![]() |
Ukraina maj 2012
Alo,
Jest nas: Dwóch/trzech - XT660Z, Viaderko, GS800 po ok. 30lat, niepijących, nie palących :-) 7-10dni (4000km) - PL, Czarnobyl, Kijów, Krym, Odessa, PL - głównie asphalty ale chętnie również szutry. Spanie pensjonaty, zorganizowany wjazd do ZONY, obiekty wojskowe byłego ZSRR np. baza rakietowa i dawne doki łodzi podwodnych, Odessa by night itp. http://maps.google.com/maps?saddr=Rz...&via=6&t=m&z=5 Zapraszamy chętnych o podobnych zainteresowaniach :-) możliwość "odwrócenia" trasy, wszystko kwestia dogadania. |
A może najpierw powiedzieć "Witam"? Zapraszamy do powitalni w "Innych tematach". :Thumbs_Up:
Plan zwiedzania ciekawy, ale my jedziemy na lekkich w góry. ;) |
Cytat:
Miętkie fajusie:D |
Eee Gienek, ja bym z Wami pojechał:D
Ale sądzę że dojedziecie tylko do Lwowa,tam kilka dni:chleje::kumbaya::blues::zdrufko::friday:i powrót;):p Jadę wtedy z mamusią do Watykanu, będziemy Was wspierać duchowo:) pozdr. |
Cytat:
Podobną trasę ale bez bez Kijowa i Czernobyla ledwo dopięliśmy czasowo w 10 dni i musieliśmy sobie odpuścić dużą część zwiedzania. Średnie dzienne przebiegi są nie dłuższe niż 500 km ze względu na stan dróg, brak możliwości jazdy po zmroku, itp, itd. |
[QUOTE=giennios;227805]Alo,
Jest nas: Dwóch/trzech - XT660Z, Viaderko, GS800 po ok. 30lat, niepijących, nie palących :-) Nie pijący na Ukrainę...:dizzy: tylko nie mówcie o tym na granicy bo Was nie wpuszczą...:D:haha2: |
Ja lece do Czarnobyla w maju, a z nie pijącymi ;) i nie palącymi to nie wiem chce się spotykać :p
|
Te typy byly na imprezie w Remoncie:dizzy:, żałuj Rambo że Cię tam nie było, Szynszyl grał pierwsze skrzypce:D, Blob poznał osobiście jednego z nich:D
pozdr. |
Nie palą nie piją ale się całują pewnie ;):D
Czyli była Jugosławia :D |
To nie Gienek, tylko "AAA Pomoc Syn I".
Ekipa była w Remoncie, mocno poszalała :dizzy:, także nie piją .... mało. Rambo, podaj datę i ile Was jest? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:58. |