![]() |
Polska - Mongolia i z powrotem lato 2012
Witajcie
23 czerwca zaplanowałem wyjazd motocyklem do Mongolii. Powrót planuję na okolice 20 sierpnia. Trasa w dużym skrócie: Ukraina przez Krym, Rosja do Kazachstanu, Kazachastan, Mongolia po Gobi, Bajkał jak się da to do okoła, no i syberią przez Moskwę, Litwę do domu. Wyprawa z cyklu od Garażu do Garażu. Jadę na Africe Twin i jak na razie jadę sam. Powoli zabieram się za planowanie szczegółów trasy. I jest to dobry czas by zgłosili się chętni do wspólnego wyjazdu. Dajcie znać PS mile widziane wskazówki, informacje i wszystko to co warto bym wziął pod uwagę planując tę trasę |
Czy termin wyjazdu 23.06 jest sztywną datą? Rozważałem wyjazd do Mongolii na początku czerwca a powrót koniec lipca.
Co to znaczy "Wyprawa z cyklu od Garażu do Garażu"? |
Cześć
Niestety ten termin wyjazdu jest sztywny. Wyprawa "od garażu do garażu" polega na tym, że w całości robię ją na motocyklowych kołach. A czy Twój plan podróży jest już sztywny? |
Bajkał do okoła jak się da -możesz to bardziej rozwinąć
|
Cytat:
|
Witaj. Zdecydowałem się jechać z Wami. Spotkalem sie z Piastem w piątek i zdecydowałem pojechać z wami do Afganistanu. W drodze powrotnej dojedziemy razem do Ałma Aty i tam odbijam na Semey by dotrzec do Omska. No a pozniej na wschód i do Mongolii. Sklaniam się ku dalszej modyfikacji trasy. Mianowicie, po opuszczeniu juz Mongolii, myślę dojechac do Wladywostoku i stamtąd wrócić do Moskwy transsyberyjska. Trasa jest dosc ambitna ale przygoda ki pachnie przednia:) gdybyś jednak mógł i chciał też swoje plany zmodyfikować, to będzie fajnie:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:23. |