![]() |
XR 600 R - Hanka :D już blisko!
2 Załącznik(ów)
Aaa kurna muszę się pochwalić, już tylko uszczeleczki do silnika + reflektory z homologacją pasujące do tej cholernej owiewki (po afryce, niestety, podwójne oczka być muszą :>) i.. mam nadzieję, że odpali ;)
(siedzenie na czarno zapewne pójdzie) Niedługo przestaję spać :P |
no ładna :D
nie Chcesz się pozbyć starego uchwytu na lampkie ? |
W sensie owiewy?
Chwilowo nie, może być tak, że nie znajdę jednak reflektorów do nowej owiewy i będę musiał zostać przy telewizorze.. |
Olo co robiłeś z plastikami w xr mam już styrane trochę i bym coś z nimi zrobił?
|
Hydrografika, jak chcesz do oryginałów to kup sobie folię, wytnij ładnie i wsjo :)
Zwykłą folię naklejasz na płyn do okien, dzięki czemu sobie ją ładnie ustawiasz a potem suszysz delikatnie wygładzając opalarką (ew suszarką). Tak w Afrze robiłem, hydrografika zlecona bo to trudniejsze i cza mieć sprzęta. Jeśli ktoś miałby zeskanowaną grafikę ze zbiornika XRy (tą taką z dziurkami) w dużej rozdzielczości, to mógłbym się pokusić o przerzucenie jej do wektora, tak żeby można było ładnie gdzieś to druknąć. |
Z tym drukowaniem drążyłem temat ale nie mogłem znaleźć nigdzie wzorów. Myślę tez ze jakość tych druków nie jest najlepsza. Warto byłoby coś pokombinować bo cena czegoś lepszego zabija.
|
Dlaczego nie najlepsza?
Nie mam doświadczeń, ale raczej nie ma problemów z drukiem na folii samoprzylepnej? |
Chodzi głownie o trwałość takiej okleiny. Jest sporo cieńsza niż jakiś blackbird czy coś w tym stylu. Ale gdybyś coś wykombinował, to pochwal się jak wyszło.
|
Chodzi Ci o zadrukowaną folię czy hydrografikę?
|
Miałem na myśli zadrukowana folię. Poczytałem trochę o tej hydrografice i naprawdę może być ciekawym pomysłem. Będziesz jeszcze coś naklejał na zbiornik?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:56. |