![]() |
KOSZULKI - Zakończenie sezonu u KUJASÓW
2 Załącznik(ów)
Wspólnie z Jendrusiem znanym wszystkim specem od koszulek stworzyliśmy t-shirt, który będzie obowiązywała w sezonie "zakończeniowym" jesiennym.
Koszulki znane z Rajdu Podlaskiego "Raster" 180 g/m. Cena 27 zł. Kolory: czarny i piaskowy. Dostępne następujące rozmiary: Męskie: S,M,L,XL,XXL,XXXL Damskie: S,M,L,XL Listę zamówień zamykamy 20 września. Odbiór na Zakończeniu, płatne również. Chętnych zapraszam do wpisywania się na listę zamówień. 1. |
Dla mnie " zgrzyt" z tą postacią ubranego do jazdy motocyklisty pijącego piwo.
Zastanówcie się co chcecie tym przekazać??? Wbrew pozorom takie " logo" to coś co zostaje w pamięci-także waszych dzieci, waszych znajomych nie-motocyklistow. Wiem-wielu z Was powie, że truję jak belfer ale jeśli chcemy być ludzmi świadomie propagującymi bezpieczną jazdę, takie logo jest dla mnie nie do przyjęcia |
Rozumiem, że nie chcesz koszulki
|
1.Gawien , L , khaki
to ja zaczne :) |
To nie w tym problem, że nie chcę-bo zazwyczaj i tak trudno o mój rozmiar, wyraziłam tylko swoją opinię na temat logo
|
1.Gawien , L , khaki
2. Kupek , XL, khaki |
Mi też średnio leży to logo... :Sarcastic:
|
Halo to nie piwo, to wielkie "kapuczino" ;) a pasuje nie pasuje to kwestia gustu. Nikt nikogo do niczego nie zmusza, logo takie jest i takie będzie :) takie będą koszulki, identyfikatory i naklejki bo lubimy "kapuczino". Koszulki nie trzeba kupować, naklejki naklejać a identyfikatora zostawiać na pamiątkę. Jeśli ktoś poczuł się urażony to przepraszam. Ale trochę dystansu i humoru jeszcze nikomu nie zaszkodziło. A "kapuczino" przecież wszyscy lubią :D
Pozdrawiam AmberBamber "kapuczino" lover |
Cytat:
|
Dunia...
trujesz :haha2: weś przestań |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:09. |