![]() |
"PŁACE GOTOWKA" CZARNOHORA, GORGANY, BUKOWINA --->>> tracki potrzebne
CZARNOHORA, GORGANY, POLONINY CHRYNIAWSKIE, Góry Rachowsko-Czywczyńskie.
Jak ktos ma tracki,albo chociaz waypionty z tamtych okolic, to bede zobowiazany. albo chociaz odpowiedz na pytania 1.Jak przejechac przez glowne pasmo Czarnohory(wszesz, wzdluz) 2.Inny niz Kwasy i Drohobrat wjazd na Swidowiec( skad,jak) 3. Poloniny Czywczynskie-czy ktos byl? 4. Inna niz Legionow przejezdna przelecz w Gorganach |
Cześć,
W tym roku w czerwcu byłem w tamtych regionach jak byś potrzebował więcej info pisz na priv lub zadzwoń najlepiej. Pozdro MECENAS |
Ponowię pytanie Mirmila. Posiada ktoś sprawdzone traski po Karpatach Ua, na południe/południowy-wschód za Borżawą, w stronę Rumunii? Traski na lekkie sprzęty, więc może być trochę rzeźby. ;)
|
Majki ja juz mam ogarniete trasy
Polonina Pikuja Trasa wzdluz gazociagu Polonina Krasna Czarna Repa Przelecz Torunska i traska do Sinieviru Polonina Swidowca, oraz polonina schodzaca do Rachowa Niemiecka Droga(gorgany) Pietros Poloniny Hryniawskie i Czywczyny Jakby co pisz emaila mirmil1@interia.pl ps. W tym roku chcialbym jeszcze zjechac przelecza pomiedzy Pietrosem a Hoverla na poludnie, oraz wjechac na Pipa Ivana od Wschodu Stoj, ten na granicy Ukriany i Rumuni tez fajna sprawa,ale pozwolenia ciezko dostac ... |
zdradź Mirek, kiedy się tam wybierasz..
pzdr |
Jak mnie w szpitalu nie zatryzmaja( a bardzo bym chcial), to jedziemy poloninami do Amerykanskiej Chatki 29 maj-2 czerwiec
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:24. |