![]() |
Weselicho Kropków
Serdecznie chcielibysmy zaprosić Was wszystkich i każdego z osobna na nasz ¶lub, który odbedzie się 30.08.2008 w Gorzowie ¦l±skim k/ Kluczborka.
Uroczysto¶ć zaczyna się o godz. 14 tej. Po ¶lubie i tradycyjnym szampanie z motorkowcami wszystkich chetnych zapraszamy na tradycyjn± imprezke (czyt. najebke:haha2:)na o¶rodku w B±kowie. Więcej szcegółów podam blizej terminu rozwiazania:) Liczymy na Wasze liczne przybycie, bo juz wszystkim ciotkom obiecali¶my zgraje przystojniaków na rycz±cych potworach:) Do zobaczyska Dagmara i Łukasz |
Gorzów ... daleko trochę, ale ...
GRATULUJE :) |
Rozwiazania? To chrzciny tez sa przewidziane? Dzida najebka dzida najebka dzida najebka...nie przezyjemy....
|
Cytat:
|
Kurna, czytam Gorzów i ... reszty nie doczytałem - jadziem chyba, chociaz nie wiem jak maleństwo będzie ... w kazdym razie jesli tylko dostane "wolne" to bede!
|
Ramires malęństwo na:http://allegro.pl/item411735066_hond...or_injusa.html
i wio! |
-parafrazujac Ropucha: wchodzę w to!! :):dizzy::Thumbs_Up:
|
Kropki kochane! Przybędziemy (ja drogami, Kajtek bezdrożami :)), pohałasujemy, poeskortujemy, szampana wypijemy.
Ps. Zabroniłam Kajtkowi lansować się przed ciotkami :) Ps.Kolejny. Juz nie mogę się doczekać! |
I ja też będę
Czy znowu jaki¶ bikers weĽmie mnie na celownik? brrrr:vis: Dagmara gramy rewanż w siatkówkę-obiecała¶:) |
ten weekend mam wolny więc jak co¶ się nie spier... to chętnie przyjadę, poznać, pogratulować i tshode zrobić :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:22. |