![]() |
Dla jeżdżących w AIROH 55SV
Oczywiście to fajny kask choć ma kilka istotnych słabych punktów.
Jednym z nich jest cena nowej szybki. 200 PLN! (w Uhma Bike) No właśnie. Ale...ale... okazuje się (sprawdziłem osobiście), że firma Naxa produkuje m.in. podróbę naszego ajroszka. I również takie szybki. Identyczne, nie do rozróżnienia! I kosztują:...... 40-50 PLN (w zależności od sklepu) Tak, że jak ktoś ma dostęp to niech nie kupuje już drogiego oryginału. A jak ktoś nie ma a chce kupić to niech da mi znać i ja zamówię je zbiorczo. Pozdrawiam |
A jeśli chodzi o sam kaszczak to skoro jest to kopia, to czy przynajmniej wierna? Cena taka polska bym powiedzial bo 360zł. Na moto bajzlu przymierzalem ową kopie i jedyne co moge powiedziec to to ze ładnie wygląda. Nie jest to Airoh, nolan czy inny tam lepsiejszy kask ale moze to fenomen cenowo jakosciowy( w co watpie). ktos widział, macał, wie?
Tak tylko z ciekawosci |
Witaj Tom.. Potrzebuję nowej szybki do mojego SV55 (w rozmiarze XL jeśli to ma znaczenie) Pękło mi mocowanie z jednej strony i teraz szyba trzyma się dosłownie na "słowo honoru" Sprawdzę czy gdzieś tu w pobliżu ich nie ma, ale jak byś miał namiar to się piszę...
|
Jak znajdziesz to daj znać, w sumie to mam mocno porysowaną i bym sobie wymienił :)
Pozdr newrom |
Na tej stronie są też sklepy Wam okoliczne:
http://www.naxa.pl/index.php?section=buy |
szymek i newrom - zapytajcie sprzedawców kasków airoh z allegro, ja kupiłem szybę od kobity jakiejś chyba ze szczecina za 120 pln
|
czyli trzy razy drożej niz z naxa
|
a po ile z tego naxa maja te szybki?Danke
|
|
Kupił ktoś tą szybkę od NAXA do Airoha? Jak z jakością i dopasowaniem?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:37. |