![]() |
Wiazłem sobie na nim 10l paliwa po ukraińskich drogach i szlag go trafił, razem z czarnym szpejem gdzie blokadę U można włożyć.
Czy zna ktoś jakieś rozwiązanie zastępcze, najlepiej nie plastusiowe? Pastorku, a może Ty byś cóś wydumał? Ten czarny szpej się trzyma kupy na śrubach, tylko widać, że mocno spękany, na fotce nie wyjdzie. A póki się kupy trzyma nie rozmontowuje. Bagażnik pękł pomiędzy śrubami mocującymi go od góry "do błotnika". |
U mnie tak samo pękł bagażnik w tym samym miejscu. A teraz wzmacnia go tylko płyta pod kufer.
|
2 Załącznik(ów)
Wasilczuk sobie wydziargał całkiem zgrabny metalowy
|
jak chcecie mogę zrobić kilka sztuk metalowych. problem macie wtedy z głowy na zawsze. można ładować do bólu i w terenie nie strach za niego chwycić przy podnoszeniu itd.
druga sprawa to kufer sie nie majta i nie wali pasażerowi w plecy. |
O oto majtanie też michodzi. Lejesz miód w serce moje. Daj telefon na priva obgadamy szczegóły.
|
Cytat:
|
Także jestem chętny na metalową sztukę.
Jest lista oczekujących? :umowa: |
siema.
dery - stopki się robią ale żmudnie i powolnie. ten bagażnik który mam zrobiony dla siebie robiłem pod płytę givi jaką miałem. element pod płytą jest z kątownika a uchwyty dla pasażera z rury. dla was proponuję cały bagażnik z rury z dziurkami na "grzybki" i zatrzask do kufrów givi- taki uniwersal albo pod kufer albo pod worek itp. ja mam taką płytę: http://www.moto-akcesoria.pl/product...pg&w=150&h=120 |
Dasz radę wrzucić foto?
Też mam taka płytę pod givi. Nie wiem czy cię zrozumiałem. Piszesz ,żeby zrobić bagażnik z mocowaniem kufra? I co płyta w kąt? |
I o to chodzi. Sie podstawę z alu wytnie i przykręci zamiast płyty Givi i będzie pod worek czy cóś.
Tylko Ty na zdjęciach nie masz stelaży, a ja mam. Weź to pod uwagę. Za ile i kiedy? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:22. |