![]() |
Wyjazd przez Czarnogóra, Bar - padł moto.
Witam,
wczoraj znojomy utknął w Czarnogórze(Bar), XTZ750 padł regler oraz moduł. Części namierzyliśmy w Polsce od znajomego w Żołyniu(Rzeszów), Tutaj pytanie czy ktoś w najbliższym czasie :) nie będzie przejeżdżał przez Czarnogórę lub okolice ? Sprawdzałem kurierów ale to dramat czasowy, dostawa od 6 do 10 dni. Dajcie znać proszę. Jak coś proszę o kontakt pod numerem telefonu 600998170. -- Pozdrawiam Łukasz |
Udało się znaleźć biuro podróży, które w ten piątek będzie w Czarnogórze :) i dostarczy podzespoły ;) Tak, że temat mam nadzieję rozwiązany :)
-- Pozdrawiam Łukasz |
Tylko uważajcie, ostatnio biura upadają :D
|
Fakt, podniosłeś mnie na duchu...:bow:
|
mogę wkleić na forum XTZ.club.pl - od nas ktoś tam jedzie chyba
daj znac czy aktualne |
fok. jeden dzień za późno. Bliźniak jest od dzisiaj rana w drodze do Czarnogóry i Albanii.
no nic. powodzenia. |
Tak jak pisałem wcześniej, biuro podróży jadące do Czarnogóry, dostarczy części do moto w piątek, tak że powinno być ok ;) Dam znać jakie będą wyniki ;)
|
Matjas - a ten co pisałeś to się nie popsuł (AT + BMW) w Bułgarii ? :)
fatum jakieś ? |
Kurat jechalo również duo AT + BMW ale ta beemka to F650. chyba bez immo bo zda się, ze to kucnęło w tej bumie w Bułgarii. pieprzony niefart - wyobrażam sobie jak muszą być struci :/
|
No znajomy który utknął w Czarnogórze dodzwonił się do kierowcy z biura podróży, i części jadą ;), powinni je dostać jutro około południa. Mam nadzieje, że wymienią i wrócą bez problemów ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:51. |