![]() |
Kapela w Twierdzy czyli Panie Janku, mam grać?
Problem się rozwiązał. Twierdzowa instalacja może nie znieść obciążenia. Pozostajemy przy starej formule darcia gardeł unplugged .
(Wybaczcie nowy temat, ale mam mało odpowiedzi i nie mogę się ustosunkować (dotyczy chętnych na zlot w Kłodzku). Bracia i Siostry (widziałem, że były jakoweś). Czy zainteresowani jesteście ewentualnym koncercikiem w sobotni wieczór? Pewnie wiecie, że w wolnych chwilach gram w kapeli. No i kapelą ową moglibyśmy umilić wieczór. Co do samej muzy to będą to covery. Z doświadczenia wiem, że te najbardziej "żrą" na zlotach. O kapeli poczytacie TUTAJ Koszty. Tylko za paliwo. Trzeba pogonić busa ze szpejem. Zamkną się w 500 zł. Co o tym sądzicie? Czy w ogóle jest w narodzie taka potrzeba?) |
Mały odzew, bo ludziska nie wiedzą jak się rozłożą koszty. :confused:
Wielu deklarowało przybycie, ale ilu będzie to nikt nie wie. Na dzień dzisiejszy wg listy wychodzi ok. 10 zeta na głowę, czyli niewiele za tak wiele. :) Propnuję tu zrobic listę z potwierdzeniem, że ktoś napewno będzie i wtedy wszystko się wyjaśni, czy będzie stać tych co będą. |
Jak już wcześniej pisałem - jestem za. Jednak dotychczasowa luźna i otwarta formuła spotkania wyklucza chyba jakieś sztywne listy i deklaracje.
Tym niemniej strzelam i teoretyzuję: 50-60 luda x 20-25 zł. Czy tym opędzi wynajęcie klubu i wachę dla kapeli? |
jestem za
kosz ok. 25 zł to i tak nie wiele za całość |
...się dorzucę - znaczy, jestem za
|
Też chętnie się dorzucę,
muzyka na żywo jest OK |
byle do 21 bo potem trzeba isc spac
|
Problem się rozwiązał. Twierdzowa instalacja może nie znieść obciążenia. Pozostajemy przy starej formule darcia gardeł unplugged :).
|
szkoda bo oblężenia to ona znosi dzielnie :)
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:54. |