![]() |
gs trophy- jedzie ktos?
|
Ja się zapisałam, jadę tak na 80 %.
|
Wpisowe
- 250 zł/motocykl/osoba - dla marek innych niz BMW - 450 zł Cena zawiera: wytyczenie i przygotowanie tras, obsługę instruktora, udział w pikniku, wszelkie zgody dotyczące terenu, opłaty terenowe, zabezpieczenie paramedyczne, zabezpieczenie techniczne, parking strzeżony na terenie bazy, naklejki i koszulkę imprezową. Wpisowe z wyżywieniem - 445 zł/motocykl/osoba Pakiet Wyżywieniowy - 195 zł/osoba - pakiet nie jest obowiązkowy. Istnieje możliwość wyżywienia we własnym zakresie lub odpłatnego korzystanie z restauracji na wyspie. Niezła cena i równość braci enduro...,moze to sposób na nasze zakończenie ;) |
Z zalozenia jest to impreza organizowana przez bmw dla bmw. Stad pewnie ta selekcja.
Jagna jechalabys w pt czy wczesniej? Asfalt czy off? |
Za połowę tej ceny zorganizuje Wam takie trophy że kur..a mać , bez względu na emblemat na baku , upodobania polityczne i inne , kwota uczestnictwa będzie jednakowa dla wszystkich . Lubię wszystkich motocyklistów , nawet tych co na geesach jeżdżą :).
Pozwolenia już sie drukują a instruktorzy smarują łańcuchy i czekają na chętnych . Termin od 15.08 do wyczerpania zasobów finansowych przez organizatora , no chyba ze jakiś sponsor sie trafi to przedłużymy zabawę , na czas nie określony :haha2:. Zapraszam . |
Cytat:
:D |
Cytat:
To ja prosze o wiecej szczegolow. No bo w sumie czemu nie? Moze uda sie zgrac terminami :) ;) pzdr Michal |
Adagiio niezly pomysl :D Akurat w moj urlop sie lapie... Moze Jura part II ? Przynajmniej baza wypadowa opanowana :D Kombinuj i dawaj znac
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:46. |