![]() |
Beskid Żywiecki offowo
Znowu mi coś tam kołacze się po czaszce i wymyśliłem sobie offika w Beskidzie Żywieckim.
Będzie to coś takiego jak było na Jurze. Termin 23-24.06.2012. Spanie: agroturystyka. Trasa: wg przewodnika Yeti lub coś innego wcześniej ustalonego. |
Postuluje o zmianę terminu :Sarcastic:
...a trasę to już mam :D:D:D |
Jakie rejony Beskidu ? gdyby coś to mogę załatwić i popytać jak z motocyklami w tym miejscu Ujsoły , Chatka Danielka http://www.danielka.com.pl/
|
Póki co to start jest z Rajczy, ale wszystko jeszcze do ustalenia.
Bartol Wiem jaką trasę chcesz zaserwoawać........ ja przecież jeździć nie umiem :-) Co do terminu to dla mnie niestety sztywny. Weekend przed i po mam już rozplanowane przez moją liebe hausgestapo. :-) |
Jak chętnie przyjadę ale raczej znowu na jeden dzień wspólnego latania ;)
|
Chetnie chetnie Rychu tak jak rozmawialismy w drodze powrotnej z Jury... Ale Bartol lepiej niech nie planuje trasy bo nie obedzie sie wtedy bez ofiar :-D Aaa Rychu to filtr paliwa mi sie rozszczelnil...
|
Stworzy się znowu touristic group i krejzol group. ;-)
Tak patrzę w ten przewodnik skody i na 50 km trasy jest tylko 18 km offa. Trochę dupiato. :-( Sugestie od lokalesów mile widziane. ;-) |
Rychu, te 18 km offa w górach może dać bardziej w dupe, niż cała trasa po Jurze ;)
Masz może gpx-a tej trasy ze Skody? Trzeba zobaczyc jakim terenem to idzie... Polecam wątek "lajtowe offy beskidzkie..." w grupie śląskiej - tam jest dużo sugestii :) PS. Ostatnie dwa weekendy czerwca z powodów rodzinnych i zawodowych u mnie odpadają na 200%, ale w pozostałe - jak najbardziej. Jak komuś pasuje, to można jednodniowe sobotnie lub niedzielne oględziny "odcinków specjalnych" :) zrobić i potem to połączyć w jedną dwudniowa trasę. |
Przypomnij mi maila to Ci podeślę.
Jakie wyjście dałeś w Babelu, żeby działało w automapie? Nawet w 6.10 mi nie wczytało. PS Szkoda :-(....... a może dobrze, bo więcej osób przeżyje :-) |
ja tez bym sie pisal ale nie wiem czy chcecie mnie jeszcze znac ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:12. |