![]() |
osłona startera
witam, szukam osłony przycisku startera przed tankbagiem, ktoś wie co jak i gdzie??
PZDR |
|
Osłona
Ja sobie zrobiłem z łyżki rowerowej . Uciąłem na wymiar, coć tam zeszlifowałem, wywierciłem jeden otworek i tak oto zaoszczędziłem cztery dychy :Thumbs_Up:. Czas pracy około 10 minut. A i inne elementy plastikowe, które walaja sie po domu też się nadają.:)
|
Wklej foto Twojej pracy 10 minutowej jestem ciekawy efektu.
Pozdrawiam i zdrówka. |
O! Kuba! Dzień dobry!
Te osłony to wcale nie taki gadżet do lansu. Polecam. Idealnie pasują. I chronią nie tylko starter, ale od kiedy je założyłem przestałem przeciągle trąbić przy pełnym skręcie kierownicy np. w nocy na sennym campingu. To był dopiero lans! |
dzieki, cos wybiore.
PZDR!!! |
osłona
2 Załącznik(ów)
Cytat:
Ale bardzo proszę , ponieważ słoneczko na pewno się niedługo pojawi skoro się zaoszczędzi w dobie kryzysu :) Załącznik 30572 Łyżka rowerowa jak i inne plastikowe badziewie się nada. Załącznik 30573 Plus osłona gwizdka w podobnym wykonaniu i czy się nie zaoszczędziło trochę kasy na wachę lub wódeczkę :D |
Witaj Tomku !!!!
Ano to ja, jakoś od forum mnie odrzuciła praca i obowiązki poza czarnuchowe. Patencik fajnie wykonany plus celująco za pomysł wykorzystania łyżki rowerowej. Pozdrawiam i zdrowia |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:48. |