie zakładałem.
|
jej ... bonjur odpowiedział :( dobrze że mam wentylator w biurze ....:) jak sie da to może sam zrobię ????
zdam realację później z efektów |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:43. |