![]() |
bike island days 28.06.2012-1.07.2012-Lubieszewo kolo Drawska Pom-zachodniopomorskie
|
impreza wygląda obiecująco
|
...a jak impreza okaże się zbyt męcząca ;-) , to w okolicy jest sporo szutrów, tych leśnych dopuszczonych do ruchu też :) Informacja świeża, majowo-długoweekendowa.
|
To moje rodzinne strony. Wie ktoś może czy to cykliczna impreza czy pierwszy raz bo nic nie słyszałem wcześniej.
Tak nawiasem lepiej pisać koło Złocieńca hehe :):) |
fajnie, ale chyba na noc moto w busie trzeba by zamknąć...na podobnym party ale z mniejszym rozmachem, kumplowi namiot z zawartością zawinęli :( i każdy "sąsiad" myślał że koleś się zwija i tyle :( przyciągnie złodziejaszków, albo jestem czarnowidzem :cool:
|
mam tylko 200 km jakby co-podjechac mozna.A i kolezanka ma racje-jakby bylo nudno-dzida w puszcze:at:
|
To przyreklamuję okolice. Jak ktoś lubi winkielki na asfalcie i bedzie się tam nudził to polecam trasę Czaplinek - Połczyn Zdrój. Po drodze wieża widokowa w lesie i ruiny zamku w Drahimiu (nie wiem czy to zasada ale jak tam byłem to dla motocyklistów była cena ulgowa).
|
Kuras teraz to mnie zagotowales... Taka impreza... Ze starymi kompanami by sie troche
szkla oproznilo, nowych ludzi by sie poznalo a tu dupa ! Gnije od paru tygodni na poligonie pod Drawskiem i jeszcze troche gnic tu bede :/ Ja pierrr... |
Zle spojrzalem na daty ! Haaaa Do zobaczenia na zlocie !
|
program przeczytałem,widzę że impra zrobiona z rozmachem,czy już ktoś tam był ? ,jezeli tak to może słów kilka ,czy warto ....
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:57. |