![]() |
Ukraina lub inny teren od jutra albo od czwartku
Dostalem niespodziewanie kilka dni wolnego w pracy, wiec z checia sie gdzies rusze,preferowana ukraina,ale jak bedzie dobre towarzystwo to z checia jakies dzikie ostepy w Polsce
Po ukrainie znam kilka fajnych drog, moge robic za przewodnika. Mozliwy wyjazd na malych moto(ja mam drz) albo na duzych(ja mam africa twin) moj numer 794924162 |
hej
jestem w Rzeszowie, bardzo chętnie ale dopiero od piątku. Mam XT660Z Tenere na E-09, siła jest bo i plan na Borżawę był na ten weekened, także off'u się nie boję. Większa ekipa by się przydała... |
Szkoda że nie od przyszłego tygodnia :(.
|
Też się wybieram na Ukrainę, ale w sobotę i o ile dostanę paszport do piątku.
|
10 Załącznik(ów)
bylo tak
dzien 1.z kroscienka szutrami , calkiem fajnymi, przejazdami przez dniest i sambor do wolowca(ostatnie 50 km asfalt) dzien 2.z wolowca na borzawe, pozniej zjazd na mizgrie i gorami do slawska,trasa rurociagu dzien 3.ze slawska szutrami gdzies w skolskie,awaria akumultora i rozrusznika w tenerze, powrot 150 km asfaltami do kroscienka( ble) Udzial w zabawie brali -Zbyszek KTM 990 -Gienek, czyli Grzesiek Africa rd07 -Patryk, czyli Gienek, tenere 660 -Maniek tenere 660 ta starsza -Mirmil Africa rd07a do sprzedania Dzieki za wspolny wyjazd, integracje i expresowe zmienianie kapci |
7 Załącznik(ów)
zjazd z borzawy :)
i nawet nikt nie narzekal |
Super wyprawa :drif:
|
nie wyprawa tylko wyjazd wekendowy
|
ładnie :) Szukam właśnie chętnych na tydzień w Rumunii na szybko, jeszcze w sierpniu. Może znowu wypadnie Ci wolne..
|
10 Załącznik(ów)
Hej Mirmił:)
Było w dechę:D niezła poniewierka... Uściślając: Zbyszek to tatuś, Grzesiek(Giennios)to synek, Patryk drugi synek, który pisze czasem z konta Giennios:) Oto kilka naszych zdjęć: Załącznik 32926 Załącznik 32927 Załącznik 32928 Załącznik 32929 Załącznik 32930 Załącznik 32931 Załącznik 32932 Załącznik 32933 Załącznik 32934 Załącznik 32935 |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:23. |